Crampe abdominale

06-05-2015
elisabeta87
Nu este medic/terapeut
elisabeta87
Am o fetita de 1 an si 7 luni care are crampe abdominale de 4 luni de cand am incetat alaptatul si am trecut pe lapte de vaca.Am incercat diferite medicamente(refloor, debridat, protectis.) si diferite tipuri de lapte praf, dar fara nici un rezultat.Intr-un final am facut si analize de sange care au iesit bune inafara de Monocit care este mare(16.8) si la analizele de scaun a iesit Pozitiv Ag.Criptosporidium ! As dori sa stiu ce tratament sa ii dau.Medicul gastroenterolog mi-a spus sa ii dau Biseptol 10 zile dimineata si seara.Va rog sa-mi spuneti daca este medicamentul este bun sau ar trebui sa ii dau altceva.Va multumesc.
1 comentarii
0
08-05-2015, ora 14:30
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Cred ca diagnosticul trebuie reconsiderat; un medic pediatru va poate ajuta.Patologia caracteristica pentru parazitul unicelular de care vorbiti cuprinde si diaree importanta, varsaturi si scadere in greutate, lucruri de care nu vorbiti, iar Biseptolul nu este citat ca alternativa de tratament in aceasta situatie.Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  •