Crize de nervi

27-07-2009
Ellutzzza
Nu este medic/terapeut
Ellutzzza
Buna. Numele meu este Mihaela am 17 ani.. de un an de zile am severe dureri de cap si am momente in care nu ma mai pot controla adica am caderi nervoase cu urlete in care nimeni nu ma controleaza si dupa fiecare astfel de criza am stari de voma si transpir...va rog sa'mi dati un sfat!!credeti ca ar trebui sa merg la un psihiatru sau ceva de genu?
2 comentarii
0
27-07-2009, ora 12:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Categoric trebuie sa mergi la un medic psihiatru pt consultatie!!Nu este normal un astfel de comportament si trebuie sa afli cat mai repede cauza acestor crize, pt ca in timp se vor agrava si vei fi respinsa de societate!!
Numai bine
0
28-07-2009, ora 21:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
DA, consulta un medic neuro-psihiatru. Trebuie sa-ti faci eventual si o Electroencefalograma/Computer tomograf sa nu ai vreo leziune cerebrala, sau un dezechilibru al undelor cerebrale, toate cauzate de un posibil traumatism sau de o disfunctie cerebrala organica.
Mergi la medicul recomandat si te va ajuta;)

Multa sanatate;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul