Cum reusesc sa slabesc?

13-05-2008
Isabella
Nu este medic/terapeut
Isabella
In urma cu cca 5-6 ani am inceput un tratament medicamentos in urma caruia am ajuns de la 55 de kg la 90-92. Acum am reusit sa ajung la 87 de kilograme. Mentionez ca tratamentul presupune si ciclul neregulat care imi venea odata la doua luni. Ce fel de regim sa urmez?
3 comentarii
0
13-05-2008, ora 00:00
FLOARE DE COLT
Nu este medic/terapeut
FLOARE DE COLT
Trebuie investigata functia tiroidiana, fuctia ovariana, trebuie facuta o ecografie cu sonda transvaginala! Menstruatiile neregulate, obezitatea si acneea fac parte din asa numitul sindrom ovarian polichistic!!! Ai si acnee, iti cade parul, ti se ingrasa mai repede parul?
0
16-05-2008, ora 00:00
Serban Vasile
Nu este medic/terapeut
Serban Vasile
Daca vrei sa slabesi si sa ajungi la greutatea ta ideala si la ea sa ramai toata viata, imparte vietatile in plante si animale. Numai plantele sunt de mancare!!! Nimic de origine animala nu e de mancare fara a duce la boala, ingrasare si moarte. De pilda, laptele este pentru vitei! Esti vitica? Nu! Atunci nu te atinge de mancarea viteilor! Si tot asa. Nu exista alta cale decat asta. Vegetarienii nu o duc nici ei prea bine deoarece majoritatea lor se indoapa cu lapte, branza, smantana, iaurt etc si mananca oua cu nemiluita. Pe langa acestea mai mananca chiar si vegetale. Vegetarienii puri o duc la fel de rau deoarece in loc sa manance plante, mananca cadavre de plante, adica iau plantele si le fierb, le oparesc, le parjesc, le coc. Nu poti compara un mar proaspat cu un compot! Succes!
0
17-05-2008, ora 00:00
FLOARE DE COLT
Nu este medic/terapeut
FLOARE DE COLT
Am si eu o intrebare pentru SerbanVasile: cu ce crezi ca te-a hranit mama ta cand erai sugar? Cu mere? In nici un caz...Te-a hranit cu lapte de mama si apoi cu lapte de vaca!!! Se pare ca domeniul nutritie si alimentatie nu e punctul tau forte si trebuie sa te mai documentezi! O alimentatie echilibrata contine lipide, proteine si glucide, iar merele nu contin nici proteine si nici lipide!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •