Cum pot avea o relatie buna cu familia mea?

31-07-2008
Greece woman2
Nu este medic/terapeut
Greece woman2
Am facut o gramada de prostii timp de peste6ani ce i-au afectat si pe ai mei iar in momentul de fata nu mai simt nici o legatura intre noi dar mie mi-e dor de ei si vreau sa ma inteleg cu ei ca inainte.Dupa ce i-am scos din sarite prin comportamentul meu deviat de la normal ce pot sa le spun sau ce sa fac?Ma simt de parca am fost plecata si nu i-am vazut de ani de zile.
Si cum sa ma intorc la o viata normala, dupa ce m-am izolat de oameni in casa, m-am ametit cu tot felul de pastile iar acum parca ma sperii cand ma vad intr-un grup de oameni, parca imi vine sa o iau la fuga, nu suport.Parca nici cu vechile mele cunostinte nu mai sunt pe aceasi lungime de unda si ma uit ca fiecare are 'un loc'undeva iar eu nu-l gasesc pe al meu, ma simt pe dinafara.
Orice sfat e binevenit.
2 comentarii
0
01-08-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
draga mea.e greu dar, sper, pt tine, nu imposibil...Cred ca primul pas ar fi sa mergi si sa discutati si sa-ti recunosti greselile.Nu sa le ceri sa te ierte, ci sa-ti mai dea o sansa.Incearca..prin cuvinte se rezolva multe...
0
06-08-2008, ora 00:00
id1
Nu este medic/terapeut
id1
Buna Greece ! Am trecut si eu printr-o stare similara pe care am reusit sa-o infrunt, depasesc.Cum am facut? Mi-am zis ca nu pot sa stau toata viata in casa in starea in care eram ( nu prieteni, nu job, etc).Am inceput sa ies singura sa ma obisnuiesc cu oamenii, iar momentele in care imi venea sa fug de ei le-am infruntat zicandu-mi diverese fraze scurte, pozitive in minte...si usor, usor mi-am revenit.Recunosc ca -i greu dar nu imposibil.Acum merg fara nici o problema pe strada.Multa sanatate si putere de a invinge caci se poate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul