Coma ACV ischemic - rog lamuriri

15-11-2009
irina57
Nu este medic/terapeut
irina57
Mama mea 84 ani, a facut un accident vascular cerebral ischemic cu intrare in coma, in urma cu aprox 28 ore.
A fost imediat luata de Salvare ( max 20 min de la producere), trimisa ulterior in 30 min la Urgente Ploiesti si internata pe S Neurologie. Tomografia, spun medicii, nu arata mai nimic dar diagnosticul a fost pus pe baza simptomatologiei. Prognostic extrem de rezervat.
Mie mi se pare insa ca are o coma ca un somn profund cu respiratie normala, are reflex in talpile picioarelor, ma nelinisteste faptul ca la 12 ore de la accidentul vascular a intervenit o stare febrila, 39, 7 grd C. Dupa administrare de algocalmin si ampicilina, impachetari cu prosop ud, febra a scazut si se mentine undeva la 37 cu un pic.
Rugamintea mea este ca daca un medic intra pe forum, sa-mi spuna si mie ce crede despre aceasta situatie sau daca persoane obisnuite s-au confruntat cu aceasta problema sa-mi impartaseasca din experienta lor.Sunt de acord ca numai Dumnezeu decide dar nu ma pot multumi cu acest " prognostic rezervat" si cu " tomografie necloncudenta" si sper ca cineva sa stie care sunt variantele ce pot interveni.
Multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.