De ce imi intarzie menstruatia?

05-09-2009
monikuta
Nu este medic/terapeut
monikuta
Acum aproape 3 luni, am incercat sa intretin relatii sexuale cu prietenul meu, eu fiind virgina. Am avut niste dureri foarte mari si am renuntat deci nu a reusit sa ma dezvirgine. S-a intamplat cam de vreo 3 ori in aceasi zi.Ultima data s-a rupt prezervativul.Atunci m-am speriat si am luat postinor imediat. De atunci am avut ciclu regulat timp de 2 luni(abundent si cu durerile specifice). Chiar in ziua cand mi-a venit menstruatia am facut un test de sarcina si a iesit o linie rosie clara si a doua se vedea foarte putin, ca o liniuta subtire si pala. Am inteles ca s-a vazut si a 2 a liniuta pala din cauza menstruatiei care a venit imediat dupa ce am facut testul. .
In august 3 saptamani am luat claritin, distonocalm, aspacardin, vitamina A, si 7 zile am luat augumentin(plus niste injectii intramusculare ptr o alergie). Apoi am avut o scurgere galbuie si mancarime ingrozitoare in zona genitala dar m-am tratat doar cu Clotrimazol, eu fiind inca virgina nu puteam sa folosesc altceva. Problema e ca acum cand au trecut 3 luni de la acea intamplare, si acum mi-a intraziat menstruatia 2 saptamanii. Se poate sa fie din cauza medicamentelor, a postinorului sau se poate sa fiu insarcinata? Mi-e foarte frica sa fac un test de sarcina din nou. Vreau sa specific ca mai luasem postinor cu vreo doua luni inainte, din acelasi motiv. Nu as vrea sa cred ca sunt insarcinata pentru ca nu a reusit sa penetreze aproape deloc, si nu a ejacultat. Va rog sa imi spuneti si parerea voastra !!
3 comentarii
0
07-09-2009, ora 18:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consulta un ginecolog, este cea mai buna solutie! Gandeste pozitiv...
0
17-09-2009, ora 17:05
butterfly87
Nu este medic/terapeut
butterfly87
tot pe tema asta am si eu o nelamurire. pe 13 sept trebuia sa am menstra, eu reuntand la anti-marvelon 28-pt ca aveam sangerari si cheaguri.asta inseamna ca de o luna nu am mai luat niciun fel de anti. pe 12-13 s-a produs raportul sexual fara prezervativ, am baut si tarie ca era o petrecere. azi, 17 sept ink nu mi-a venit menstra.baiatul zice ca nu s-a terminat.este posibil sa raman insarcinata? ultima menstra a fost pe 17 august.am inteles ca dupa ce intrerupi anti, ii ia un timp pana se regleaza menstra.e adevarat? si ce test de sarcina pot lua sa fiu cat de cat sigura?
0
19-09-2009, ora 00:08
butterfly09
Nu este medic/terapeut
butterfly09
Salut. Am 17 any...si am viata sexuala de aproximativ 5 luni.Obligatoriu toate relatiile pe care le'am intretinut cu prietenul meu au fost 100% protejate no mistakes ore problems cu protectia in sine.Am un ciclu neregulat insa cu un interval de timp de aproximativ 32 de zile.Cu toate astea.luna aceasta IMI INTARZIE. Ultima menstruatie a inceput pe 8 si s'a terminat pe 14 August.Calculand aproximativ.luna aceasta trebuia sa'mi vine pe 14.insa NIMIK! Simptomele sunt prezente ( umflarea sanilor, mici crampe abdominale...cam atat.)Sunt aproape sigura ca nu s'a intamplat nimik in timpul relatiilor pe care le'am intretinut...si totusi..care sunt posibilitatile de a fi insarcinata? Tin sa mentionez ca acum 4-5 zile am inceput o doza de tratament pentru 30 de zile de Roaccutane isotretinoin 10mg.Posibil ca medicamentele sa influenteze acest factor?
Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pOsibiL!
Va multumesc :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: