Crize de respiratie!

29-03-2009
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Am vreo 4 ani de cand racesc des cam de doua ori pe an si fiecare raceala are repercusiuni asupra plamanilor, am avut tranheobronsitaasmatiformica, pneumonie, bronsita, trahneo. si lista continua repetat de fiecare data cand racesc se duce mai departe de amigdale (o singura data pneumonie in toti 4 ani). Problema este ca eu nu racesc normal ca toti oameni normali care iau un fervex si le trece, eu fara o vizita la medicul de familie si niste antibiotice destul de puternice nu scap uneori prind si injectii :) sunt destul de optimist. Dar acum iar m a lovit o raceala si apelez la acest forum pentru ca m-am speriat ultima data cand am racit in toamna diagnosticul a fost tranheobronsita. si am avut si crize de respiratie. acum iar sunt racit si inca nu am apucat sa merg la medic si simt ca se manifesta ca o alergie totul, am crize imi vine sa stranut des, ochii mi se umfla ma mananca, imi curge nasu si parca nu imi ajunge aerul, de doua zile tot iau modafen pentru raceala si acum am avut o criza mai puternica(in general pe seara se manifesta crizele) si am inceput sa umblu pe internet va rog sa ma lamuriti cu un raspuns ca s speriat rau !!! Pot sa traiesc pana la o varsta inaintatata cu asa ceva sau mor pe la 40 de ani va rog sa fiti sinceri cu mine ca nu mai suport presiunea!!!
6 comentarii
0
29-03-2009, ora 11:32
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
ia anti alergic- claritine. sună a alergie. nu mori pe la 40 de ani stai liniştit.
0
02-04-2009, ora 17:10
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Mi-a dat Antibiotic sandoz, tador, xyzal, eurespal
0
13-04-2009, ora 00:27
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
a trecut o saptamana si acum ma confrunt cu alta problema parca nu mi ajunge aerul cand respir !!
0
04-05-2009, ora 14:41
mariuspys
Nu este medic/terapeut
mariuspys
Va rog, daca este posibil, sa ma ajute cineva ! UNDE AS PUTEA GASI UN SPRAY CU DENUMIREA "AWAMIS" SAU CEVA ASEMANATOR ACESTEI DENUMIRI ( nu se intelege pe reteta ) recomandat in tratamentul unei alergii la praf si pene.Care este denumirea corecta ? MULTUMESC MULT !
0
04-05-2009, ora 16:01
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Pana la urma m-am suit in masina si m-am dus la urgente caci intr-o seara am facut o criza de am zis ca mor nu aveam aer sa respir aproape deloc si am ajuns la medic des pecialitate la raze am iesit ok putin pe margini la bronhii parca mi a iesit ca o iritatie am facut un test am suflat intr-un aparat. si in final mi a prescris Symbicort + xyzal fara antibiotice ma simt mult mai ok de atunci !!! sper sa renunt si la fumat si da sa inteleg ca este o alergie Mariuspys cauta Symbicort turbuhler vreau sa ti spun ca este super ok si eu tot la pene am facut si praf alergie si deseori la tara la aerul de munte si casa umeda... !!!!
0
04-05-2009, ora 17:16
mariuspys
Nu este medic/terapeut
mariuspys
MULTUMESC FOARTE MULT PT.AJUTOR. SANATATE !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Un alt posibil efect al menopauzei: scurtarea respirației?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  •