Cum arata menstruatia daca este peste sarcina?

16-11-2009
Sophia1989
Nu este medic/terapeut
Sophia1989
Buna ziua. O sa relatez faptele si poate am sa o btin un raspuns linistitor... eu folosesc anticonceptionale milligest pe care un timp nu le-am luat la ore fixe (3-4ore). In luna septembrie pe data de 20 mi-a venit mestruatia zi in care am avut si un contact neprotejat in alt fel. deci eram in cele 7 zile de pauza mai exact in ziua 4 de pauza in care mi-a venit menstruatia. Am continuat sa iau anticonceptionale normal din a 8-a zi si luna urmatoare mi-a venit menstruatia la timp dar parca mai putina cantitativ... dupa vreo 2 saptamani (deci cam 6sapt de la contact) am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative. inainte de urmatoarea menstruatie am avut greturi vreo 1 saptamana ceea ce nu mi sa ma intamplat... apoi dureri de spate cateva zile... si dureri de sani. cu 1 zi inainte de menstruatie mi-am mai facut un test de sarcina care a iesit din nou negativ. A doua zi mi-a venit menstruatia dar iar mai putin cantitativ si destul de curata... sunt disperata.. poate fi in acest caz menstruatie peste sarcina dupa atatea teste facute dimineata la prima ora? am folosit 2 teste cher shek si 1 barza. sunt a doua zi de menstruatie care e mai redusa cantitativ si e curata. si capul ma doare ingrozitor. am motive de ingrijorare?
1 comentarii
0
17-11-2009, ora 00:18
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Draga mea, postul tau poate fi incadrat deja la categoria "fobii". Nu te supara pe mine, dar tu chiar esti disperata. N-ai citit prospectul la anticonceptionale? In cele 7 zile, in care nu iei pilulele, esti oricum protejata. Apoi, in cele 21 de zile NU are nicio importanta ca nu le-ai luat la aceeasi ora, ele isi produc oricum efectul.
Medicul specialist te-a asigurat (in unul din cele nenumarate subiecte postate pana acum) ca nu exista niciun risc. Cu siguranta, capul te doare de la faptul ca esti atat de stresata ca nu cumva sa fii insarcinata.
Daca raspunsul meu nu a fost suficient de linistitor, atunci lasa-ma sa-ti spun: LINISTESTE-TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul