Cosuri pe scalp

06-11-2012
simona20
Nu este medic/terapeut
simona20
Buna ziua,
Am o problema creia nu ii gasesc rezolvare; va voi spune cate ceva despre istoricul medical, cu siguranta exista o legatura undeva.
In urma cu 5 ani am fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice, drept urmare am luat diane 35 ca tratament, ceea ce a dus la disparitia ovarelor (pe durata tratamentului).
Problema este ca, de fiecare data cand fac o pauza (si am facut de 3 ori in ultimii 3 ani) imi apar pe scalp niste bubitze, cosuri, care ma mananca teribil. La nici o luna de la stoparea tratamentului cu anticonceptionale, parul incepe sa imi cada groaznic si imi apar aceste bubite.
Am facut fel si fel de tratamente, diprosalic, dalibur (ceva de genul), antibiotice, am folosit sapun cu sulf, sampon special la recomandarea dermatologului si nimic nu pare sa aiba efect. Daca incep iar sa iau anticonceptionale, dispar ca prin minune, dar nu pot lua pastilele aceastea toata viata!
Ce as putea face? parul se ingrasa a doua zi de la spalare, la radacina e f uleios :(
Acum folosesc sapun moale vegetal de la Hofigal si Chelstop si as spune ca vad o imbunatatire, nu mai cade asa de mult insa bubitzele isi fac de cap.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc anticipat,
Simona
2 comentarii
0
12-11-2012, ora 00:47
simona20
Nu este medic/terapeut
simona20
Chiar nu imi poate raspunde nimeni la intrebare?:(
0
30-05-2017, ora 10:34
bittza
Nu este medic/terapeut
bittza
Pentru eliminarea cosurilor se pot folosi si suplimente pentru curatirea pielii si pentru catifelarea pielii. Deasemenea si suplimentele pentru detoxifierea organismului sunt bune pentru cosuri, pentru ca eliminind toxinele vei avea si un ten mai lipsit de cosuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru cei ce doresc să se radă în cap
  •