Colon iritabil - tratament naturopat

05-05-2011
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Alimentatia tip fast-food si ritmul extrem de alert al vieţii civilizate a determinat apariţia a numeroase disfuncţii ale sistemului digestiv uman. Nerespectarea ritmurilor biologice ale organismului şi a etapelor normale şi naturale de procesare a alimentelor declanşează tulburări, simptome şi sindroame ce cauzează mari neplăceri. Unul dintre acestea este colonul iritabil, sau tulburarea digestiei la nivelul intestinului gros, manifestat prin balonări, acumulări de gaze, dureri de diferite tipuri şi afectarea eliminării scaunelor (diaree sau constipaţie sau alternanţa dintre cele două).
Principalul tratament al acestei disfuncţii este dieta corectă şi respectarea etapelor normale ale procesului digestiv - adică mestecarea corespunzătoare, permiterea digestiei gastrice (nu se citeşte/vorbeşte/uită la TV când se mănâncă) şi respectarea unui număr de 2-3 mese pe zi, cu alimente calde şi reci, în combinaţie corespunzătoare.
Gemoterapia poate ajuta la ameliorarea simptomelor digestive, propunând o serie de preparate cu efect benefic asupra tranzitului şi acumulărilor de gaze.

Astfel, Extractul din mlădiţe de Rozmarin- Rosmarinus officinalis MG=D1, pe lângă efectul protector hepatic şi biliar, are şi o acţiune importantă carminativă, anti-aerocolie, anti-spastică şi reglatoare a motricităţii. În plus, este un tonic general important, cu efect tip încetinire a proceselor de îmbătrânire.

Extractul din mlădiţe de Merişor- Vaccinium vitis idaea MG=D1 este un preparat de regularizare a funcţionalităţii şi motricităţii intestinale, care este activ atât în constipaţie, cât şi în caz de diaree, având o acţiune de modulator al motricităţii intestinale. El corectează echilibrul motricităţii entero-colice şi regularizează funcţionalitatea enzimatică intestinală. De asemenea, participă la reglarea entero-florei bacteriene şi corectează disbiozele (dezechilibrele produse de tratamente cu antibiotice, sau după indigestii ori toxiinfecţii alimentare).

Extractul din mlădiţe de Afin- Vaccinium myrtillus MG=D1 are şi el un organotropism asupra intestinului, fiind un mare reglator al disbiozelor intestinale, al colitelor membranoase, al meteorismului şi fermentaţiei intestinale excesive şi al colibacilozelor intestinale.

Extractul din boboci de magnolie- Magnolia officinalis MG=D1 are organotropism pe tot tractul gastro-intestinal.

Extractul din muguri de Nuc- Juglans regia MG=D1 are acţiune anti-inflamatoare, anti-bacteriană şi cicatrizantă asupra mucoaselor, fiind folosit în foarte multe afecţiuni ale intestinului, pielii şi mucoaselor.
În tratamentul colonului iritabil se pot folosi combinaţii de 2, 3 sau 4 dintre produsele prezentate mai sus, in funcţie de simptomele predominante ale pacientului.

_

copyright - Dr. Sorina Soescu (postamedicala.ro)
_
30 comentarii
0
08-05-2011, ora 12:21
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Hristos a Inviat Mr Nick ! Nu mai stiam nimic de tine de multa vreme.Foarte interesanta postarea ta ! Multumim mult
5
08-05-2011, ora 14:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Adevărat a înviat!

Bestiutza23, mumoaso, nici eu nu mai ştiam nimic de tine. Ştiam doar că eşti hipoactivă pe acest forum şi relativ hiperactivă pe forumul prietenului nostru comun.
Eu sunt foarte ocupat; mult prea ocupat, aş putea spune, fapt care mă bucură.
Am observat că mi-ai scris un mesaj privat; iartă-mă, nici până în acest moment nu ţi-am putut răspunde (mai am de răspuns la zeci de mesaje private şi la sute de e-mail-uri, unele fiindu-mi expediate şi în luni din primul trimestru al anului 2010). De răspuns îţi voi răspunde, dar te rog să mai ai puţintică răbdare. Mulţumesc pentru-nţelegere!
Sper că te simţi bine, că eşti okay la nivel de sănătate. Ai grijă de tine
0
10-05-2011, ora 22:18
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Mr Nick dragul meu.

Te-am vazut zilele trecute pe Facebook :P
Am inteles ca esti foarte ocupat si te inteleg.
Tocmai de aceea am vrut sa iti zic sa nu imi mai raspunzi la acel mesaj pe care ti l-am trimis, situatia mea e sub control, Eclectica m-a ajutat enorm in acest sens, si sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa ma fac bine, pentru ca sanatatea este cel mai de pret lucru ! Rapunde la altii care chiar au nevoie, poate mai mare decat mine.

Chiar zilele trecute mi-am adus aminte de îndemnul biblic ce spune: "Bate şi ţi se va deschide, cere şi ţi se va da, caută şi vei afla." Cred cu tarile ca daca cineva cauta ceva va gasi, de aceea am refuzat sa cred ca nu exista un leac pentru boala mea, si sper ca l-am gasit, cred ca l-am gasit.Mi-a dat Eclectica o reteta:

Este un leac folosit de calugarii de la Manastirea "Secu" (jud. Neamt). Se ia un sfert de litru de ulei de floarea-soarelui care se amesteca cu 250 g miere poliflora, cu 250 ml tuica (de prune - ar fi ideal) si cu 250 ml ceai concentrat de sunatoare. Ceaiul de sunatoare se prepara astfel: intr-o jumatate de litru de apa se pun doi pumni de floare de sunatoare (pojarnita) uscata si se fierbe pana cand scade la jumatate. Se obtin astfel 250 ml ceai concentrat. Se amesteca cele 4 componente si se obtine 1 l de emulsie. Se agita bine si se pune sticla la macerat, la intuneric (sau invelita intr-un ziar), pentru doua saptamani. Se agita zilnic. Dupa macerare, se agita sticla din nou si se administreaza de trei ori pe zi cate 50 ml de emulsie, inainte de mese. Dupa terminarea tratamentului se face o pauza de doua saptamani si se poate relua, daca mai este nevoie. Eu mi-am vindecat astfel o gastrita acida care m-a chinuit efectiv ani de zile si nu a cedat la nici un tratament alopat. Reteta este aproape miraculoasa. Acum mananc orice (cruditati, tocatura, ceapa, usturoi) si am dat uitarii cumplitele dureri care mi-au facut viata un calvar (am repetat de doua ori reteta).


Te sarut si te imbratisez cu drag scumpete de copil ce esti tu ! Ai mare grija de tine si spor in ajutorarea lumii !!!
0
15-05-2011, ora 11:21
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Buna ziua Mr.Nick
La postarea ta despre produsele gemoterapeutice voi adauga si eu unul care mie mi-a folosit foarte mult: tinctura de muguri de smochin de la Plant Extract. Este pentru cei care sufera de tulburari digestive, dispepsie si distonie neurovegetativa. Manifestarea stresului pe tubul digestiv..adik..

Nu stiu daca mi-ati raspuns la mesajele private lasate pe adresa privata acum vreo 3 saptamani.Am avut niste probleme tehnice si nu am avut internet.Oricum eu astept rabdatoare raspunsurile dvs.,

Steluta
0
15-05-2011, ora 23:52
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna dragilor.Am auzit si eu de aceasta tinctura ca ar fi grozava, insa nu am incercat-o.Steluta tu cum luai tinctura? Si pentru ce ai luat-o si cat timp?

In Formula AS am gasit asa :

Gemoterapia

Este o forma de tratament care foloseste extractele obtinute din muguri si din alte tesuturi tinere ale plantelor. In farmaciile si magazinele naturiste de la noi se gaseste un asemenea extract, obtinut din muguri de smochin (Ficus carrica), care administrat pe termen lung s-a dovedit a fi un adevarat elixir in cazurile de gastrita si de ulcer. Se administreaza cate 50 de picaturi, de doua ori pe zi, in cure de minimum 2 luni. Are efect calmant general, impiedica aparitia bolilor in care dezechilibrele emotionale ajung sa afecteze anumite organe, boli printre care se numara gastrita si ulcerul.


Mama a avut o asemenea problema(ulcer). S-a vindecat cu Extract din muguri de smochin (luat de 3 ori pe zi, doua luni). A asociat tratamentul cu Apilarnil (2 capsule pe zi) si ulei de catina (20 picaturi de doua ori pe zi). Toate pe stomacul gol. A tinut regim, a mancat paine prajita cu branza de vaci, in fiecare dimineata. Multa sanatate. E bine sa se evite stresul si oboseala. Stoian Laura


Multa sanatate
0
16-05-2011, ora 00:47
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Bestiuta draga,
La mine problema e complicata..rau.Am mai postat-o pe aici acum ceva vreme. Iau tinctura de muguri de smochin de cateva luni pentru o problema psihosomatica.Somatizez se pare pe digestiv, mai ales pe stomac.Am facut vreo 5 endoscopii de nebuna tot sperand ca voi gasi o explicatie..Nu am gasit..Singura explicatie data: faci hiperaciditate pe stres..
0
16-05-2011, ora 08:48
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Steluta.Imi pare rau pentru problema ta.Mai stiu eu pe una care tot incearca sa dea de cap problemei cu stomacul: PE MINE.Si eu am hiperaciditate gastrica.Si incerc sa o elimin.

Am primit o reteta :

Leac pentru suferinzii de stomac

Acest tratament este incercat "pe pielea mea" si il recomand cu caldura tuturor suferinzilor de probleme digestive (in special gastrite acide, hiperacide...). Este un leac folosit de calugarii de la Manastirea "Secu" (jud. Neamt). Se ia un sfert de litru de ulei de floarea-soarelui care se amesteca cu 250 g miere poliflora, cu 250 ml tuica (de prune - ar fi ideal) si cu 250 ml ceai concentrat de sunatoare. Ceaiul de sunatoare se prepara astfel: intr-o jumatate de litru de apa se pun doi pumni de floare de sunatoare (pojarnita) uscata si se fierbe pana cand scade la jumatate. Se obtin astfel 250 ml ceai concentrat. Se amesteca cele 4 componente si se obtine 1 l de emulsie. Se agita bine si se pune sticla la macerat, la intuneric (sau invelita intr-un ziar), pentru doua saptamani. Se agita zilnic. Dupa macerare, se agita sticla din nou si se administreaza de trei ori pe zi cate 50 ml de emulsie, inainte de mese. Dupa terminarea tratamentului se face o pauza de doua saptamani si se poate relua, daca mai este nevoie. Eu mi-am vindecat astfel o gastrita acida care m-a chinuit efectiv ani de zile si nu a cedat la nici un tratament alopat. Reteta este aproape miraculoasa. Acum mananc orice (cruditati, tocatura, ceapa, usturoi) si am dat uitarii cumplitele dureri care mi-au facut viata un calvar (am repetat de doua ori reteta).
In incheiere, mi-as ingadui sa va rog sa publicati intrebarea urmatoare: cum se poate vindeca astmul bronsic la copii? Fetita mea (de 6 ani) are dermatita atopica, boala care este tinuta sub control cu Aerius si avand in vedere ca aceasta merge in paralel cu astmul bronsic (a avut cateva episoade), as vrea sa nu ajung in situatia de a-mi face copilul dependent de tratamente permanente.
Corina Anisia - str. Dr. Gheorghe Iacomi nr. 5, bl. H12, ap. 24, Piatra-Neamt, jud. Neamt, cod 610150

Ar trebui totusi si eu sa incerc aceasta tinctura.

Multumesc si multa sanatate iti doresc !
0
16-05-2011, ora 09:47
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Multumesc Bestiuta draga pentru reteta ta.Intr-o luna ma intorc in tara pentru concediu si poate daca voi fi mai relaxata si voi incerca si reteta ta, si daca voi reusi sa nu ma mai gandesc ca "ma urmareste" vreo boala nestiuta si necunoscuta, ma voi linisti si eu.
5
01-06-2011, ora 14:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Bestiutza, îţi mulţumesc mult pentru înţelegere. De răspuns îţi vor răspunde la mesaj, dar doar când îi va veni rândul, nu mai devreme, că ar fi incorect faţă de ceilalţi oameni.
Mă bucur foarte mult că ai fost ajutată de Eclectica. Totul va fi bine pe tine, ai puţin răbdare, te rog!
Îţi mulţumesc mult pentru urări şi te pup dulce, aşa cum nu te-a mai pupat nimeni, să ştii :-)
5
01-06-2011, ora 15:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a înviat!
Stelutademare, nu, nu v-am răspuns la mesajele private. Vă rog să mai aveţi răbdare, vă rog, cu tot respectul. În acest moment am de răspuns la cca. 1000 de mesaje, şi mai toate persoanele care mi-au scris, aproape fără excepţie, vor să le răspund cât mai repede, dacă se poate imediat. NU pot, pentru că nu am cum. Am doar 2 mâini, un encefal, o voinţă şi mai multe motivaţii, fapt pentru care nu pot să răspund decât într-un ritm uman, nu divin. Numai Dumnezeu poate să răspundă fiecăruia rapid, chiar instantaneu, făcând imposibilul posibil; şi o face, direct, sau indirect, prin anumiţi oameni, dar la momentul oportun, după voia Lui.
Până primiţi răspunsul meu vă rog să gândiţi pozitiv şi să aveţi credinţa că totul va fi bine.
Faceţi tot posibilul să aveţi un regim de viaţă echilibrat, ţinând cont de trilogia funcţională esenţială pentru supravieţuirea trupului şi a sufletului - funcţia fizică (aveţi grijă de trupul dvs., folosindu-l în scopuri pozitive), funcţia mentalo-psihică (aveţi grijă de gândirea şi sentimentele / emoţiile dvs., menţinându-le cât mai mult pe lungimea de undă a pozitivismului) şi funcţia spirituală (aveţi grijă ca gândurile, cuvintele şi faptele dvs. să nu vă îndepărteze de Dumnezeu, ci să vă apropie) şi cultivaţi-vă zilnic voinţa de a vă ajuta semenii aflaţi în diferite necesităţi, după putinţa dvs., chiar şi doar cu un zâmbet, o mângâiere, un cuvânt, o rugăciune sau o cană cu apă.
_

Însănătoşire grabnică!
0
02-06-2011, ora 23:21
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Nick.Dragul meu, o intrebare scurta: ce zici de tratamentul urmator pentru HELICOBACTER : Colostrum 500mg + Mastic Gum Extract 500mg + Broccoli Sprouts (2.000mcg Sulforaphane.

Colostrum - 500mg-150mg imunoglobuline - 1 capsula/zi dimineatza cu o ora inainte de micul dejun

Mastic Gum Extract -500mg - 1 capsula/zi cu o ora inainte de masa de pranz

Boccoli Sprouts Standardized Extract(2.000mcg Sulforaphane)- 1 tableta/zi la cel putin doua ore dupa masa de seara.

Multumesc pentru cuvintele tale calde si sa stii ca de fiecare data reusesti sa ma aduci pe linia de plutire.

Pupicei
5
03-06-2011, ora 20:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos s-a înălţat!
Bestiutza23, în primul rând te rog să mă ierţi. Mesajul anterior adresat ţie conţine unele greşeli produse de tastatura computerului meu şi de neatenţia mea.
_
" Totul va fi bine pe tine, ai puţin răbdare, te rog! "
- Totul va fi bine pentru tine, ai puţină răbdare, te rog!
_

În al doilea rând, răspunzându-ţi la întrebare, tratamentul postat de tine - cel pentru eradicarea helicobacterului - este foarte eficace (este foarte bine gândit; acţionează pe 3 planuri: planul imunostimulator şi imunomodulator realizat de Colostrum, la nivelul sistemului imunitar specific şi nespecific, local şi sistemic; planul bacteriostatico-antibacterian realizat de sulforaphaneul din extractul de broccoli, la nivelul metabolismului bacteriei Helicobacter Pylori; şi planul citoprotectivo-regenerativ realizat de răşina masticului din Mastic Gum Extract, la nivelul mucoasei stomacului şi duodenului, în principal).
_

Te pupă inima mea!
Numai bine,
Nick
0
06-06-2011, ora 17:47
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Nick.Stiu ca nu aici trebuie sa postez intrebarea asta, dar stiu ca urmaresti subiectul asta :

O sa explic despre ce este vorba.
De vreo 2-3 saptamani am niste simptome ciudate.Prima data am crezut ca e o mica raceala, nu de alta, dar m-am mai racit vara pe canicula, nu ar fi ceva nou.
Simptome: ochii cateodata uscati cateodata lacrimeaza, ii simt obositi, sunt rosii cateodata, nu prea suport lumina foarte puternica de afara, mai ales acuma ca soarele straluceste foate tare, ma mananca in urechi, si pe cerul gurii, nas infundat, stranut daca ma uit la soare.Multumesc
0
11-06-2011, ora 16:57
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Hristos s-a inaltat!

