Distonie neuro vegetativa

26-08-2010
mty
Nu este medic/terapeut
mty
Buna ziua tuturor,
Acum ceva timp am resimtit dureri in piept, ameteli, transpiratii, respiratie greoaie.ce sa mai o stare foarte nasoala.
Am inceput sa imi fac tot felul de analize la sange, tiroida, oftalmologie, ecografie interne, raze la plamani si inima.Toate au iesit bine iar la cardiologie am fost diagnosticat cu distonie neuro vegetativa.Mai nou de cateva zile mi se pune un nod in gat si o presiune pe piept si stomac care imi da dificultati in respiratie si apoi o senzatie de frica foarte puternica dupa care pulsul o ia razna peste 100b/min.
V-as ruga ceva tratament si indicatii terapeutice.
Multumesc anticipat.
7 comentarii
1
26-08-2010, ora 12:45
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna Mty!Ceea ce descri tu sunt simptomele anxietatii.Consulta un medic specialist si daca poti afla ce-ti creeaza aceste stari.Multa sanatate!
1
26-08-2010, ora 12:58
mty
Nu este medic/terapeut
mty
Ms Emmma pentru raspuns.Intr-adevar sunt ceva conditii de stres la locul de munca.Dar exista oare legatura intre anxietate si distonie neuro vegetativa?
1
26-08-2010, ora 15:41
Alesssia12
Nu este medic/terapeut
Alesssia12
Da, exista. Si eu am inceput totul cu o durere in piept si respiratie accelerata, urmate de luni intregi de cautat rapsunsuri la intrebarile mele, crezand ca am ceva la inima. Am realizat singura ca nu avea cum si mi.am dar seama ca sufeream de un tip de atacuri de panica survenite pe neasteptate. intr.un final mi s.a pus totul pe seama distoniei neurovegetative. De multe ori cand sti ca ai distonie, multe stari ti le creezi singura. Totul se refera in mare parte la subconstient. Daca observi ca incep sa se repete unele simpotme..nod in gat, repsirati accelerata, palpitatii, transpiratie incearca sa te calmezi si sa intelegi ca nu ai o porblema propriu-zisa. Asa am scapat eu..Cand apareau simp[tomele imi gaseam diverse ocupatii vorbeam cu cineva nu.mi mai imaginam tot felul de scenarii.
1
26-08-2010, ora 22:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ mty

Daca simptomele nu ti-au trecut cu medicamentele prescrise de medicul care ti-a pus diagnosticul de distonie neuro-vegetativa, mergi la un psihiatru ca sa iti dea el un tratament pentru anxietate. Cu acela precis te vei simti bine.

Pentru a intelege mai mult aceasta boala extrem de comuna, anxietatea, incearca sa intelegi f bine ce se intampla cu corpul tau din acest filmulet de pe youtube.

How anxiety affects the body

http://www.youtube.com/watch?v=ToSNC8levLg
1
26-08-2010, ora 23:35
DrT
Nu este medic/terapeut
DrT
Excelent raspuns dat de Clara, chiar acelasi lucru voiam sa il spun si eu. La fel, cum spune Emmma, e vorba de anxietate, asa ca necesita tratament psihiatric.
1
05-08-2021, ora 06:09
Toryy
Nu este medic/terapeut
Toryy
Bună dimineața Sunt o persoana anxioasa panicata, am dureri în piept, transpir, am diaree, nod în gat, ma dor toate, știu ma panichează. Am luat câteva luni alprazolam 0, 25 acum iau 1 dimineața 1la prânz, dar vad nu ma simt bine puțin tine efectul lor.pot seara sa iau stresclin ?nu dorm bine.Mutumesc Ce sa fac ? Alprazolamul cum sa mai iau ?
1
06-08-2021, ora 10:01
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Toryy, te duci la medic si schimbi tratamentul, ii spui ce ne-ai spus si noua si va rezolva problema, nu e tratamentul bun. Nu mai pierde timpul cu stresclin care e naturist ca nu ajuta.
Ai nevoie de tratament bun tu, altfel se poate agrava si va fi mai rau, deci fugi la medic cat mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alegerea corectă a deodorantului
  • De ce transpirăm?
  • De ce apare amețeala?
  • Transpirația excesivă (hiperhidroza)
  • Glicemia ar putea fi măsurată prin analiza transpirației
  • Tratamentul timpuriu al durerii în piept poate salva vieți
  • Transpirație urât mirositoare - cauze și tratament
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Transpiri noaptea? - lista cauzelor posibile
  •