Curge nasul non stop

08-02-2011
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti si mie ce medicamente as putea lua sa nu imi mai curga nasul. Am racit si de 2 zile imi curge continu. Acum iau si amoxicilina pt gat, mai iau modafen si pt nas folosesc spray nazal Olynth, dar imi curge in continuare, nu stiu ce sa mai fac.

Multumesc!
4 comentarii
0
09-02-2011, ora 11:47
Dr. Greblescu Raluca
Alergologie si imunologie clinica, Bucuresti
Dr. Greblescu Raluca
Era bine sa mai am anumite informatii despre tine (varsta, boli cunoscute, etc), dar o sa-ti recomand un spray nazal, cu conditia sa te documentezi despre indicatiile si contraindicatiile lui sau sa mergi la medicul de familie sa-ti explice! Se numeste Atrovent (bromura de ipratropium).
0
14-05-2011, ora 19:43
victoritza
Nu este medic/terapeut
victoritza
va rog s ama ajutati, , , mereu stranut fara sa fiu racita, , mancarimi si infundare de nas, , ochi imi lacrimeaza si ma ma tine cateva ore. urechi infundate dar dupa cateva ore nu mai am nimik, ca si cum nu ar fi fost nimic dar in acele ore nu pot face nimic numai in pat si nu stiu cand si unde ma ia aceste simptome...ce as putea sa fac..mi-am facut opertie de deviatie de cornete, , , , , , alergica nu sunt la nimic deoarece mi-am facu testele alergologicece, , , , sunt in pragul disperari, nu stiu ce tratament sa mai fac si unde s ama duc, sau la ce consultatie sa ma duc, va roooooog s ama ajutati daca se poate
0
16-05-2011, ora 08:44
Dr. Greblescu Raluca
Alergologie si imunologie clinica, Bucuresti
Dr. Greblescu Raluca
Trebuie sa mergeti la alt medic alergolog! Trebuie sa faceti tratament, bineinteles!
0
10-01-2014, ora 14:03
geaninaionescu
Nu este medic/terapeut
geaninaionescu
Doamna Dr. Raluca Greblescu ma confrunt cu o urticarie acuta de vreo cateva zile. Totul a inceput pe 02 ianuarie 2014, dupa ce am facut de dim. o omleta cu 3 oua si in seara de dinainte am mancat salam de longaliza din spania, de care mai mancasem. Urticaria a aparut dupa ce am mancat oule, care erau din comert. Nu au fost multe bube, abia mi-am dat seama. In schimb in dim. de 03. ianuarie m-am dus repede la urgentza pt ca eram plina, cu bube mari si rosii, mi se umflase urechile si erau asa rosii. Mi-au facut o perfuzie cu dexametazona cred(nu sunt sigura) apoi o i.musculara iar nu stiu cu ce, mi-au mai dat si o pastilutza..pana nu mi-a facut hemisuccinat intravenos nu mi-a trecut. Dr de garda mi-a dat sa iau aerius 5mg timp de 10 zile. Am continuat sa mananc normal si nu am luat pastilele, doar le cumparasem pt ca eram deja bine. A doua zi in schimb seara am mancat 2 felii de paine cu unt si imediat mi-au aparut asa ca am inceput tratamentul cu aerius. Nu am mai mancat in schimb nimik cu proteina animala si cu tot tratamentul( aerius) a continuat sa imi apara in fiecare seara(probabil pt. ca pastilutza o luam in fiecare dim.) si se pierdea efectul spre seara. Nu stiu ce sa zic!!! In schimb in dim. asta, adica pe 10 ianuarie iar m-am trezit pe la 2 dimineazta plina de bube de data asta si mai mari, aveau intre 5 si 7 cm in lungime si vreo 4-5 in latime erau umflate si pruriginoase si rosii desigur.
Am mai avut astfel de episoade in copilarie dar niciodata nu m-a tinut cateva zile, cum apareau de repede asa si dispareau si sunt sigura ca era de la alimente mai vechi, indeosebi de la oua.
Revin la subiect, ieri am mancat urmatoarele: incepand de la ora 12- tartine din orez ecologic expandat, un mar, o para. La pranz o ciorba de fasole boabe facuta de mine, totul cat mai natural, o felie de paine alba cu magiun de prune cu alune de padure si un pic de avocado si 3 portocale. Si am facut si niste ceai cu coada soricelului, sunatoare si trei frati patrati dar l-am luat de 2 zile nu de cand mi-a aparut urticaria, si am baut apa de la chiuveta cum beau de obicei.
Alimentele pe care mi le amintesc si le-am luat in decursul saptamanii de cand mi-a aparut urticaria sunt- ouale, ciorba de fasole, paine(care mancam de obicei), alune de padure(mai mancasem o data pe la sf. lui 2013), biscuiti cu ciocolata(am mai mancat), avocado, apa( aceeasi), portocale, lamaie, niste cornulete cu vanilie, supa crema de legume, piure de cartofi cu ciuperci(champinion)...si cam atat.
De folosit am folosit acelasi gel de dus pe care il folosesc de vreo 2 luni, un sapun de maini(obisnuit), sapun lichid de vase pe care l-am mai folosit, un sampon pe care il folosesc de vreo cateva luni, deodorant la fel pe care l-am mai folosit pana acum...si dero de rufe e acelasi.
Problema e ca si alaptez( o fetitza de 6 luni)!!! Imi este teama de la medicatia care o iau si care va mai urma, banuiesc.
Cand incepa sa imi apara bubele, ma intzeapa in locul unde are sa apara, ma incalzesc (in special retrosternal)si simt in gat ca si cand mi-a ramas o pastila si ma jeneaza de cate ori inghit.
Zonele cel mai afectate sunt- coapsele, se lase pe picioare pana la genunchi( imi apar chiar si pe pubis), la incheietura mainii, la coate si scalp si mai ales in zonele unde se face presiune de la haine( de ex. in zona sutienului), in rest mai minor pe fatza, pe gambe si mai nou in palme si pe spate si gat.
Acum o luna, doua am avut si o candida si am urmat tratament cu Macmiror si mi-a trecut insa acum vad ca reapare-poate fi de la hemisuccinat acesta fiind un imunodepresor??
Nu stiu ce sa mai mananc, sunt diperata, nu vreau sa pierd lapticu...am nevoie urgent de ajutor!!! Maine sunt programata la un dr. alergolog aici in campina.
Ce imi sfaturi imi dati doamna dr. Raluca?
Am citit pe internet ca urticariile pot fi si simptome a unor boli grave cum ar fi, cancerul, leucemia, boli autoimune, de la viermisori intestinali sau helicobacter pylori...
Ma gandeam si la diabet zaharat(pt. ca mi-a spus ginecologul ca aceasta micoza vaginala, candida, poate fi si de la diabet)
. Cu toate ca in familie nu exista boli cronice, nimik grav sau genetic...

Astept cu sufletul la gura raspunsul dv. Va multumesc anticipat!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de atac cerebral la copii ar putea crește în timpul unei răceli
  • MIT: Vitamina C previne răceala
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Complicațiile rinoplastiei
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  •