Completare 2 tratament insomnie

16-01-2011
Buzz66
Nu este medic/terapeut
Buzz66
O ultima problema. Uneori daca strang din ochi, aud un zgomot in urechi.Tot acest fenomen se intampla cand ma trezesc daca adorm si daca fac anumite miscari la nivelul capului(strang din ochi, apas pe o ureche), dar din moment ce ma misc putin dispare.Am observat ca atunci cand sunt la munte unde aerul este tare si se oxigeneaza bine creierul zgomotul acesta nu se mai manifesta, decat inainte de a adormi. Dar pana adorm aud de cateva ori fasait-uri, tiuitt-uri indiferent ce asi lua. Pe perioada cat luam antidepresivele acestea erau mai atenuate. O alta problema care am avut-o pe timpul tratamentului si care persista este o durere surda aproape de apendice spre stomac si uneori urca, cand ma inervez(mai intensa) sau cand manac ceva(exemplu seminte de floarea soarelui).

Multumesc inca odata!

Cu respect, Buzz
17 comentarii
0
24-01-2011, ora 13:01
Buzz66
Nu este medic/terapeut
Buzz66
Mr. Nick,

Completare insomnie pt d-nul Nick

Acesta este topicul de baza, dupa care am venit cu completarea
Completare 1 tratament insomnie pt. d-nul Nick
Completare 2 tratament insomnie pt. d-nul Nick

Imi cer scuze, si eu am gresit deschizand atatea topice, dar faptul este consumat.
Cu stima,
Buz66
Am incercat sa trimit pe adresa dvs de mail dar este o problema cu ea.
0
24-01-2011, ora 17:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara!

Buzz66,

După cum şi dv. v-aţi dat seama, interferonul v-a afectat somnul, printre altele, din păcate, după ce el a fost afectat şi de psihotrauma pe care aţi avut-o în momentul în care aţi citit despre scleroza în plăci - o afecţiune cu care aţi fost diagnosticat în mod eronat.
Pentru a vă echilibra starea de sănătate a propriului dv. organism, vă recomand următoarele:
1. Mergeţi la un consult la dna dr. Iliescu Ana Maria (sunaţi înainte de a merge, pentru a vi se face o programare). Dânsa vă poate ajuta extrem de mult!
-
Prof. dr. ANA-MARIA ILIESCU
Cabinetul ANASAN
str. Valea Furcii nr. 8, sector 6, Bucureşti,
Tel. fix: 021/ 777.71.96
Tel. mobil: 0722.552.992 (tel. personal)
_
2. Discutaţi cu medicul dv. curant în vederea primirii unui aviz de administrare a preparatului Deprexil.
Deprexil este un supliment ortomolecular bogat în substante antioxidante, special selecţionate şi dozate, astfel încât ele să aibă o acţiune sinergică de echilibrare a psihicului. El se administrează de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz (la prânz trebuie luat până în maxim ora 16), după micul dejun şi masa de prânz, cu multă apă (prin multă apă mă refer la minim 100 ml de apă), timp de minim 3 luni de zile, maxim 6 luni, pe an (producătorul recomandă şi 3 capsule pe zi, dar uită să specifice în prospectul suplimentului, că cea de-a 3-a capsulă poate să producă insomnie, în cazul în care se administrează după ora 16).
Pentru a înregistra rezultate benefice ar fi indicat să aveţi o dietă alimentară bogată in banane, salată verde, pâine integrală veritabilă, carne de curcan, ulei de măsline extra-virgin şi peşte.
ATENŢIE! Deprexilul NU se administrează în combinaţie cu alte medicamente psihiatrice (cu antidepresive, benzodiazepine, antipsihotice, timostabilizatoare etc.) şi nici fără aviz de la medic!
----------*
3. Faceţi tot posibilul să nu vă mai stresaţi atât de mult. La aproape orice veste negativă dv. vă "dărâmaţi" psihic, aşa cum bine aţi specificat, ceea ce nu este tocmai normal.
__
Observaţie! Zgomotul din urechi, cel mai probabil, este produs de o microcirculaţie sanguină deficitară. Dacă aceasta este cauza, zgomotul va dispărea, pentru că Deprexilul conţine şi un extract de ginko biloba, această plantă fiind recunoscută la nivel mondial datorită calităţii sale de a regulariza circulaţia sanguină, în special pe cea de la nivel cerebral.
__


Sper că v-am putut ajuta. Doamne-ajută!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick

Post Scriptum - Nu uitaţi, consultul la dna Iliescu este foarte important!

(*modificat de administrator)
0
24-01-2011, ora 19:28
Buzz66
Nu este medic/terapeut
Buzz66
Mr. Nick multumesc pentru indicatii.
Mai am o singura intrebare. Vazand ca nu imi mai raspundenti am luat de la d-na Adriana Vlad(Deva) un tratament care am inceput sa-l urmez dupa urmatoarea schema:
Mega Imun D(1), P(1), S(1)
Orz Verde D(1), P(1), S(0)
Sunatoare D(2), P(2), S(2)
Nutricalm D(0), P(2), S(2)
Laptisor de matca D(2), P(2), S(0)
Emocalm D(0), P(0), S(1)
Tonic Sedativ Sorina(3 lig. seara)
Tonicul Sedativ Sorina este un produs propriu al ei.Are urmatorele ingrediente: Miere, propolis, polen, tincturi de valeriana, hamei, passiflora, salvie, talpa gastei, tei argintiu, lavanda, orz, ovaz, sunatoare si vasc, uleiuri esentiale din lavanda, menta si portocal.
Ce as putea folosi din aceasta schema impreuna cu deprexil_90_capsule ? Probabil sunatoarea ar fi problema.
Mentionez ca acest tratament l-am luat pe 2 luni de zile.
Va multumesc din suflet!

Cu stima,
Buzz66
0
25-01-2011, ora 11:33
Buzz66
Nu este medic/terapeut
Buzz66
Mr. Nick

Nu prea am inteles chestia cu aviz de la medic in legatura cu Deprexil. Cu toata sinceritatea va spun ca aici in localitatea unde locuiesc(resedinta de judet ) nu am unde sa merg la un medic care ar putea sa-mi dea un sfat in aceasta directie.Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asta este. Aici as putea gasi pe cineva care in urma unei "rezonante" sa-si vanda produsele de la o firma cu care lucreaza(Calivita...), dupa niste scheme predefinite, atat si nimic mai mult. Eu de la faza cu scleroza in placi, nu am mai calcat pe la medicii din localitate. Inclusiv analizele mi le-am facut la Bucuresti, Iasi.
La inceputul lunii viitoare o sa ma programez la d-na doctor, pentru un consult.
Repet rugamintea de a-mi spune ce produse as putea folosi din cele achizitionate deja pe care vi le-am redat in comentariu anterior.

Cu stima,
Buzz66
0
27-01-2011, ora 13:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună ziua!

Buzz66, vă voi răspunde mâine, vineri, sau cel târziu sâmbătă, pentru că acum sunt foarte obosit şi nu mă simt nici bine. Am intrat pe Romedic doar pentru a vă scrie acest mesaj - mesaj menit să vă ofere garanţia că veţi primi răspunsul aşteptat.
Aveţi puţină răbdare, vă rog. Mulţumesc pentru înţelegere!
_
Cu respect,
Nick
0
28-01-2011, ora 16:15
Buzz66
Nu este medic/terapeut
Buzz66
Mr. Nick

Eu am comandat deja o cutie de deprexil, dar nu incep sa iau pana nu am un raspuns de la dvs.

Cu stima,
Buzz66
0
29-01-2011, ora 16:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună ziua!

Stimate dle Buzz66, într-un fel sau altul vă înţeleg aversiunea pentru medicii din localitatea dv., deşi nu ştiu cât de normală este, până la un anumit punct. Mă rog, este dreptul dv. de a alege să nu mergeţi pentru obţinerea avizului medical recomandat.
Aveţi noroc că Deprexilul este un preparat farmaceutic non-medicamentos produs pe principiul ortomolecularităţii - principiu emis în anii 50 de către prof. dr. Linus Pauling, astfel că el se poate cumpăra şi fără prescripţie medicală, şi se poate administra chiar şi fără aviz medical, dacă se respectă o regulă strictă - aceea de a nu combina Deprexilul cu medicamente psihiatrice.
_
Deprexilul îl puteţi lua doar în combinaţie cu produsul Mega Imun, nu şi cu celelalte suplimente enumerate de către dv., pentru că v-aţi supraîncărca, iar supraîncărcarea ar putea să producă unele probleme la nivelul sistemului nervos central, dar şi la nivelul sistemului digestiv, printre altele.
Mod de administrare: Deprexilul se administrează de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz (la prânz trebuie luat până în maxim ora 16), câte o capsulă, după micul dejun şi masa de prânz, cu multă apă (prin apă multă mă refer la minim 100 ml de apă), timp de minim 3 luni de zile, maxim 6 luni, pe an (producătorul recomandă şi 3 capsule pe zi, dar uită să specifice în prospectul suplimentului, că cea de-a 3-a capsulă poate să producă insomnie, la unele persoane, în cazul în care se administrează după ora 16, din cauza extractului de gingko biloba). Puteţi lua şi 3 capsule pe zi, pe a treia după cină, însă în 50% din cazuri se produce o insomnie de adormire (la dv. poate să nu se producă acea insomnie, dar poate să se şi producă!).
Pentru a înregistra rezultate benefice ar fi indicat să aveţi şi o dietă alimentară bogată in banane, salată verde, pâine integrală veritabilă, carne de curcan, ulei de măsline extra-virgin şi peşte, în principal (v-am mai scris aceste indicaţii, dar le-am rescris pentru a mă asigura că nu le veţi ignora).
Seara, până în ora 19-20, puteţi lua o capsulă de Mega Imun, atât, nimic mai mult.
_
Observaţie!
Să ştiţi că Deprexilul, ca şi eficacitate, face cât toate suplimentele pe care le-aţi luat până acum, aşa că nu vă faceţi griji. Cu siguranţă va aduce în viaţa dv. echilibru psihic, iar consultul la dna Iliescu va întregi schema terapeutică. Doamne-ajută!
_

În rest, gândiţi pozitiv şi nu vă ignoraţi sufletul. Mergeţi la Sfânta Biserică, rugaţi-vă la Dumnezeu, spovediţi-vă, împărtăşiţi-vă şi faceţi multe fapte bune.
_


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
15-11-2012, ora 12:03
claudiu.61
Nu este medic/terapeut
claudiu.61
Salut!

Mr.Nick,

Numele meu este Claudiu.Din anul 2003 am probleme de sanatate, in speta, depresie, anxietate.In toti acesti ani am luat multe antidepresive precum:xanax, anxiar, trittico, depachine, rivotril, anafranil si altele.In urma cu 2 ani am intrat intr-o depresie crunta unde a predominat anxietatea marita, motiv pt care am fost nevoit sa ma internez.Din diagnosticul de tulburare afectiva unde aveam ca tratament rivotril de 0, 5 de 3x/zi si depachine 200 mg /zi seara, deci inainte de internare, mi s-a pus diagnosticul de tulburare afectiva bipolara(TAB).Acum am % tratament:
-2x300 mg Seroquel/zi seara
-1x150 mg/zi seara
-2/zi dimi si pranz Acutil
In prezent ma simt bine dar as vrea sa stiu ce parere aveti despre medicatia pe care o iau.Ca simtome, la mine predominanta este anxietatea, in special in locuri aglomerate.Mentionez faptul ca la inceputul acestui ultim tratament, si fac referire in special la seroquel, aveam rigiditate musculara la membrele inferioare, agitatie motorie, tremur al membrelor superioare, o stare accentuata de anxietate si tulburari de memorie, concentrare, aducere aminte, motiv pentru care mi sa introdus Acutilul.As dori sa stiu care este parerea dumneavoastra despre utilizare acutilului pentru imbunatatirea memoriei.Citind comenturile dumneavpoastra, am obs ca recomandati ca supliment, Deprexilul.Credeti ca este mai indicat decat acutilul?Ca ultima observatie, sunt interesat ce fel de supliment antioxidat pot folosi in afara de acutil?Am observat ca ati facut referire la Mega Imun.Din cate mai m-am documentat si eu pe net, vizavi de utilizare suplimentelor, am observat ca unii indica utilizarea de gama-tocoferol sau un complez de Gamma E.As inlocui acutilul cu doua din aceste suplimente pe motiv ca acutilul nu are in deajuns vitamina E, in speta cu gama-tocoferol si as lua si complexul de Gamma E.Astfel as proteja omega 3.Dumneavoastra ce parere aveti ?In alta ordine de idei, am observat ca a-ti facut referire la o d-na doctor pe nume Ana Maria Iliescu care profeseaza la cabinetul ANASAN.Credeti ca aceasta domna doctor m-ar putea ajuta intr-un fel?si daca da, spuneti-mi va rog daca mai lucreaza la acest cabinet, daca mai poate fi gasita la aceleasi numere de telefon.Cu gandul ca am fost inteles iti multumesc ! Astept un raspuns avizat.
Multa sanatate sa aveti!
Toate cele bune!
0
15-11-2012, ora 17:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ claudiu.61

Cel mai bun medicament pentru tulburarea afectiva bipolara si cu cele mai putine efecte secundare este litiul, care este un element natural (cum sunt calciul, magneziul) si nu produs de sinteza cum sunt antipsihoticele.
Incercati sa gasiti un medic care sa va prescrie acest tratament.

Rigiditatea musculara la membrele inferioare, tremurul membrelor superioare si tulburarile de memorie erau efecte secundare ale seroquelului. Eu dupa 3-4 luni de seroquel ajunsesem sa imi inghete picioarele si sa nici nu mai pot pasi prin casa de durere. Doctorii nici nu ne atrag atentia asupra acestor efecte secundare.
Din cauza nenumaratelor efecte secundare pe care le au aceste antipsihotice (gen seroquel, zyprexa etc) pacientii ajung sa se lase de tratament si sa vireze in episod foarte frecvent.

Cu acest litiu, sunt persoane care nu au avut nici un episod psihotic/maniacal in intervale de timp foarte mari: 10-15 ani si inca isi continua tratamentul.
0
15-11-2012, ora 17:54
claudiu.61
Nu este medic/terapeut
claudiu.61
ceao!
pt clara_p

ms pentru raspuns.am sa vb cu doctorul meu despre acest litiu.vreau sa-ti spun k acum nu mai am acele simtome pe care le aveam la inceputul tratamentului cu seroquel.acum ma simt ok.nu mi-ai spus in raspunsul tau de folosirea suplimentelor ca:omega3, acutilul pe care il iau eu si daca ar fi indicat sa luam in paralel un tratament prescris de un apifitoterapeut.ce zici de asta?daca vrei, lasa-mi un id de mess ca sa vorbim mai mult pe tema asta.as vrea sa aflu ce tratament iei tu acum, simtomele, etc.
Mi-ar face mare placere sa vorbim.
0
15-11-2012, ora 18:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ claudiu.61

1. Nick a explicat f clar de 2 ori: exista o regula stricta: Deprexilul nu se combina cu nici un fel de medicamente psihiatrice.
2. Eu personal am incercat sa iau Omega 3 capsule. Ma simteam mai binisor, in sensul ca aveam un pic mai multa energie dar am observat ca imi dadeau pofta de mancare si am renuntat la el rapid. La alte persoane poate sa nu dea. Poti sa incerci. Este foarte bun.
3. Depinde de tratamentul prescris de apifitoterapeut. Anumite plante pot interactiona cu medicamentele noastre. Insa tab nu se trateaza cu plante. Nu am mai auzit de asa ceva niciodata in 18 ani de boala. Atunci cand am mancat miere am observat ca imi merge mai bine. Poti incerca si laptisor de matca. Vezi cum te simti. Rau, oricum nu are cum sa iti faca.
4. Eu ca tratament iau numai Litiu. Numai in caz de nevoie, cand si cand, la depresie inghit cate un Xanax de 0, 25 iar la anxietate, cate un anxiar. F. rar.
0
16-11-2012, ora 02:41
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna, te confrunti cu probleme psihosomatice. Practic in cazul tau distresul emotional se traduce si prin simptome fizice pe care le interpretezi intr-un sens destul de puternic. Problemele psihice ar putea fi abordate si prin interventie psihologica la nivel clinic.
0
16-11-2012, ora 16:28
claudiu.61
Nu este medic/terapeut
claudiu.61
Multumesc d-nule doctor pentru raspuns.Este posibil sa aveti dreptate.Doresc sa va intreb daca acel tremurat al mainilor, agitatia psihomotorie si problemele legate de memorie sunt efecte ale medicamentelor sau problemele de memorie sunt reale si nu induse de medicamente, in speta seroquel.In alta ordine de idei, credeti ca un supliment ca acutil, produse din miere, sau altele, ma pot ajuta?Si aici ma gandesc la problemele legate de concentrare, memorie.Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
O zi buna va doresc!
0
16-11-2012, ora 16:40
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
N-aş putea spune dacă activarea psihomotorie şi tremurul mâinilor sunt un efect secundar al medicaţiei. Verificaţi prospectul. Problemele de memorie au apărut şi înainte de tratamentul medicamentos? Cum s-au manifestat?
Merită să încercaţi produse naturiste cât timp v-au fost recomandate de o persoană avizată, dar nu în exces. Dacă sunt probleme de memorie ce nu vă permit să vă desfăşuraţi activivăţile de zi cu zi atunci aveţi nevoie de un tratament. Dacă mergeţi la psiholog, se poate realiza un test de memorie.
0
17-11-2012, ora 21:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ claudiu.61

Nu ti se poate trimite mesaj pe privat. Deblocheaza-ti optiunea.
Tremuratul mainilor este efect secundar de la medicamentele pe care le iei.
Daca esti hotarat sa ramai pe tratamentul actual, poti sa ceri doctorului un medicament care sa contracareze acest efect.
Inainte se numea Romparkin dar nu stiu daca acum se mai fabrica.

Agitatia psihomotorie este un semnal de baza ca esti in hipomanie.
Ia-ti tratamentul in cantitatile prescrise (nu face tu reduceri de la tine putere) si discuta cu medicul care te trateaza pentru trecerea de la hipomanie la manie se face foarte rapid. Chiar in decurs de cateva zile. Trebuie intotdeauna marite dozele si prevenita aparitia unui astfel de episod.
Si agitatia psihomotorie si problemele legate de memorie sunt caracteristici ale bolii in sine.
Daca pe primele le poti trata cu ajutorul medicamentelor cu succes, la partea cu memoria e mai dificil.
Pentru oricat ne-am stradui noi si orice alte produse naturale am lua, memoria noastra nu va mai fi niciodata asa cum a fost o data. Ne obisnuim asa. Ne adaptam la fiecare situatie in parte.
Tulburarea afectiva bipolara este o boala cronica, ce evolueaza treptat, iar la cei norocosi are si perioade de remisie.
Incearca sa mananci seminte de in macinate (3 linguri pe zi), nuci si migdale, care hranesc creierul.
Daca medicul tau psihiatru ti-a recomandat acutilul, incearca sa iei. Vezi cum te simti.


@ Psiholog-Cristian Andrei Nica (Centrul Ego Bao)

Tulburarea afectiva bipolara este o psihoza care nu va putea fi tratata niciodata prin terapie la psiholog sau psihoterapeut, ci numai medicamentos.
0
19-11-2012, ora 02:35
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Dupa cum bine ati spus, tulburarea AFECTIVA bipolara este doar atat, o tulburare afectiva. Psihozele fac parte dintr-o alta categorie. Tulburarea bipolara poate fi tratata prin psihoterapie cognitiva si comportamentala, exista studii clinice controlate, iar din experienta personala (ca terapeut) va spun ca acest lucru se intampla cu adevarat. Medicatia devine indispensabila in forme accentuate, mai ales atunci cand apare riscul de suicid. Din ce motiv respingeti interventiile psihologice?
0
22-03-2013, ora 12:44
claudiu.61
Nu este medic/terapeut
claudiu.61
Buna ziua!
Revin dupa ceva timp cu un subiect destul de interesant zic eu.De 3 saptamani iau in paralel cu tratamentul psihiatric :seroquel 500 mg/seara, trttico 150 mg /seara, un tratament recomandat de d-na Dr.Constantina Ruxandra, medic de familie si apifitoterapeut, mai exact tratament naturist.Mi-a fost recomandat %:capsule de ulei de levantica 3/zi, extract de muguri de frasin 50 picaturi/dimineata, extract de muguri de smochin 50 picaturi/pranz, meltonic cu ulei de catina 2 cps/dimineata si o caps/pranz.Deocamdata, dupa 3 saptamani de utilizare ma simt ok, parca mai bine decat inainte de a le lua.Pe langa cele enumerate mai sus, mi-a recomandat pentru o luna de zile, mai exact de luna viitoare, sa iau Rhodiola Rosea 1cps/zi dimineata.Spuneti-mi va rog daca aveti cunostiinta despre acest produs, reactii adverse posibile.Drept sa va spun, nu l-as mai lua atata timp cat ma simt ok cu cele pe care le iau in prezent.Astept parerile voastre, in special al celor care iau sau au luat acest produs naturist.As fi recunoscator daca la cele precizate de mine si-ar da cu parerea Mr. Nick, pentru ca am abservat ca este foarte documentat.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia
  • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
  • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
  • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
  • Insomnia crește riscul de astm la adulți
  • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
  •