De ce nu am orgasm?!

10-12-2008
sweety_kitty
Nu este medic/terapeut
sweety_kitty
Buna, am 20 ani si mi-am iceput viata sexuala cu cca.4 ani in urma.Eram implicata intr-o relatie cu o persoana mai mare decat mine(10 ani), ne iubeam, ne intelegeam foarte bine.Am fost impreuna 3 ani si jumatate, dar cu toate astea nu am reusit niciodata sa am orgasm.
Cand faceam dragoste ma simteam foarte bine cu persoana respectiva dar nu era sentimentul acela de"nebunie", sa imi vina sa"ma urc pe pereti", folosesc ghilimele tocmai pt ca nu am trecut eu prin asa ceva si nu stiu ce inseamna decat la nivel de teorie.E putin ciudat pentru ca am vorbit cu mai multe prietene, atat de varsta mea cat si mai mari si nu am reusit sa ajung la un raspuns.
In prezent sunt implicata intr-o alta relatie, cu o persoana deosebita, speciala si am intalnit aceeasi problema...Ne simtim foarte bine impreuna dar nu reusesc sa ajung la orgasm.Am incercat tot felul de pozitii favorabile, preludii lungi.si nici un rezultat.nici macar orgasm clitoridian, care se spune ca e cel mai usor de obtinut.Mi-e teama sa nu imi afecteze relatia"problema"asta, pentru ca iubitul meu a avut orgasm si eu nu si se simte oarecum prost, pentru ca eu nu am avut.Intervine putin orgoliul acela masculin, parerea mea;noi vorbim deschis despre absolut orice si nu i-am explicat ca ma simt foarte bine cu el, a inteles dar...mi-e totusi teama.
Bine ca.va dati seama vreau si eu sa simt placerea aceea, am citit mai multe articole referitoare la subiectul acesta si nu am reusit sa-mi dau seama ce anume"nu e bine"...sau ce anume"nu fac bine".Nu stiu...nu reusesc sa ma controlez, sau mai bine spus sa las sa vina"acel ceva"pentru ca am momente in care simt "o chestie"foarte intensa, extrem d placuta dar dispare repede, foarte repede.Iubitul meu spunea ca nu reuseste sa "ajunga acolo";
Va rog dati-mi un sfat, orice.Sunt deschisa parerilor/sfaturilor voastre.
Va multumesc!
6 comentarii
0
10-12-2008, ora 18:47
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna. C-am problema la tine in sensul ca nici pe cel clitoridian nu-l ai. Majoritatea femeilor il au pe acesta, cel vaginal mai putin.
Nu ca as fi vreo specialista dar un sfat iti pot da.
Eu zic ca te gandesti prea mult ca vrei sa ai orgasm, vezi ca nu ai si esti dezamagita, sau ca esti stresata cand faci sex ca te gandesti daca vei avea sau nu, vrei sa-i faci si placerea partenerului tau de a te simti bine cu el si poate ca te gandesti la el ca se simte rau din acest motiv,.
Sunt foarte multe de spus pe acest subiect.
Cand faci dragoste, atentie, nu sex, incearca sa lasi lucrurile in voia lor, nu te mai gandi daca vei avea sau nu orgasm, nu e rau sa puneti in practica niste fantezii din astea sexuale si totodata incearca si tu sa te cunosti mai bine adica sa iti cunosti singura punctele sensibile(intelegi ce vreau sa spun). Dak nici asa nu ai, atunci apelezi la un psiholog.Sunt si aici pe forum si poate ca o sa-ti raspunda si un domn dr. psiholog.
Si inca ceva!
Prietenul tau, iti provoaca fluturasi"" in stomac? Esti suficient de indragostita de el ca numai cand il vezi sau il auzi sa te ia cu calduri si sa-ti bata inima ?
E un lucru deloc de neglijat!
Te pup si succes!
Alisia
0
10-12-2008, ora 19:38
sweety_kitty
Nu este medic/terapeut
sweety_kitty
Ms mult, Alisia!
Nu, nu ma gandesc la termenul de"sex"...eu fac dragoste cu iubitul meu.si...da:)sunt indragostita de el:), imi creeaza fluturasi in stomac, e atent la detalii.ti-am zis ma simt f.bine in prezenta lui.Sincer nu cred ca ma stresez in momentul acela, am citit despre asta si am incercat sa nu ma gandesc la"trebuie sa am orgasm", de cele mai multe ori am uitat complet de chestia asta si tot nu s-a intamplat.
Nu stiu ce sa fac, cum sa procedez..poate voi mai primi raspunsuri in continuare.
Multumesc mult, oricum:*!!!
0
10-12-2008, ora 22:45
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
poate nu ai gasit inca partenrul perfect sau cel mai probabil nu te-ai descoperit si nu te cunosti ft bine pe tine..incearca sa te satisfaci singura intr-o noapte..si apoi iti vei da seama exact cam ce ar trebui sa-ti faca si iubitul tsau..il poti ghida fara jena..spre locul care te face sa simti placerea.
0
11-12-2008, ora 08:27
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Atunci cand apare acea "chestie extrem de placuta"incearca sa o pastrezi, asa va veni si orgasmul.Poti incerca si un afrodisiac usor din plante sau chiar cateva filme pt adulti(nu scarboase ci de buna calitate), ceva care sa te stimuleze sau sa te excite la maxim.
pup
0
18-01-2009, ora 15:35
te iubesc
Nu este medic/terapeut
te iubesc
exista o metoda care te face atat pe tine cat si pe prietenul tau sa puteti sa faceti dragoste mai mult de 1 ora si sa aveti orgasme prelungite
eu aplic de catva ani o metoda care se numeste CONTINENTA SEXUALA si care este extraordinara
eu la aceasta data scriu o carte electronica despre aceasta metoda.
as dori sa stiu de la tine care sunt intrebarile la care ai dori sa afli raspunsuri legate de orgasm
0
18-01-2009, ora 16:47
te iubesc
Nu este medic/terapeut
te iubesc
te rog sa-mi trimiti intrebarile tale-
iti multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Absența plăcerii în timpul actului sexual
  • Tipuri de orgasme
  •