Conjunctivita

26-08-2010
nosnight
Nu este medic/terapeut
nosnight
Buna ziua. Deci am un verisor care a facut ceva la ochi, cred ca o conjunctivita. Dupa aceea a facut si mama mea iar acum eu. Varul meu a fost la medic si i-a dat niste picaturi ( Netildex). Si eu si el ne bagam cum a zis medicul dar parca in loc sa mearga spre bine e tot mai rau. Mai am si alte picaturi: Tobradex si Opatanol. Mama mea s-a vindecat in doar 3 zile cu lapte de mama. ( eu nu am incercat si nici nu vreau). Ce ziceti ce sa fac? boala se manifesta astfel: ochiul afectat e mult mai mic decat celalalt si foarte rosu mai ales dimineata. Dimineata mi se lipeste dar foarte putin. Am mai avut conjunctivita dar in 2 zile mi-a trecut. Varul meu o duce cu picaturi de 3 saptamani si nu se vede nici un rezultat.
2 comentarii
0
27-08-2010, ora 11:02
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Va recomand o noua evaluare oftalmologica, banuiesc ca este vorba despre o keratoconjunctivita si atunci tratamentul este diferit ;de asemenea, investigatii ( frotiu colorat Gram din secretia conjunctivala, cultura si examen bacteriologic, evidentierea Ag chlamydial, Ig G antiVHS ); in functie de examenul clinic si rezultatele laboratorului, vom alege si tratamentul adecvat;numai bine
0
02-10-2011, ora 10:18
gabytzzza
Nu este medic/terapeut
gabytzzza
folosesc nettacin si indocolyre pt conjunctivita si dupa 7 zile de folosire mi-au aparut niste bubite pe pleoapa inferioara. Este din cauza picaturilor?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.