De ce intarzie atat de mult????

15-09-2012
ioanaion
Nu este medic/terapeut
ioanaion
buna ziua!am 18 ani si am o viata sexuala normala cu iubitul meu de un an si...insa nu ne protejam, in afara de faptul ca nu ejacueaza in mine.ciclul meu este neregulat insa in ultimele luni incepuse sa se stabilizeze...dar, eram obijnuita, in cele din urma, o data pe luna, sa imi vina...insa acum, in luna august nimic...am facut 3 teste, destul de bune de sarcina, au iesit negative, in prima urina de dimineata.degeaba!!!poate fi ceva grav??tinand cont ca mi se mai intampla sa-mi vina si de cate 2 ori pe luna??mentionez ca nu am simtome de sarcina, totusi, am o senzatie de balonare si durere de cap si am fost destul de stresata in ultimul timp, dureri de cap, intepaturi in partea stanga jos la efort, a intervenit si o infectie candida, care intre timp s-a rezolvat...Multumesc!
2 comentarii
0
15-09-2012, ora 23:20
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunt multe cauze, in afara de sarcina, pentru care menstruatia se intampla sa intarzie. Stressul insuşi poate fi o cauză. Ca regulă generală, întârzieri de până la 10 zile fac parte din normalitate şi, dacă nu aţi mai avut asta până acum, înseamnă că faceţi parte dintre norocoase. Pe de altă parte, o întârziere de peste 10 zile sugerează indicaţia de a face o vizită doctorului dv.
0
30-09-2012, ora 23:31
ioanaion
Nu este medic/terapeut
ioanaion
da, am fost la medicul ginecolog, nu este sarcina, am facut o ecografie si apoi am primit o reteta: duphaston 10 mg capsule, 2 capsule pe zi din a14-a zi de CM, 10 zile tratament pe 3 luni, si indometacin supozitoare...desi nu stiu daca scrie exact asta din cauza scrisului...la diagnostic scrie distrofie ovariana cred.as avea si eu niste intrebari...daca menstruatia nu a venit, nici in luna aceasta, astept 14 zile de la data la care trebuia sa-mi vina si iau duphaston-ul??sau ce fac?astept pana imi vine(nu cred ca o sa-mi vina prea curand..)?ce am mai exact??va rog frumos daca ma puteti ajuta.orice detaliu est important pt ca nu am primit cred eu prea multe explicatii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.