| |
|
|
|
| |
|
Autor: vardala |
Data: 30-08-2009 |
|
de câţiva ani am perioade destul de dese când am nişte dureri în zona pieptului,uneori cu iradieri în braţul stâng, ateori nu.Durerile nu au un format identic,apar in fel si chip şi în zone diferite ale pectoralului sting ,sau chiar in mijloc.A m efectuat în ultimul timp o gramada de analize EKG, test de efort,ecograf cardiac, analize de singe specice...Toate au iesit foarte bine.Nu stiu ce sa mai spun si ce sa mai cred.Durerile nu sunt permanente, ele apar si dispar asa...dupa bunul plac.Am inceput sa ma stresez de ele.Mai nou ,mă trezesc noaptea ,uneori agitat ,transpirat, cu o oarecare teama...Cred ca sunt atacuri de panica .Si asta pentru ca nu stiu ce se petrece Ce se mai poate face??????????Sau se poate să exagerez eu?????????
|
|
|
Comentarii / raspunsuri: 1 |
|
|
Autor: scarface |
Data: 01-09-2009, ora 13:18 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Nu exagerezi deloc, ce ai este cat se poate de real si de luat in serios ! Chiar foarte serios.
Trebuie sa te duci la un medic homeopat, este singurul care te poate ajuta cu siguranta si evita tratmente alopate caci nu te pot ajuta.
Consulta deci un medic homeopat cu experienta si urmeaza tratamentul cu incredere iar daca nu ai nici o posibilitate - dar incredere in ce spun - scrie-mi un mesaj si o sa te ajut eu daca se poate.
In alte posturi de la mine gasesti cateva recomandari de medici hoemopati adevarati.
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
82887
Ultimul utilizator:
Bunyku
Total mesaje:
177727
Ultimul mesaj:
06-09-2010
72 useri inregistrati; 4663 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
ACUM ai setul de analize si investigatii de metabolism la doar 90 de lei! ECONOMISESTI 275 de lei! Doar la Centrul de Nutritie Kilostop!
FA-TI ASTAZI PROGRAMAREA LA CONSULTATIE!
0720.61.61.10
Iti propunem un set special de cosmetice minerale intr-un ambalaj de lux. Noi te ajutam cu 25 RON si transport gratuit. Primesti in plus 30 RON.
Economisiti peste 292 RON
GLAMY - COSMETICE MINERALE ONLINE
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|