Contraceptia cu dublu efect?

18-07-2008
comarnic27
Nu este medic/terapeut
comarnic27
Buna ziua!
Ma numesc Marius, am o relatie de 9 luni de zile, si am utilizat prezervativul pana luna aceasta. Prietena mea urmeaza un tratament cu anticonceptionale pentru acnee de peste 4 ani. Mi-a povestit ca a utilizat inainte si alte anticonceptionale si doctorul i-a prescris de peste 2ani in urma sa ia Yasmine.
Le administreaza conform prescriptiilor 21zile (seara la ora 22) si o saptamana pauza si reincepe administrarea in aceeasi zi lunar.
Noi am inceput sa facem dragoste acum 5luni cu prezervativ caci ei ii este teama sa nu isi faca efectul corespunzator, iar pe doctor ii e rusine sa intrebe caci este prima ei relatie. Luna aceasta am incercat si fara de cateva ori insa ea este foarte nesigura si m-am gandit ca poate sfatul dumneavoastra ne lamureste si linisteste.
Va rog sa ne spuneti daca intr-adevar putem avea incredre in ele si putem face dragoste fara inhibitii si fara prezervativ.
Multumim!
2 comentarii
0
18-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Cu anticonceptionale puteti face fara nicio problema.Ca mijloc de contraceptie sant printre cele mai sigure.Un anticonceptional actioneaza la nivel hormonal inhiband ovulatia.Fara ovul, nexam fecundatie!:-) Deci mergeti fara grija inainte.
0
19-07-2008, ora 00:00
comarnic27
Nu este medic/terapeut
comarnic27
Multumesc frumos!
Am auzit si noi ca sunt printre cele mai puternice si astfel prin confirmarea dvs. ne-am mai linistit.
Sanatate si numai bine!
Cu stima si respect!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul