Disfunctii ale lacasului sufletului

17-07-2011
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Primul bestseller al Barbarei Ann Brennan Mâini tamaduitoare a consacrat-o ca pe una dintre cele mai pline de har tamaduitoare si învatatoare. Acum, în noua sa lucrare, mult asteptata de public, ea continua explorarea uimitoare a câmpului uman de energie - sursa sanatatii si a afectiunilor noastre. Bazându-se pe experienta sa de predare si practica, scriitoarea ne arata cum putem sa ne înzestram cu puterea de a deveni pacienti si vindecatori, pentru a întelege si a lucra cu forta noastra fundamentala de tamaduire: lumina care izvoraste din chiar centrul umanitatii noastre.
Într-o abordare inedita, care încurajeaza efortul de cooperare dintre tamaduitor, pacient si ceilalti factori care intervin în procesul de vindecare, Puteri tamaduitoare explica ceea ce percepe vindecatorul în mod vizual, auditiv si cinetic, precum si modul în care fiecare dintre noi puate lua parte la etapele procesului de vindecare.
Prezentându-ne o vasta arie de cercetari, dintr-o noua perspectiva a vindecarii, bazata pe stiinta holografiei de contemplare a interiorului uman pâna la nivelul "hara" sau al "stelei de miez", Puteri tamaduitoare este avangarda modalitatilor de vindecare ale zilelor noastre. Veti descoperi:

· cum fiecare dintre noi detine puterea înnascuta de a se vindeca pe sine si pe ceilalti;

· un ghid complet al pacientului pentru a conlucra cu vindecatorul; în ce masura difera tehnica tamaduitorului si scopurile acestuia de cele ale medicului sau terapeutului; felul în care acesti profesionisti pot coopera cel mai bine pentru a ajunge la vindecare;

· cele sapte straturi ale procesului de tamaduire: cum sa îndeplinim cerintele sinelui la fiecare nivel de aura; si instructiuni pas cu pas pentru crearea propriului plan de vindecare;

· uimitoare, noi informatii despre interactiunea energiilor în relatiile dintre oameni si modul în care putem învinge constiinta negativa pentru a crea contacte noi, pozitive cu cei apropiati noua;

· legatura cruciala dintre tamaduire, creativitate si transcendenta;

· si multe altele...

=

Incepusem sa vorbesc pe aceasta tema intr-un alt topic : VINDECAREA STA IN PUTEREA DIN NOI -

Ma bazez pe cartea pe care o am in fata numita : PUTERI TAMADUITOARE - CALATORIE SPRE VINDECAREA DE SINE, scrisa de Barbara Ann Brennan -- reputat specialist si formator in domeniul stiintei bioenergetice ( arta tamaduirii ).

Deoarece e o cantitate mare de informatie - iar cartea din care doresc sa scriu nu exista si online -- nu promit nici de aceasta data ca voi putea cuprinde totul - limitiandu-ma la unele puncte esentiale si la sugestii.

Intre timp am urmarit si un reportaj ProTv legat de acest subiect ( e vb de o echipa de tamaduitori din Argentina sau Brazilia - nu mai retin exact. Ce am constatat ? Acesti specialisti obtin rezultate reale cu bolnavi care nu au nici o sansa de a fi rezolvati prin metodele medicinei clasice - Si cred ca pt orice alta boala ei au rezolvare - nu doar pt bolile de tip chirurgical sau pur clinic -
9 comentarii
0
17-07-2011, ora 11:13
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
CONTINUI CU PREZENTAREA ACESTEI CARTI - daca poate fi gasita online ar fi minunat ; eu nu am cautat f mult pt ca am aceasta carte si am citit-o personal cu mult interes.

***

Cartea Mâini tamaduitoare, de Barbara Ann Brennan este un prilej de initiere în stiinta tamaduirii omului cu ajutorul câmpului bioenergetic.
Ne prezinta transformarea unui fizician, cercetator stiintific într-unul din cei mai buni tamaduitori spirituali ai lumii occidentale. Ce este aura, ce cred despre ea oamenii care au trait cu mii de ani în urma si ce crede lumea stiintei contemporane?
Care este situatia spiritualitatii, cum pot fi utilizate câmpurile energiei umane? Barbara Ann Brennan raspunde la aceste întrebari cu o competenta si cu o dragoste infinita.
"Aura este veriga lipsa dintre fizioterapia biologica si psihoterapie - scrie autoarea. - Iubirea este chipul si trupul universului. Ea este materia ce confera coeziune universului, din care suntem plamaditi cu totii. Iubirea înseamna legatura constanta cu sanatatea si cu Divinitatea Universala... Suntem fauritorii propriului nostru destin. Suntem în stare de mai mult decât gândim, inclusiv de autovindecare pâna si de boli "šfatale"™... As vrea sa va îndemn sa va traiti viata la intensitate maxima, sa va îngaduiti si sa va renasteti în fiecare clipa."

Aceasta carte este dedicata tuturor calatoriilor întreprinse pe drumul ce duce spre casa.

Dragostea este chipul si trupul Universului. Este tesutul conjunctiv al Universului, substanta din care suntem alcatuiti. Dragostea reprezinta experienta de a fi un tot unitar si de a fi într-o strânsa uniune cu Divinitatea Universala.

Toate suferintele sunt pricinuite de iluzia rupturii, care da nastere spaimei si urii de sine, ducând în cele din urma la boala.

Esti stapân pe viata ta. Poti face mult mai multe decât ai fi tentat sa crezi, inclusiv te poti vindeca de o "boala incurabila ajunsa în ultimul stadiu."

Singura boala cu adevarat "incurabila" este acea ca esti, pur si simplu, om. Si faptul ca esti om nu este de loc ceva "incurabil", fiinca moartea reprezinta clar trecerea spre un alt nivel de existenta.

Vreau sa te încurajez în a depasi "limitele" normale ale vietii tale si în a începe sa te vezi într-o alta lumina.

Vreau sa te încurajez în a-ti trai viata, îngaduindu-ti tie însuti sa renasti, clipa de clipa, la o noua viata.

Vreau sa te încurajez sa permiti experientei tale de viata sa ia, cât de cât, o forma.

=


Observand modul de lucru al tamaduitorilor pe care i-am urmarit in secventa Tv. -- mi-am dat seama ca oamenii acestia sunt dedicati intr-un scop pozitiv suta la suta.

Am observat ca tamaduitorul respectiv isi facea treaba in timp ce o intreaga echipa erau in meditatie si uniti pt acel SCOP--

PRINCIPIUL ESTE EXACT - cel descris de MANTUITOR.
Numai ca daca la noi, in Romania - penticostalii, care au inteles nevoia de unitate pt scopuri bune -- sunt numiti vrajitori --cand de fapt sunt cu un mare pas inaintea religiei traditionale. Si inchei subiectul pe aceasta tema.
0
17-07-2011, ora 11:48
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
DISFUNCTII ALE LACASULUI SUFLETULUI

Lacasul sufletului devine de obicei desfigurat, din cauza acoperirii. ADica este acoperit de UN NOR INTUNECAT DE ENERGIE - ( ceea ce este f adevarat -- asa am simtit in zona inimii, a pieptului ).
Desenul alaturat descrie partea din zona sternului - cu o zona intunecata, hasurata.

Rezulattaul este ca aceste persoane nu au posibilitatea sa simta ce vor acum sau in viitor -- traiesc in nesiguranta, se simt blocate si neputincioase.

ACeste persoane au in majoritate pieptul scobit si manifesta "Nu ma predau', ""Nu-mi pasa "" ori :"Viata e plictisitoare si fara sens ". Poarta cu ei o mare tristete.

Cand un tamaduitor incepe sa curete norul de energie intunecata si mareste lumina din lacasul sufletului astfel sa se extinda si sa curga inainte, pacientii au un adin doaua reactii:

- In prima, ei pot simti brusc o noua renastere si incep sa-si recreeze viata conform dorintelor spirituale de care sunt acum constienti.

- A doaua, este cea in care sa-si planga viata pierduta, timpul in care n-au facut ceea ce si-au dorit.

Dupa o perioada de doliu, vietile pacientilor incep sa aiba un nou inteles. Se naste o noua pofta de viata, iar ei se simt plini de emotie pt ce pot face cu vietile lor.

Multi oameni isi tes in jurul lacasului sufletului un giulgiu de energie intunecata dupa ce pierd pe cineva drag.

DISFUNCTII ALE PUNCTULUI PI

PI = punct de individualizare
( acesta este reprezentat prin desen ca fiind o axa verticala ce leaga pamantul cu cerul - si trecand prin zona de mijloc a organismuliui uman, inclusiv prin zona lacasului sufletului - )

Punctul de individualizare - in forma de furnal de deasupra capului - poate fi distorsionat sau coagulat.

Aceasta are ca rezultat ruperea legaturii din punctul PI.
Dezlegarea de la punctul PI duce la la un fel de cinism despre viata, fiindca nu exista intelegere, nici ""cunoasterea lui Dumnezeu".

Oamebnii nelegati la PI, probabil considera ca cei care cred in Dumnezeu au o viziune foarte ireala asupra vietii.
In conceptia lor, religia este un mod de a-i controla pe ceilalti din cauza ca Il definesc si Il descriu pe Dumnezeu, care pt ei nu exista.

N-au nici un fel de trairi personale despre Dumnezeu care sa compare sau sa confirme descrierile si definitiile lui Dumnezeu.

POt fi atei sau gnostici. Accepat metafizica M - l, care ignora existenta lui Dumnezeu.

Dupa ce vindecatorul curata si reconecteaza punctul - PI - pacientii vor incepe sa aiba amintiri despre Dumnezeu de cand erau copii. Ei vor incepe sa aiba o noua legatura cu Dumnezeu si prin experientele personale mai degraba, decat sa-l accepte conform altor norme -- cum ar fi religia.

( obs mea: despre acest lucru vb Scripturile cand spun "nastere din nou " - inceputul unei vieti noi recunoscand suprematia Lui Dumnezeu )

PS - reproducere fidela pag. 296.
0
17-07-2011, ora 12:27
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
DISFUNCTIA LINIEI HARA SI APUNCTELOR EI

Din cate am observat la majoritatea indivizilor -- spune autoarea - pastrarae liniei hara nu este ideala.

N-am intalnit pe nimeni in stare sa-si mentina linia hara dreapta tot timpul vietii, in oricare moment.

Unii poate si-o mentin 30 % din timp. altii --care au practicat artele martiale, mentin partea ei inferioara, dinspre pamant pana spre locasul sufletului, dar nu stiu nimic despre partea ei superioara; Unii mentin partea mediana : dintre tan tien si locasu;l sufletului. etc ; Dureaza ani ca cineva sa-si conecteze si sa-si mentina intrega linie hara
dreapta pe tot parcursul vietii.

In schimb, majoritatea sunt nealiniati si sufera mult din pricina aceasta.

Deformarile nivelului haric arata distorsiunile liniei hara si al celor trei puncte de pe ea, ca si lipsa de legatura dintre fiecare dintre punctele respective si pamant.

Figura descrie un desen - in care linia de verticalitate e intrerupta de-a lungul corpului la nivelul din dreptul mijlocului, in partea superioara ( legatura de deasupra capului, dar si in partea inferioara ( legatura cu pamantul ) -- 3 puncte esentiale !

( Mi-am amintit ca rugandu-ma odata pt cineva, Dumnezeu a aratat imaginea unui copac care semana cu aceasta dispunere, rupere pe verticala, fragmentare... ; Nu e nimic la intamplare, totul are legatura si baza stiintifica, daca cineva doreste sa observe )

=
continui sa citez:

Figura descrisa ( pag 297, fig 17 - 5 ) arata cele mai obisnuite deformari ale nivelului haric pe care le sufera majoritatea oamenilor de cultura.

Arata ca :

1. - tan tien este depalasat in drapata centrului, facand persoana excesiv de agresiva ( partea dreapata a trupului are in general energie agresiva masculina )

2. - Linia hara nu este conecatata la pamant, asa ca persoana nu este insapaimanatat atat cat sa suprte agresivitatea utila intr-un mod pozitiv. Cu alte cuvinte aceasta persoana este periculoasa si poate fi irational agresiva "nu are picioarele pe pamant ", ca aceilalti , si in acest fel neputandu-se intelege cu restul locuitorilor pamantului.

3. - Linia hara nu este conectata la lacasul sufletului, deci existenta fizica a persoanei nu este conectata la dorinta spirituala destinata sa conduca oamenii prin viata, incat persoana nu poate cunoaste si simti destinatia pt care este pe panmant, deci nu le poate indeplini.

4.- Linia hara nu sete conectata la puntul PI, prin urmare nu este conectata la dumnezeire si astfel n-are nici o legatura personala reala cu spiritualitatea sau religia.

Din cauza distorsiunilor sus mentionate, multi din ziua de azi sunt foarte desprinsi de pamant, de semeni, de Dumnezeu si de scopurile lor, ca si de ei insisi.

Aceasta duce la multa durere atta in paln emotional cat si spiritual. In felul acesta "" li se scurge viata din ei din ei. "

DAR ACEASTA SE POATE VINDECA PRIN TAMADUIREA HARA.

Liniile hara ale altor popoare sunt altele decat ale americanilor.
Oamenii apartinand altor culturi au distorsiuni diferite.
Persoanele apartinbad aceleasi culturi au distorsiuni similare.

Autoarea spune ca nu a avut ocazia sa faca destule observatii legate de distorsiunile altor culturi de pe glob - si ca exista o mare disputa ( asta, da ! -- mentalitati, intaietati, discriminari pe diverse teme...) -- iar cand vom invata sa vindecama nivelul haric vom invata sa afcem pace intre popoare pe pamant.
0
17-07-2011, ora 13:21
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
VINDECAREA HAREI

Odata ce au determinat stare nivelului haric, tamaduitorii pot sa lucreze la nivelul haric de vindecare.
Aceasta vindecare o va aduce la nivelul de aliniere, echilibru si incarcatura energetica sanatoase, dupa cum se ilustreaza in fig 17.1.

INsanatosirea harei este o munca superiaoara si cere o multime de exercitii si practica. Tamaduitorul trebuie sa fie ferm infipt in pamant si in stare sa indrepte si sa mentina linia hara cu toate cele trei puncte ale ei.

Tamaduitorii care sunt desprinsi isi pot lesne imbolnavi, dezorienta sau incurca pacinetii. Nu pot preda vindecatorilor sa invete tamaduirea pana cand nbu sunt ei pregatiti.

Adica trebie sa fie i satre sa-si mentina linia hara o ora fara a-i pierde alinierea. Apoi daca o scapa, s-o recapete in mai putin de un minut. Si asta cere ani intregi de practica.

Un exemplu practic:

Un muzician profesionist -- pe nume Andrew - are campul de aura f intunecat si stagant. cu energie densa, de vibratie joasa.

Din starea campului sau, mi-am dat seama ca fusese multi ani deprimat, plin de resentimente si furie si destul de masochist.

Atunci cand am vrut sa-i extrag masochismul din campul de aura n-am reusit, deoarece as fi facut exact lucrul pe care-l facusera parintii si care dusese la problemele lui.

la nivel haric, tan tien-ul sau fusese impins in jos si era desprins de lacasul sufletului. Asta inseamna ca se departase de sarcina de viata.
Nu era conecatta nici cu primul punct al intentionalitatii -- cel de deasupra capului.

Stiinda ca pt a-l elibera trebuia sa-l realiniez la scopul vietii, m-am concentrat numai pe vindecarea harei - in timpul sedintelor de tamaduire.

Intr-o serie de patru sau cinci vindecari harta- i-am indreptat linia hara, conectandu-i toate punctele.
Am vazut cum i se indreapta si i se curata aura ca rezultat al tamaduirilor hara.
Curatarea campului lui de aura i-a ridicat depresia si apermis problemelor lui psihice sa iasa la suprafata constiintei lui, pt a putea lucra asupra lor.

El a lucrat asupra acestor probleme in sesiunile de tratament.

Patru ani mai tarziu, intr-o convorbire cu el, mi-a marturisit:

Inainte de tamaduire, mi-era greu sa si traiesc., intr-o asa stare depresiva eram. Voaima doar sa ascund o seama de lucruri ca sa ma ocup mai tarziu de ele. Eram f deprimat. Motivul pt care am venit la tratament a fost ca aveam nevoie de energie. Dupa fiecare sesiune de tamaduire simteam in acelasi timp tulburare, usurare, schimbare.

A inceput sa ma ocup de o groaza de probleme de familie; cu privire la mama, la tata, multe necazuri.

Eram f suparat. Apoi am inceput sa lucrez asupra problemelor maritale. In plus avema si probleme la serviciu, financiare... toate in acelasi timp.

Exista atat lupta si durere si tristete incat am ajuns la concluzia ca scopul pt care exist aici - pe pamant - este grija de arezolva toate acestea. Atata vreme cat reuseam sa fac lucrurile acestea simplu si as nu uit de acest scop - totul era OK.

Principala lectie pe care am invatat-o in timpul terapiei - a fost sa-mi simt energia mai concentrata. Astfel ca acum sunt in stare sa-mi pastrez enegia si sa fac pt mine ceea ce trebuie. Inca mai vreau sa predau muzica si sa ma exprim prin muzica. Vreau sa patrund in intyeriorul meu. ASta e marea mea cautare in momentul de fata.
=

ALINIEREA LA SCOPUL VIETII -

e un capitol de exercitii impreuna cu explicatiile coresp. -- Ex. pt alinierea vointei la scopul vietii - f utile, cred; ( ex individuale )

LINIA HARA DE GRUP -- si Armonizarea grupului de persoane cu scopul.
0
17-07-2011, ora 13:49
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
PREDARE, MOARTE SI TRANSFIGURARE

Simtiti puterea gratie divine. Puterea luminii v-a adus aici. Gratiei divine ii datorati acest mod de tamaduire. Aceasta perioada din viata poate fi dificila pentru voi, dar este cu siguranta o perioada plina de dezvoltare, dragoste, fraternitate. Este:

- o perioada pt care trebuie sa fiti recunoscatori;
- o perioada pt a multumi;
- o perioada pt a face un pas inainte si nu in afara;
- o perioada de iertare pt ramasitele ce trebuie iertate;
- o perioada pt a va pleca in afat a ceea ce nu intelegeti;
- o perioada pt a intelege ceea ce nu paote fi inteles;
- o perioada de a urma si o perioada de a conduce;
- o perioada de afi si una de aface.

Este timpul dvs. Vi l-ati creat deci trebuie sa fiti in concordanta cu aceasta alegere. E timpul sa va urmati dorinta sacra a sufletelor voastre.

- un timp al vietii;
- un timp al nasterii;
- un timp al reinnoirii.

Chinurile nasterii vin dupa o vreme de intunberic.In intuneric pantecele se umple. Se implineste minunea. Viata rasare din pamant. Renasteti in plinatatea unei forme noi, intr-o viata noau. Prin dvs se ridica noau generatie si binecuvinteaza fata pamantului. va veni pacea. Pacea va stapani.

Simtiti in centrul trupului o stea de lumina care reprezinta esenta dvs individuala. Toti ne nastem din lumina. Voi sunteti facuti din lumina si lumina va domni pe acest pamant timp de o mie de ani ; ( perfecta concordanta biblica ! ).
Toata omenirea va fi una singura.

Lasati minunea sa se desfasoare asupra dvs si a neintelesului. ramaneti in pantecul regenerarii. Permiteti ca ceea ce trebuie sa moara sa se dizolve in magie - ca hrana pt ogoare.

--Ce veti da pamantului sa descompuna ?
- La ce trebuie sa renunatti pt ca regenerraea sa aiba loc ?

( Cine a citit scriptura cu atentie poate observa ca acelasi traseu este descris de Iisus - cand spune ca pt a incolti, mai intai, samanta trebuie sa maora. Apoi are loc transfigurarea/ transformarea si. inceperea unei vieti noi )

Puneti adanc in pantecul mamei -pamant sa se descompuna formele de gand pt perioada uitarii.

Apoi reveniti la steaua de lumina din dvs, adanc in pnatec.

PROFUND, IN TRUP, CAM LA 4 CM DEASUPRA OMBILICULUI, SE AFLA STEAUA ESENTEI DVS UNICE. Fiti acum acolo.
Ceea ce aveti de parasit se va transmite acum in timp ce va aflati acolo. Ceea ce dispare ca forma renaste imediat in viata fara forma, din neant. --( ca pasarea Phoenix in amintirile dsv de alt gen).

Si cand viata din neantul fara forma cedeaza mortii, forma renaste.

( pag 306 - obs personale le-am pus in paranteza )
0
17-07-2011, ora 14:15
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
MIEZUL NOSTRU DIVIN

( autoare vorbeste la un moment dat de un calauzitor care-i da detalii atunci cand ea nu intelege / percepe anumite lucruri; il numeste inger de calauzire )

(Dupa ce vorbeste despre echilibrarea liniei hara - autoare ajunge la concluzia ca pe langa aceasta mai exista ceva f important care ne defineste ca persoane vii.

Citez:

Trupul nostru fizic, cu siguranta nu suntem noi. Atunci cine suntem ? Cine are scopul vietii?
De unde rasare viata ? Cine sunt eu ? Am considerat ca trebuie sa mai fie o dimensioune, mai profunda, dincolo de nivelul haric, o dimensiune care este fundamentul nivelului haric -- dimensiunea cunoscatorulu

Ingerul calauzitor - Heyioan - a raspuns:

"" Dincolo de dimensiunea harei se afla dimensiunea miezului tau profund. Miezul este eternul ". EU SUNT CEEA CE SUNT, AM FOST SI VOI FI DE-A PURUREA". -

Iata originea fortei tale creatoare. MIezul este sursa interna a divinului. Cu PSS arata ca o stea, o stea de miez. Lumina este o semantura a esentei din fiecare persoana. Ea exista acolo dincolo de spatiu, timp, incarnare fizica si chair conceptul de suflet.

Pare sa fie INSASI SURSA VIETII. ESte DUMNEZEUL unic si individul din fiecare din noi. E sursa incarnarii si totusi ramane in pace si seninate totala.

Unde apare lumina de miez se produce tamaduirea. Acolo unde este blocata, apare boala. ""

DEci, -- spune autoarea in continuare - am inceput o noau aventura, aceea de a cauta miezul, a-l gasi si a incerca sa lucreaz cu el.

In toate vindecarile pe care le realizez acum, lucrez cu toate trei nivelele deodata. Asadar, calatoriti cu mine, caci intram in lumea esentei dvs, sfanta sfintelor din dvs. Sunt sigura ca o sa va placa.

( pag 307)
0
17-07-2011, ora 14:55
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Urmeaza un alt capitol -- din care voi reda unele subtitluri.

-- Steaua de miez -- sursa eterna a esentei ;
-- Desp[rinderea de miez -- disfunctii ( fie la nivel auric, haric care nu permit stelei de miez sa intre ; sau steaua de miez este acoperita de nori negri de energie, sau este incastrata intr-o substanta densa, de rezistenta. Pulsatiilor si luminii din steaua de miez nu li se permite sa se manifeste )

-- Tamaduirea cu ajutorul esentei de miez ;
-- Deschiderea culoarelor catre miez -- Lumina care izvoraste din steaua de miez
--Meditatia stelei de miez - pasul 1 - alinierea harei
-- Steaua de miez si pulsul creator al vietii;
-- PE CINE SERVIM ? ( -- doar cateva cuvinte : Cand nu suntem prezent sau in defensiva, nu sunrtem conecati direct la enegiile creatoare care ise din steaua de miez; nu ne srvim direct miezul creator. Daca alegem sa ne ""protejam"""intrand in aparare --atunci servim iluzia ca ne trebuie aparare. Apararrae ne scaote din momentul desfasurarii. incearaca sa vegheze trupul, pt a controla evenimentele, pt a opri sau impiedica sa se intample ceva. Intentia de aopri fluxul creator este numita intentie negativa.

nu spunem cu scopul de a va mustra. Parte din sarcina dvs de viata este sa invatati sa va eliberati de aparare si SA RAMANETI CENTRATI IN DVS INSIVA. De indata ce intrati in parare si creati de acolo - cacai creati, indiferent de unde va aflati -- va creati lectii de invatat. (...)

Exisatati intr-un sistem de esec. --...este un sistem pe care l-ati nascocit.
Cand dati vina pe sistem, va indepartati cu inca un pas de scopul de miez sau intentia divina.
Un alt ciclu este creat. (...)

sunt aici ca sa va spopun ca ciclurile de vindecare nu trebuie sa fie asa de dureroase.

Dedesubtul incapacitatii de aramane cu dvs insiva in fiece moment se afla neincrederea. Dar va opuneti contractiei, presupunanad ca va fi dureroasa.

Contractia inseamna a sta in darurile acelea, in invatatura si in aducerea lor copilului din interior.
Este asezarea lor pe altarul copilului dvs interior, care afost ranit cu mult timp in urma.sa invatam a aduce daruri copilului din noi. nu doar pt copilul fizic.

-- AUTOVINDECARE datorita prezentei in pulsul valului creator
-- SINELE DESFASURAT - mediat de la Heyoan

pag 307 - 316

- CONCLUZIE ;
- SESIUNE DE TAMADUIRE cu Richard W.
- Transcrierea sesiunii;
- Scrisoare de la George Sarant - doctor in medicina - care comenteaza despre sesiunea de tamaduire a lui Richard W.

TIPURI DE PROFESIONISTI AI SANATATII - medici holisti

ORGANIZATIA NATIONALA
American Holistic Medical Association ( AHMA)
4101 Lake Boone Trail
Smite 201
Raleigh, N.C. 27606, ( 800) 449 - 6989
0
17-07-2011, ora 15:20
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
Alte adrese - alte domenii ( dr. naturopat, dr. osteopat, dr chiropractic, dr. nutritionist, dr homeopat, acupunctura, maseur, psihoterapeut )

- TAMADUITORI -

ORGANIZATIA NATIONALA
National Federation of Spiritual Healers
1137 - Silent harbor
P.O. Box 2022
Mount Pleasant, SC 29465
(803) 849 - 1529

Pentru a a gasi un tamaduitor, luati legatura cu Barbara Brennen School of Healing, pentru a primi o lista a absolventilor cursurilor: ( 516) 329 - 0951

Multa sanatate !
0
22-07-2011, ora 11:34
the eye :)
Nu este medic/terapeut
the eye :)
""Dumnezeu vorbeste insa, cand intr-un fel, cand intr-altul, dar omul nu ia seama" - Iov 33.14

Este motto-ul unei minunate carti rare - Din lumea celor care nu cuvanta de Moise Sipa; o carte plina de informatii uimitoare legate de lumea necuvantatoarelor... care directioneaza orice suflet intelept spre Dumnezeu. M-am bucurat cand am primit aceasta carte.
=

Acum voi reda in cat pot de scurt povestea unei vieti care a miscat pe multi. Si faca asta nu cu vreun alt scop decat sa incurajez pe cel ce trece prin incercare grea sau foarte grea.

Cand El ingaduie necazul peste un om nu o face cu placere - iar in unlele cazuri, e un mod de a incerca credinta unui om, aratandu-i, daca a trecut testul - altceva, cu mult mai bun. Cum a fost si cazul acestui pastor deosebit.

Intr-una din zilele de Duminica, aflandu-ma in Biserica - acum cativa ani in urma - am avut ca oaspeti, un grup de credinciosi din Ipotesti ( localitate invecinata ).

Pastorul Mihai - a inceput marturisirea sa, chiar de la primele sale clipe de viata.

Nu puteam sa nu retin - deoarece povestea lui, are ceva similitudini cu a mea ; nascut - mai mult fara voie, deoarece a supravietuit tendintei unui avort - Mihai, inca de mic copil a iubit Biserica, frecventand -o si petrecand zile intregi in ea.

Crescand a urmat teologia, a devenit preot; a obtinut datorita meritelor deosebite un post pt slujire, casatorindu-se in acelasi timp. A avansat in continuare pe linie ierarhica, plecand pt invatatura afara din tara - calcand pe urmele primilor apostoli, mai exact, pe urmele Ap. Pavel ( a invatat la aceeasi scoala ).

Ducea insa o lupta pe cat de rodnica pe atat de grea. In viata lui personla suferea f mult - La intoarcere avea sa afle ca sotia - datorita absentei in timpul cat a fost la studii - l-a parasit.

Singur, dar cu Dumnezeu - a ales sa urmeze viata de calugar. Experimentase ierarhic tot ce inseamna ortodoxia. Acum se considera doar el cu Dumnezeu - mult mai intelerpt, mult mai aproape de inima Sa.

Dar, aproape fulgerator, o boala terminala - cancer - ii invada organismul.

Nu atat boala cat neintelegerea l-au doborata aproape pe devotatul preot. ""De ce ? De ce ? "" - se intreba si nu intelegea. "" Doamne, ce sa inteleg ? ""

Reactia colegilor de slujba a fost extrem de neasteptata. Atunci s-a vazut -- ne spunea el cu durere - nu Dumnezeu din ei, ci omul si gandirea lui, lipsita de suflet.

L-au izolat intr-o chilie - unde ar fi trebit sa moara.

Statea intr-un pat sleit de puteri, zvarcolindu-se de durere si chinuit de intrebari fara raspuns. ""Doamne? "" Se ruga cu mintea cat ii permitea boala..cat se mai putea; trebuia sa creada ; "'daca exista Dumnezeu El ma vede; Tu existi, Doamne. Tu existi si pt mine."" -- si multe alte rugaciuni pe care preotul Mihai le facea cu putere si cu credinta.

Dupa un tmp, cand nu mai avea speranta ca s-ar putea indrepata in vreun fel situatia lui - se trezi vizitat de o maicuta... fara stirea celor din manastire, pe furis. Venise sa-l vada, si ii adusese ceva de mancare.

Ea il mai vizita din cand in cand -- incurajandu-l, aducandu-i cate ceva de mancare ( ce se putea in faza aceea de boala )

Lupta omului cu boala sa - a fost grea; era scaldat in siroaie de lacrimi si transpiratie - aproape in agonia mortii -- continuand sa se roage neincetat;

Intr-un moment de liniste, de renuntare totala -- a simtit o cercetare in tot corpul sau, din crestet pana-n varful picioarelor; Trecuse Domnul pe la patul sau. lacrimile se prelingeau singure - din ochii nostri, ai unei Biserici intregi, din ochii celui ce marturisea...

A urmat vindecarea treptat; nu dupa mult a evadat din acel loc ; acea maicuta este actuala sotie a pastorului Mihai -- o frumusete de om, la propriu si la figurat.

M-am simtit plina de motivatia de a lupta, de a nu trada pe Dumnezeu in constiinta mea -- Mi-e dor de astfel de oameni, mi-e dor de un astfel de Dumnezeu...

daca voi gasi macar o imagine pe internet - o voi pastra -- insa valorile autentice isi pastreaza taina, se feresc de publicitate ( numai in cazul cand altii publica despre ele cu anumite scopuri..) ;

Dragii mei prieteni, daca astazi II putem rosti Numele, sa-I multumim. Sa multumim pt ca ne-a mai dat o zi pe care o putem folosi spre indreptare si insanatosire ! El sa va asculte rugaciunea. Doamne ajuta.

Am scris pe acest topic - nu intamplator -- e vb de lupta si biruinta in vindecare. Fiti binecuvantati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  •