DURERI de rinichi testicule

11-07-2009
nbogdan
Nu este medic/terapeut
nbogdan
in 6 luni am cam exagerat cu sexul cam de vreo 3 ori pe zi pe fiecare zi. de vreo 3 luni am dureri de rinichi si testicule plus o alta durere in partea dreapta sub ficat pare a fi a colonului da nus sigur, Ies in scaune tari plus ca am ca devenit sensibil la boli de piele in ultimele 2 luni acnee aparitie augmentata, furunculi, plus o eczema pe pcior care ma maninca nici nu stiu ce e. Durereile nu sunt grave sunt de scurta duarata 10 15 min dureri care sunt suportabile dar ma streseaza, Dupa ce manianc ma simt balonat. ZIc ca ma duc la un medic dar dupa ce am citit pe net pare a fi foarte grav si nus de ce dar eu unu am frica de operatie. are cineva vreo concluzie?
3 comentarii
0
18-09-2009, ora 11:55
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna nbogdan, nu stiu ce ai citit tu pe net, dar daca nu mergi la medic sa iti faci analizele va fi foarte grav.Sexul exagerat nu are nici-o legatura cu durerile care le ai, cel mai probabil ai facut o infectie care netratata o sa iti afecteze prostata.Sfatul meu sa mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere pt analize, scaun urina, sange, si cel mai probabil o sa iti dea antibiotic.(daca ai avut mai multe partenere ar fi bine sa vezi si un dermatolog)Multa sanatate iti doresc!!!
0
04-08-2011, ora 18:42
moghy
Nu este medic/terapeut
moghy
Salut nbogdan ai rezolvat problema, ce ai avut?
0
04-08-2011, ora 21:35
nbogdan
Nu este medic/terapeut
nbogdan
da am rezolvat problema: deci deci , sexul poate dauna sanatati in cazul in care exagerati 1) slabiti foarte drastic mai ales daca nu va odihniti cit trebuie si nu mancati bine sanatos 2) eczema de pe picior erea de la un paianjen veninos si a fost tratat cu un produs dat de un medic numele produsului TITRIOIL un fel de ulei furuncul erea o infectie datorata scaunelor foarte rigide. Cit despre ficat si celellate nu ereau de vina ele erea BILLA care erea foarte lenesa ceea ce mi-a recomandat doctorul sa incerc fara medicamente in primu stagiu si a avut atit de multe rezultate au fost:
- sa mananc inslata cu ulei de masline si otet ( otet balsamic de modena va spun ca dac gasiti daca nu e bun oarecare otet) digestia mult mai ridicata
- beti bauturi gazoase tip Coca-Cola cand mincati
-si cit mei multe fructe in special MERE
-faceti bai calde si exerciti fizice dar nu exagerate tip alergari in parc
-beti cite un ceai pe zi (coade de cirese, etc)
Simplu si ieftin acum fac aceelasi lucru ca prima numai ca stau foarteFOARTE bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum ne putem distruge rinichii
  • Obiceiuri nocive pentru rinichi și cum îți poți proteja rinichii
  • Verificarea rinichilor - analize, teste și investigații (explicare rezultate rinichi)
  • Lovitură la/în testicule
  •