Crize nervoase si amenintari!

02-11-2011
BLUE IYE
Nu este medic/terapeut
BLUE IYE
Buna!
Fratele meu are niste stari de nervozitate iesite din comun, deocamdata verbale la adresa mamei si a surorii mele cu care locuieste.In general este o persoana buna la suflet, dar nu lucreaza, nu are prieteni, petrece cel mai mult timp in casa.In ultima vreme ameninta cu sinuciderea sau ca'O sa vedeti voi ce-o sa fac!'.Zice ca abia se abtine sa nu loveasca atunci cand este nervos.
Este un baiat bun care nu bea alcool !Va rog sa ma ajutati!Vrem sa-l ajutam si nu stim cum pentru ca ne e frica de reactiile lui din ultima vreme si nu vrea sa auda de medici(zice ca-l facem nebun?).

Multumesc!
6 comentarii
0
02-11-2011, ora 17:49
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
buna, poi ca sora lui ar trebui sa il iei intr-o zi cu buna sa te pui pe langa el si sa il intrebi de ce e asa suparat, poate are o depresie, poate are o problema mai delicata oricum ceva e din moment ce se poarta asa, incearca sa il faci sa isi deschida sufletul la tine, si evitati lucrurile sau discutile care il fac sa reactioneze asa.
0
02-11-2011, ora 20:51
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Cel mai probabil sufera de depresie anxioasa, totul datorita situatiei lui actuale, si anume fara loc de munca, probabil vede viitorul sumbru, poate a avut si o deceptie in dragoste de care voi nu stiti, etc.. Barbatii mai rar isi deschid sufletul si vorbesc despre problemele lor cu familia, preferand prietenii, de aceea spun ca este probabil ca voi sa nu ii stiti problemele si supararile. Am trecut si eu prin ceea ce rtece fratele tau, eram o cu totul alta persoana, necunoscuta mie si celor din jur, m-am simtit asa cativa ani, insa o data ce mi s-a schimbat viata si am realizat ceea ce vroiam, am redevenit eu. Stresul este un factor extrem de negativ in viata unui om.. Din pacate fratele tau trb sa se ajute singur, nici o pastila si nici un doctor nu il va putea face sa redevina cum a fost, ci doar implinirea schimbarilor in viata dorite.
0
02-11-2011, ora 21:28
BLUE IYE
Nu este medic/terapeut
BLUE IYE
Oricum e logic faptul ca am incercat si varianta discutiilor si a deschiderii sufletesti, dar nu a mers, de asta am recurs la metoda forumului.Multumesc de sfat otilia107.
0
04-11-2011, ora 09:31
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Mi se pare important sa mergeti cu el la un psihiatru cat mai repede. Poate avea un risc suicidar important si regretele ulterioare ar fi tardive. Iritabilitatea, amenintarile sunt lucruri importante.Eu cred ca e un debut al unei boli psihice si nu ma refer la anxietate sau depresie, ci la boli majore psihiatrice care trebuie tratate cat mai devreme pentru a se obtine remisiunea.
0
05-11-2011, ora 15:24
BLUE IYE
Nu este medic/terapeut
BLUE IYE
La asta ne-am gandit, dar e imposibil sa-i spui ca trebuie sa-l vada un medic.Am incercat sa-l convingem de buna voie dar fara succes si apoi, cu forta,...e imposibil practic.Ce am putea face?Va multumesc!Tin sa precizes ca acum 4 ani, in urma unei cazaturi i s-a facut un scaner si a iesit perfect.
0
05-11-2011, ora 19:29
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Nu este o afectiune care sa se vada la analize.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul