Cum sa tratez durerea in zona vulvara?

08-11-2009
anutamh
Nu este medic/terapeut
anutamh
Buna ziua. Sunt in saptamana 30 de sarcina si de aproximativ 2 luni am o durere in zona vulvara. Mai precis, simt acea durere la anumite miscari, mai pronuntat noaptea, cand ma misc de pe o parte pe alta sau ma ridic din pat. La inceput durerea consta in niste intepaturi, dupa care s-a accentuat. Banuiesc ca poate fi de la o infectie cu streptococ pe care am avut-o si pe care am tratat-o cu ampicilina pastile, fluomizin si colposeptine. Infectia am avut-o tot acum aproximativ 2 luni. Nu stiu cum sa scap de aceasta durere; uneori nu este deranjanta, insa de cele mai multe ori, da. Am facut si injectabile - NoSpa si Scobutil, iansa cum am incetat injectabilele, iar a reaparut durerea. De o luna de zile nu mai merg la serviciu, nu fac efort, stau mai mult la pat.
Sa precizez ca am facut si alte doua analize de urocultura si infectia nu a mai aparut.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Si daca da, ce a fost si cum a trecut?
Multumesc.
1 comentarii
0
08-11-2009, ora 12:13
catalina_200574
Nu este medic/terapeut
catalina_200574
si eu am la fel niste intepaturi dureroase in zona vulvara de cateva ori pe zi, la fel simt durerer la o miscare brusca de pe o parte pe alta, eu am avut 1/3 sarcina dezlipita, fac tratament si stau in pat de 11 saptamani, sunt insarcinata in 15 saptamani, am spus doctoritei mele, chiar am avuut si ssangerari, am fost si la spital, iar doctorita mi-a spus ca acetse intepaturi se datoreaza dezvoltarii uterului, eu sunt la prima sarcina si am 35 de ani, pot spune ca acets copil este o minune, a fost pt prima data cand am ramas insarcinata si imi pierdusem orice speranta, am facut numeroase tratamente si investigatii cred ca am facut peste 6 ecografii in 15 saptamani, la ultima ecografie eram in 12 saptamani, am fost la doctorita sa o fac tocmai datorita acesto intepaturi, am si o secretie albicioasa si mi s-a spus ca este din cauza hormonala, eu iau si multi hormoni - Utrogestanul.
Eu zic sa te adresezi si medicului tau dar nu cred ca este cazul sa ne speriem prea tare, sa traim cu speranta ca nu ets enimik grav, si eu sunt acum cu inima cat un purice ca trebuie sa fac triplu tes si ecografia de morfologie fetala, dar cum dumnezeu mi-a ajutata sa raman insarcinata, cand pierdusem orice speranta, sper ca imi va ajuta si acum ca, copilul meu sa fie sanataos.
Multa sanatate sisa auzim vesti bune
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul