Colon permeabil, tulburari neurobiologice

08-08-2014
Leonie
Nu este medic/terapeut
Leonie
Buna ziua tuturor.Ma aflu aici pt a cauta prieteni, persoane ce sufera din aceleasi cauze ca si mine si bineinteles pt informatii si sfaturi.As vrea sa share uiesc mai intai sursele mele de informare care m au invatat mai mult decat toti medicii la care am avut nesansa sa ajung si au fost o sumedenie.
1.Clean Gut Alejandro Junger
2.Breaking the vicious cycle, intestinal health through diet Elaine Gottschall
3.Gut and psychology syndrome Natascha Campbell McBride(o carte nepretuita, daca aveti posibilitatea, va rog sa o cititi!)
Multumesc anticipat celor ce rezerva timp sa mi citeasca povestea si inainte de a o istorisi as vrea sa intreb:Cunoasteti o marca de probiotice f bune (cel putin 15mld bacterii)? Sau cu ce probiotice a ti avut succes? Si la fel un brand bun de amino acizi in stare libera?urmaresc cu asta stabilizarea starii de spirit, mereu schimbatoare.
Iar acum, biografia vietii mele.
Pe la 2-3 ani am luat primul curs intramuscular de penicilina din pricina unei infectii in gat.pornind de aici, raceam la fiecare cateva luni deci alte cursuri antibiotice cam de 2-3 ori pe an penicilina intramuscular/intravenos si o data un curs moldamin.Mi s au prescris si pe cale orala eritromicina, ampicilina etc.Devenisem astfel sensibila la orice schimbare de temp.faceam diaree imediat si aveam senzatie de greata f des.nu aveam pofta de mancare, lipsa de fier constant nici cu suplimentare nu s a ameliorat, singurele vita la care am raspuns, complex B injectabil.Aveam migrene insuportabile si dureri de picioare deci calmantele erau un firesc inca din frageda copilarie.Cele mai urate simptome, anxietatea(mereu frica de ceva)agitatia, tristetea, plangeam des.Chestiile astea mi au furat copilaria si adolescenta iar acum s au inrautatit.La sc desi imi dadeam silinta foarte mult, toceam nu invatam, nu puteam retine mult timp mare lucru, nu puteam sa fiu atenta.Au urmat alte antibiotice pt a mi scoate amigdalele(streptococ/stafilococ auriu nu retin exact), au urmat apoi infectiile la ovare, antibiotice, s a blocat spatele, antiinflamatoare.Pitiriazis faceam de 2x/an.Starea mea psihica era:iritata, nervoasa, accese de furie si plans, confuzie.Cam asa s a desfasurat viata mea pana in urma cu un an cand un dermatolog mi a prescris tablete pt acnee care dp 5bucati m au trimis de 3x la urgenta cu dureri severe de stomac, vomitam, diaree, nu mai puteam dormi deloc, eram agitata, atat de incordata ca mi se parea ca va crapa pielea.m a ajutat zanax si probioticele ma linisteau putin pana le am luat cu lapte moment in care am fc hemoragie, nu severa dar destul cat sa ma puna cu un picior in groapa dat fiind ca deja eram piele si os.Aveam h pylori.Infectia asta m a chinuit mult timp si crunt dar am scapat insa dupa eradicare nu mi am mai revenit.Am ramas cu memorie si mai proasta, oboseala extrema, schimbari de dispozitie, anxietate, depresie, confuzie mintala.
Ce m a ajutat, protocolul Gaps in functie de care mi am facut un plan de bataie pt colonul permeabil si tulburarile neurobiologice dar am nevoie de sfaturi in privinta unor produse ce trebuie sa le achizitionez, probiotice, aminoacizi eventual vitamine sub forma lichida care dau rezultate...
Sanatate multa tuturor, sper sa primesc opinii si daca pot oferi si eu, cu cea mai mare placere!
1 comentarii
0
20-01-2018, ora 10:15
Serweb
Nu este medic/terapeut
Serweb
Buna ziua, am 37 de ani, ma regasesc in simptomele descrise de d-voastra, inclusiv tratament cu antibiotic pentru o aprindere de plamani cand aveam 3-4 ani, infectii repetate urmate de extragetea amigdalelor, apoi constant anxietate, tulburari digestive. In urma cu 8 ani multiple crize biliare, afectare hepatica, tulburari neurologice, gastrita, colecistectomie si un proces lung de recuperare. In urma cu un an alte simptome, transamilaze hepatice mult crescute, slabit f mult si am inceput un tratament naturist pt detoxificare impreuna cu o dieta vegana apoi vegetariana, probiotice cu oarecare rezultate dar de curand din nou simptome.

Am auzit de dieta Gasp, ma intreb cum au decurs simptomele la d-voastra? Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  •