Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?

07-09-2012
Georgiana- Elena
Nu este medic/terapeut
Georgiana- Elena
Iau anticonceptionale de 2 luni, dupa o pauza de vreo 8 luni. Luna trecuta dupa terminarea blisterului de 21 de pastile, mi-a venit ciclul, dar am avut scurgeri 2 zile doar si de culoare maronie (mentionez faptul ca si atunci cand nu iau anticonceptionalele, sangerarea ma tine cam 3 zile si apoi mai vreo 3 zile am scurgeri maronii). Luna trecuta am luat si o gramada de antibiotce pentru infectie urinara si pentru o infectie la masea, dar am folosit metode de protectie suplimentare. Luna aceasta, am luat pastilele, dar la inceputul luni le luam cam pe la 12 noaptea si spre sfarsit am inceput sa le iau pe la 3-4 noaptea. Mentionez ca am examenele acum si am luat pastile naturiste pentru stres: Sedivitax si pentru memorie: Ginko Memo Plus si pe langa astea Magne B6.
Am terminat blisterul luni si ar fi trebuit sa imi apara pana acum menstruatia dupa calculele mele si dupa datile exacte si orele fixe la care imi aparea menstruatia de fiecare data cand luam anticonceptionalele.
Am simptome: sani tensionati, acnee(care nu imi apare decat in perioada dinaintea menstruatiei), dar nu am dureri ovariene deloc(si de obicei am si cand iau anticonceptionalele, nu puternice, dar am)
Eu acum as vrea sa stiu, daca ar exista posibilitatea sa intarzie menstruatia in timp ce iei anticonceptionale datorita stresului, sau e posibil sa nu isi fi facut anticonceptionalele efectu datorita medicamentelor pe care le-am luat si datorita diferentelor de ore la care le-am luat (diferente de 2, 3, 4 ore de la o seara la alta).
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Cum procedezi dacă ai uitat o pilulă anticoncepțională?
  • MIT: Anticoncepționalele îngrașă
  • Anticoncepționalele ar putea afecta structura cerebrală
  • Contraceptivele orale nu cresc riscul de anomalii congenitale
  • De ce întârzie menstruația?
  •