Crampe abdominale continue

15-05-2014
mihai123a
Nu este medic/terapeut
mihai123a
Acum 2 saptamani am exagerat cu niste mici, avand 4 mese in 2 zile care au constat din mici. Tin sa mentionez ca in general nu mananc astfel de produse, si prefer carnea slaba, aceasta data fiind o exceptie pentru mine.

Dupa a 4-a masa cu mici, am avut scaune repetate care au fost foarte moi si/sau lichide timp de 4 zile(2 scaune/zi), insotite de crampe abdominale continue. Am mers la medicul de familie si mi-a prescris Imodium, Ibutin si Bilichol. Imodium-ul m-a constipat foarte tare, timp de 4 zile, si am fost nevoit sa apelez la ceaiuri laxative, laxative si supozitoare laxative. Am reusit sa am scaun dupa acestea (scaun tare), dar constipatia a ramas, astfel ca inca mai apelez la ceaiuri si acum.

Simt tot timpul ca stomacul imi este plin si am crampe continue. Este o durere 'surda' si continua, care dureaza deja de 2 saptamani, insotita de constipatie. Sa fie oare sindromul de colon iritabil? Durerea este in zona abdomenului inferior.

Durerea/crampele nu sunt foarte dureroase, dar sunt foarte enervante si imi provoaca un discomfort continuu. Ce sa fie oare? Sunt pregatit sa mai faca o vizita medicului de familie, dar urmeaza sa am examene in saptamanile ce urmeaza si programul nu imi prea permite.
1 comentarii
0
19-05-2014, ora 12:28
Dr. Stancu George
Medicina interna, Ploiesti
Dr. Stancu George
Cred ca ati făcut o toxiinfecţie alimentata. Eubiotics 3x/ zi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  •