Cred ca am ramas insarcinata!

18-05-2009
cristina 1988
Nu este medic/terapeut
cristina 1988
Am luat timp de un an si jumatate aniconceptionale. Luna trecuta am renuntat sa mai iau, deoarece vroiam sa fac o pauza. Pe data de 17 mai, adica ieri trebuia sa-mi vina ciclul dar nu s-a intamplat. In timpul acesta am facu sex, dar nu folosind prezervativul. El a avut grija sa ejaculeze afara. Desi a trecut o zi de intarziere sunt foarte ingrijorata. E posibil sa fiu insarcinata?
2 comentarii
0
18-05-2009, ora 16:16
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
probbilitatea existentei unei sacine este la fel de egala cu faptul ca e doar o simpla intirziere de menstruatie..daca ai ciclul regulat si tia intirziam odata cu vreo 2 zile, asta nu inseamna deja ca esti insarcinata..am mai dat exemplul meu la alte persoane si am avut dreptate, la mine a fost caz cind mi sa retinut ciclul cu vreo 9-10 zile(la mine ciclul e regulat, pot fi abateri cu o zi 2, dar foarte rar), eu la fel m-am speriat..dar pina la urma mia venit..ce la noi difera, asta e faptul ca eu niciodata nu am luat anticonceptionale, si tot timpul folosesc prezervativul..la tine e alt caz, dar intirzierea cu o zi- 2 nimic nu inseamna, insa dupa cit stiu eu, testul de sarcina arata deja la a doua zi de intirziere a menstruatiei..
asa ca pentru a fi sigura, ia-ti un test de la farmacie, si vei sti exact daca exita sau nu o sarcina..
Multa sanatate si numai bine!!
0
18-05-2009, ora 16:17
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
nu stiu daca e buna in cazul tau, dar stiu ca timp de 72 de ore poti lua asa numita "pilula de a doua zi", intreaba exact de un medic specialist sau la farmacie, daca ai voie sa iai asa pilule daca ai folosit si anticonceptionale..Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici