Cred ca sunt 'nimfoman '

31-07-2012
sokol
Nu este medic/terapeut
sokol
Buna...nu stiu exact daca si barbatii pot sa fie nimfomani:)) sau cel putin pana acum nu stiu daca existau ca eu sigur sunt :)) si unii dintre voi simtti nevoia sa faceti sex si de 4 5 ori pe zi daca aveti o femeie care sa fie dornica si timpul necesar ?...Ma gandesc ca nu am ceva problema :-?? doar un apetit foarte mare...dar va rog nu am nevoie de comentarii aiurea de la tot felu de pocaitzi si copilase care critica aiurea :)! mersi :D!
7 comentarii
0
31-07-2012, ora 21:35
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Normal ca si pentru barbati se poate folosi termenul de nimfoman
dar nu cred ca cineva pe-aici te-ar putea ajuta.de ce nu scrii pe un forum cum e softpedia sau roportal? In fond nu cauti "tratament" ci vrei sa -ti relateze altii experientele lor probabil, ca sa-ti confirmi ca esti ok


Daca pe prietena ta nu o deranjeaza, nu vad problema
0
01-08-2012, ora 02:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle sokol, dv. suferiţi de SATIRIAZIS, adică de aidomanie, NU de nimfomanie (nimfomania sau estromania/metromania este un termen medical atribuit în exclusivitate femeilor şi animalelor de sex feminin (femelelor)).
SATIRIÁZIS s.n. (Med.) - Exacerbare anormală a apetitului sexual la bărbaţi. [ fr. satyriasis, cf. gr. satyros - satir].
NIMFOMANÍE s. f. (Med.) - Exacerbare anormală a apetitului sexual la femei sau la unele animale femele; estromanie. ( fr. nymphomanie).
_

NU sunteţi deloc okay, aveţi o problemă, consultaţi un medic endocrinolog sau un sexolog!
Excesul de natură sexuală conduce la epuizare, ţineţi cont de acest aspect. Prin excesul sexual, care presupune şi ejaculare, se elimină din organism o cantitate considerabilă de spermă care conţine aproximativ 150 de mg proteine, 6 mg lipide, 11 mg carbohidraţi, 3 mg colesterol şi multe alte substanţe nutritive ca: zinc, potasiu, vitamina C şi B, calciu, acid citric, creatină, fructoză, acid lactic, magneziu, fosfor, sodiu şi seleniu, aminoacizi, galactoză şi unii hormoni (testosteron, estrogen, progesteron, prolactină dar şi prostaglandine). Eliminând aceste substanţe în exces, pe lângă consumarea aiurea a energiei psihice şi spirituale, se produc unele carenţe care induc tulburări organice, în timp. Trageţi dv. concluzia, mai departe. 

_

Multă sănătate.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
01-08-2012, ora 11:58
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Habar nu aveam de chestia asta Nick :)
0
01-08-2012, ora 18:39
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Nu cred ca esti "nimfoman" si nici ca ai vreo problema la "mansarda". Barbatii, majoritatea lor cel putin, au un apetit sexual mult mai ridicat decat femeile. Asta ii face pe toti anormali?Nu cred. Ce zice Mr Nick o fi corect, dar se aplica la cei care exagereaza, care sunt nesatisfacuti de oricate contacte sexuale ar avea zilnic. Banuiesc ca la tine nu e cazul...
0
01-08-2012, ora 20:01
sokol
Nu este medic/terapeut
sokol
Cred ca ar trebui sa o las mai moale :D...dar nu ma pot abtine :))!
0
03-08-2012, ora 01:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Katyella, scumpo, nici eu nu am habar de multe chestii; suntem oameni, nu le ştim pe toate (numai Dumnezeu le ştie pe toate!). Învăţăm unii de la alţii, instituţionalizaţi fiind în "şcoala volantă" care se numeşte... LUME; din această cauză s-a conceput expresia "şcoala vieţii" sau "facultatea vieţii" :-) Tu ai învăţat şi înveţi unele noi noţiuni de la mine, iar eu am învăţat şi învăţ unele de la tine ş.a.m.d.
Învăţăm pe tot parcursul vieţii!

Sărut inima ta! ♥
0
03-08-2012, ora 02:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
@sokol, da, şi eu cred acelaşi lucru; ar trebui să fiţi mai cumpătat, mai înfrânat, mai echilibrat, mai calculat, mai temperat!
NU există nu mă pot abţine, există doar NU vreau să mă pot abţine sau... de fapt, cred că greşesc, există NU mă pot abţine doar într-o singură circumstanţă, aceea a dependenţei - când cineva este dependent nefiziologic de ceva, da, chiar nu se poate abţine să nu facă uz de acel ceva. Dependenţa nefiziologică se referă la ceva nepropriu şi nenecesar omului (exemple de dependenţe nefiziologice: dependenţă de masturbare, de droguri, de hipercopulaţie (adică de exces la nivel de întreţinere a actelor sexuale), etc.); dependenţa nefiziologică intră în contrast, în opoziţie cu dependenţa fiziologică, cea proprie şi necesară omului (exemple de dependenţe fiziologice: dependenţă de mâncare, de apă, de respiraţie, de excreţie, de clipire ritmică şi reflexă a pleoapelor ochilor, etc.).
Deci, dacă dv. afirmaţi că nu vă puteţi abţine, aveţi cel puţin 2 motive psiho-organice posibil existente, şi anume:
- NU vreţi să vă abţineţi, având diferite pretexte/cauze mai mult sau mai puţin subiective;
- NU puteţi să vă abţineţi, pe fondul suferinţei de măcar o dependenţă nefiziologică simplă sau complexă;

Eu NU vă judec, NU vă condamn, NU vă critic; doar v-am scris o părere!
Vă aveţi viaţa în propriile mâini, sunteţi făuritorul propriului dv. destin, aşa că sunteţi liber să gândiţi, să vorbiţi şi să faceţi ceea ce doriţi. Liberul arbitru fluieră în existenţa dv. după propriul dv. regulament, în acord cu a dv. conştiinţă, dând sau nu cartonaşe galbene şi roşii. Pentru binele dv., vă sfătuiesc să vă educaţi voinţa în virtutea dobândirii unui auto-control optim. TREBUIE să fiţi cumpătat, să aveţi simţul măsurii, al moderaţiei, pentru că excesul încet dar sigur conduce la dezechilibre mari ce pot avea consecinţe devastatoare pentru sănătate.

În rest... numai de bine ;)
Vă îmbrăţişează frăţeşte,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •