201b
2056 Cum sa ma las de baut ?28-04-2012, ora 14:34
Autor: DorelS
Buna ziua,
Am intrat pe forumul medical in speranta ca voi gasi aici un raspuns la intrebarea mea: Cum sa ma las de baut ? Am inceput sa beau cam de 10 ani de zile initial doar la ocazii, pe urma zilnic, acum beau cand ies de la serviciu si 4-5 litri de bere pina sa ajung acasa. facand din mine un membru mai mult lipsa in familie, uit mereu ce imi spune sotia cu o seara inainte, de multe ori nu imi mai amintesc nici ce am servit la cina. Lucrez din greu si asta imi e singura distratie ca sa spun asa, dupa o zi de tras tare. Am incercat sa ma las de baut dar nu am rezistat mai mult de doua saptamani o data, am incercat recent sa o fac din nou si m-am reapucat dupa mai putin de o saptamana. Va multumesc daca-mi puteti da un sfat care sa ma ajute sa ies din impasul asta. Cu stima Dorel S. PS pe o nota personala as putea adauga ca am trecut prin mari greutati familiale, am divortat de 2 ori pana acuma, si incerc sa imi refac viata a treia oara si imi e teama sa o ratez din nou, in special pentru ca am dependenti de suportat Caransebes
2 comentarii/raspunsuri
28-04-2012, ora 23:10
Autor: sacel
Draga Dorel, am si eu doi fii tineri si simt disperarea ta.Deja faptul ca esti constient de aceea ce ti se intampla si esti hotarat sa schimbi situatia denota faptul ca ai luat o hotarare foarte bunaa!Fii destul de ferm asa incat sa te invingi pe tine insuti in lupta cu aceasta patima groaznica!Incearca una din retetele din situl asta
http://www.codrosu.ro/leacuri-impotriva-alcoolului-%E2%80%93-6-remedii-naturiste-contra-alcoolismului/ Iata o reteta:Se pun 30 g radacina uscata de macris in 1, 2 l de apa la fiet timp de o ora, apoi se lasa 1/2 ora la infuzat. Se beau cate 50 ml de decoct, de 2 ori pe zi. sau daca nu cauta in google "tratament alcool" si vei gasi mai multe sfaturi.Te sustin din tot sufletul baiatul meu!Curaj! 21-12-2012, ora 14:34
Autor: bogd1a
salut dorel...aceeasi problema si la mine.. mi-e teama ca numai curajul nu ne e suficient. ai incercat sa vb cu un psihiatru ?
|