Cum pot afla daca un homeopat este bun?

25-01-2010
sunsray
Nu este medic/terapeut
sunsray
Caut un medic homeopat bun, si marturisesc ca in urma incercarilor mele sunt neincrezator. De aceea consider ca ceea ce ofera unui om aflat innevoie, unui bolnav incredere este fapta, exemplul viu al faptelor sale si roada faptelor. - in cazul unui medic nr de cazuri vindecate, si rezultatele obitnute cu oamenii ( si indeal si modul neconditionat de a ajuta pe cel aflat in nevoie, cei drept faorte rar)
De aceea sunt dezorientat caci nu stiu unde sa caut, cum sa aflu care este cel mai bun si serios si care pune cel mai mult suflet si sinceritate in acest mod de a trata. Nu stiu cum sa aflu si sa dau de cel mai bun si de incredere (repet, prin faptele sale) medic homeopat, caci alta alternativa in medicina nu am gasit ca fiind mai buna.
Multumesc anticipat,
Mihai, Bucuresti
3 comentarii
0
25-01-2010, ora 22:04
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Criteriul pe care il propuneti, si care ar fi, desigur, ideal, respectiv procentul de cazuri rezolvate este imposibil de folosit.
Va recomand un criteriu mai simplu: cautati homeopati care obisnuiesc sa prescrie un sigur remediu in urma unei consultatii. Aceasta nu indica un homeopat bun, dar indica ceva care va poate folosi: un homeopat care nu face compromisuri in arta sa.
0
25-01-2010, ora 22:57
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ca homeopat exigent iti recomand spre exemplu de Dr. Silvia Nedelcu din Bucuresti.
-*
Face homeopatie adevarata, are multe publicatii, are cred, cam cele mai ieftine consultatii din tara si este unul din cei mai buni homeopati din tara.

(*modificat de administrator)
0
26-01-2010, ora 11:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Daca o cauti in google dai de pagina ei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Homeopatie
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •