DIU(steriletul)??? astept sfatul unui specialist

16-09-2008
maria87
Nu este medic/terapeut
maria87
am 22 de ani si am un prieten stabil de peste 3 ani ; as vrea sa va intreb daca.este bine sa apelez la inplantarea unui sterilet? am uitat sa mentionez ca nu am avut nici o sarcina si pest cativa ani imi dores sa am copii.
astep o parere de specialist si un sfat.
1 comentarii
0
03-02-2009, ora 18:45
oanagoilav
Nu este medic/terapeut
oanagoilav
buna. Acum 9 ani de zile mi-am montat si eu un sterilet, numai ca doctorita care mi l-a montat cred ca nu a facut-o corect pentru ca la trei luni dupa aceea am ramas insarcinata. Mentionez ca nu aveam copil si nici nu intentionam fiind prea tanara. Am facut avortul. Dupa aceea am luat timp de cativa ani pastile anticonceptionale. Acum doi ani am nascut un baietel si din nou m-am hotarat sa-mi montez un sterilet. Il am de 5 zile si nu stiu daca de data asta va fi mai bine, sper. Te sfatuiesc totusi sa nu-l montezi inainte de a naste un copil. probabil organismul nu este pregatit pentru sterilet. Sau daca te hotarasti sa te duci la un medic bun pentru a nu avea probleme cum am avut eu. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul