DE CE SIMT CAPUL RECE IN TIMPUL VERII ?

15-07-2009
jana2002ro
Nu este medic/terapeut
jana2002ro
In ultimii 2 ani simt capul rece chiar si vara, daca temperatura este sub 25 grade. Am 42 de ani, iar acum 2-3 ani, intr-o vara foarte fierbinte, am intrat de mai multe ori cu capul fierbinte, transpirat in locuri cu aer conditionat, foarte rece. De atunci a inceput sa ma doara capul, sinusii si in zona ochilor, si nu mai pot sta cu capul descoperit, port mere caciula sau batic pe cap, chiar si noaptea simt capul rece si chiar vara dorm cu ceva pe cap.
ESTE VORBA DESPRE O CIRCULATIE PROASTA A SINGELUI LA CREIER sau ce ?
O alta mare problema este durerea de cap in zona sinusilor, nu pot sa stau afara daca temperatura este sub 20 de grade plus si daca bate vintul - am dureri groaznice in zona sinusilor ! Nu stiu ce sa mai fac, iarna stau numai in casa, abia reusesc sa ajung sa imi fac piatza, daca sat 10-20 minute in frig, apar imediat durerile ! CE SA FAC ?CUM SA IMI INTARESC ORGANISMUL SA REZIST LA FRIG ?
Am fost la medic specialist si mi-a zis ca nu are ce sa imi faca, am luat niste spray-uri nasale ( fluticasone )dar nu au efect. Singura solutie este sa stau numai la caldura?
Multumesc anticipat pt ajutor !
1 comentarii
0
19-07-2009, ora 15:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Va recomand sa consultati si un medic neuro-psihiatru. S-ar putea sa aveti o circulatie cerebrala deficitara; dansul este cel mai in masura sa va analizeze conform anamnezei!
In legatura cu problema sinusala, trebuie sa consultati un medic orl-ist care sa va consulte cat mai amanuntit pt a face diferenta dintre sensibilitate sau idiosincrazie afrigora (sensibilitate sau intoleranta la frig) si o posibila patologie care necesita medicatie corespunzatoare si chiar interventie chirurgicala!

Multa sanatate si credinta in Bunul Dumnezeu! ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.