Cum pot sa scap?

27-03-2010
Diaconu-Victorita
Nu este medic/terapeut
Diaconu-Victorita
Buna ziua.Ma numesc Victorita si 54 de ani, si am o problema cu respiratia.Mai jos de amigdalite simt o apasare care ma deranjeaza la inghitit, iar seara in pozitia de culcat, am o tuse seaca care ma chinuie aproximativ o ora- doua si este o tuse care nu se rupe, ma sufoca.Dimineata ma trezesc cu gura uscata si o respiratie foarte urat mirositoare.Am facut exudatu, mi s-a descoperit un stafilococ Aureus care nu a cedat la niciun fel de antibiotic, desi dupa antibiograma se arata a fi sensibil la anumite antibiotice.Am incercat cu medicamente naturiste, cu tinctura de propolis dar dupa ce am intrerupt tratamentul a aparut din nou. Orice sfat de la Dvs este bine venit.
4 comentarii
0
27-03-2010, ora 14:00
CARMENailoaei
Nu este medic/terapeut
CARMENailoaei
Bună ziua. Pentru problemele dvs. de respiraţie şi tuse uscată este foarte bun un produs naturist care se numeşte Cordyceps. Acest produs este fabricat în condiţii deosebite de către o firmă din Malaezia. Dacă vă interesează, putem discuta. Vă urez multă sănătate.
0
06-04-2010, ora 10:49
Diaconu-Victorita
Nu este medic/terapeut
Diaconu-Victorita
M-ar interesa produsul.Imi puteti spune unde il gasesc si cat costa?
0
06-04-2010, ora 14:26
CARMENailoaei
Nu este medic/terapeut
CARMENailoaei
Cordicepsul detine un spectru larg de actiune, este eficient pentru reglarea imunologica, detine calitati puternice de adaptare, putand sa ridice imunitatea slaba si sa o coboare pe cea inalta - imunomodulator. Se comporta ca un antibiotic natural, ofera actiune bacteriostatica asupra catorva yeci de bacterii patogene, inclusiv bacterii ca pneumococ, streptococ, stafilococi aurii.Are actiune antiinflamatorie, actiune analoga cu hormonii, avand aceeasi eficacitate, efectueaza o indelungata si constanta dilatare a vaselor sanguine, imnunatatind foarte mult vascularizarea inimii si a altor organe, iar acest fapt, la randul sau, preantampina trombogeneza si se foloseste in scop profilactic si trateaza boli grave ca infarctul miocardic, boala ischemica a inimii, stenocardia- angina pectorala -, bolile ficatului, plamanilor si altele.
Are o actiune antioxidanta, mareste stabilitatea, rezistenta organismului la insuficienta de oxigen, mareste capacitatea de munca, capacitatea functionala, scade nivelul lipidelor in sange, inclusiv al mcolesterolului, regleaza echilibrul dintre calciu si fosfor in sange, elimina din organism substantele toxice, inclusiv pe cele ale preparatelor medicamentoase, imbunatateste functiile ficatului, rinichilor, plamanilor si schimbul de substante in toate organele, regleaza numarul trombocitelor in sange, are actiune anticancerigena datorita imbunatatirii starii organului afectat, stimuleaza activitatea leucocitelor care amortizeaza actiunile secundare ale radioterapiei. Un flacon de 60 casete costa 140 lei.Daca va intereseaza ma sunati si va trimit. multa sanatate
0
07-07-2010, ora 19:58
ela_ema
Nu este medic/terapeut
ela_ema
Doamna controlati-va tiroida, incepeti cu o ecografie, Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de tuse pentru care trebuie să te îngrijorezi
  •