DURERI IN PIEPT

30-08-2009
vardala
Nu este medic/terapeut
vardala
de câţiva ani am perioade destul de dese când am nişte dureri în zona pieptului, uneori cu iradieri în braţul stâng, ateori nu.Durerile nu au un format identic, apar in fel si chip şi în zone diferite ale pectoralului sting, sau chiar in mijloc.A m efectuat în ultimul timp o gramada de analize EKG, test de efort, ecograf cardiac, analize de singe specice...Toate au iesit foarte bine.Nu stiu ce sa mai spun si ce sa mai cred.Durerile nu sunt permanente, ele apar si dispar asa...dupa bunul plac.Am inceput sa ma stresez de ele.Mai nou, mă trezesc noaptea, uneori agitat, transpirat, cu o oarecare teama...Cred ca sunt atacuri de panica.Si asta pentru ca nu stiu ce se petrece Ce se mai poate face??????????Sau se poate să exagerez eu?????????
2 comentarii
0
01-09-2009, ora 13:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu exagerezi deloc, ce ai este cat se poate de real si de luat in serios ! Chiar foarte serios.
Trebuie sa te duci la un medic homeopat, este singurul care te poate ajuta cu siguranta si evita tratmente alopate caci nu te pot ajuta.
Consulta deci un medic homeopat cu experienta si urmeaza tratamentul cu incredere iar daca nu ai nici o posibilitate - dar incredere in ce spun - scrie-mi un mesaj si o sa te ajut eu daca se poate.
In alte posturi de la mine gasesti cateva recomandari de medici hoemopati adevarati.
0
11-01-2012, ora 15:46
vardala
Nu este medic/terapeut
vardala
cum se poate scapa da aceste snezatii care sunt uneori destul de suparatoare?
poate un medic cardio ma poate ajuta
deci... nu pot spune ca este durere neaparat dar cu siguranta este o jena care apare numai in pectoralul stang cam la 3 degete de mijlocul pieptului, cam in zona sfircului stang, si de obicei chiar in forma care delimiteaza pectoralul stang, la baza lui si uneori la 1-2 degete paralel cu esofagul.(sper ca am putut explica cat se poate de bine)
Aceasta jena poate dura zile (dar cu pauze..adica cateva miniute sau mai multe..dispare...apare..si tot asa)
De asemenea doare si umarul stang si uneori simt ca o furnicare pana in ultimele degete de la mana stanga(ultimele 2)
A..si inca un simptom..uneori cand urmaresc la tv.. ceva mai...emotionant..parca apare o senzatie de stingere in pectoralul stang..care dispare dca nu ma mai uit..dar..este ciudat la niste chestiuni banale...
Mnetionez ca am efectuat celputin 20 de EKG Si toate sunt perfecte...an facut acum 3 ani testul de efort si a iesit perfect.am facut 2 ecografe cardio si...la fel sunt perfecte
Ce sa mai fac?????Parca imi este si rusine sa mai spu n doctorului ca apar aceste probleme!!!!O sa spuna ca sunt bolnav la cap
L sange...analizale sunt ff bune.L a UPU mi-au facut si analiza la sange (ceva cu risc de infarct sau vascozitate care are valoare de 0 la 5 si eu am avut 0, 76 ceva cu kc)
ce sa mai fac???multumesc frumos anticipat
Apropo.de sarbatori am petrecut 4 zile si...nu am avut probleme oare de ce?
va rog fff mult un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.