Multumesc Mr.Nick pentru raspunsul tau.Stiu ca ai de raspuns la multa lume si imi dau seama de presiunea exercitata asupra ta. Nici nu am crezut ca imi vei raspunde imediat. Doar am crezut ca mesajele mele s-au pierdut pe undeva si eu astept degeaba dat fiind faptul ca primul mesaj l-am scris parca acum mai bine de o luna..Acum stiu ca imi va veni si mie randul asa ca astept cuminte.In completare la ceea ce deja ti-am spus as adauga faptul ca de ieri am aflat, in urma unui test, ca am si intoleranta la lactoza.Deci langa celiachie mai adaug asta si se pare o motilitate neobisnuita a colonului.
Sanatate si Doamne Ajuta
0
04-07-2011, ora 01:04
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Buna seara Mr.Nick
Sper ca sunteti bine..Este vreo sansa sa mai imi raspundeti si mie la mesajele mele?
Multumesc mult
Doamne ajuta!
0
04-07-2011, ora 19:10
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Din nou dau buzna peste dvs., Mr. Nick
Sper sa imi raspundeti curand la mesajele mele. Pana atunci ati putea sa-mi spuneti in cazul in care iau laptisor de matca pur bio, mai pot lua in acelasi timp si Tonotil? Am o stare de oboseala fizica accentuata, care cred ca vine de la oboseala psihica defapt.
Multumesc
5
16-07-2011, ora 17:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Bestiutza23, iartă-mă că îţi răspund cu întârziere. Sunt foarte ocupat şi nu mă simt nici bine; am unele probleme de sănătate la nivel de fizic, cu colecistul (diskinezie biliară), cu stomacul (BRGE) şi nu numai, dar nu mă plâng. Slavă Domnului, suferinţa mă face mai puternic, printre altele.
Simptomatologia ta este foarte bizară! Unele simptome sunt specifice uneia dintre cele mai rare forme de urticarie, şi anume urticaria solară - intoleranţa/alergia la lumină solară de o anumită temperatură şi intensitate, iar altele simptome denotă o oarecare intoxicaţie sistematică relativ minoră spre moderată, care-ţi afectează toleranţa sistemului nervos la factori de mediu. Ia spune-mi, nu cumva îţi petreci timpul în spaţii în care se fumează, sau în spaţii în care se folosesc soluţii puternice de curăţat (clor, cilit bang, cif, domestos etc.)???
Expunerea la lumina solară îţi produce numai mâncărimi, strănut, congestie nazală şi lacrimare oculară? Erupţii pe piele nu-ţi produce?
Aştept răspunsurile tale!

Pup şi îmbrăţişez la tine mult :)
Graţie şi binecuvântări divine!
Cu iubire şi respect,
Nick
6
16-07-2011, ora 17:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bestiutza23, sorry, iar am făcut nişte greşeli. Fă abtracţie de ele!
_

Adevărat s-a înălţat!
Stelutademare, vă mulţumesc nespus de mult pentru înţelegerea de care aţi dat dovadă. Nici până în acest moment nu v-am răspuns, aşa este, cum nu am răspuns nici celorlalte peste 700 de persoane. Unele dintre ele aşteaptă un răspuns de 1 an de zile! S-ar putea să fi renunţat chiar şi la speranţa că vor mai primi vreodată un răspuns, deşi eu am asigurat toate persoanele că, cu îngăduinţa lui Dumnezeu, la momentele oportune, le voi răspunde.
Voi face tot posibilul să vă răspund şi dv. în următoarele zile. Am identificat astăzi e-mail-urile de la dv., în mulţimea de e-mail-uri pe care o am, ca să-mi fie uşor să le citesc şi să vă răspund.
În altă ordine de idei, puteţi lua simultan Tonotil-N-ul cu lăptişorul de matcă, respectând indicaţiile din prospectele aferente lor şi asigurându-vă că în lista de substanţe active şi excipienţi nu se regăseşte nicio substanţă la care sunteţi hipersensibilă, intolerantă sau alergică.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, sărutându-vă şi îmbrăţişându-vă amiciţial,
Mr. Nick
0
16-07-2011, ora 19:17
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Sanatate multa Mr Nick. Eu voi astepta oricat va fi nevoie.Nu mi-am pierdut credinta ca imi ve-ti raspunde intr-o zi.Id-ul meu este strumfi2005 daca ve-ti dori sa vorbim si pe mess.
Doamne ajuta.
0
29-08-2011, ora 15:49
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Buna ziua mr.Nick Am fost plecata pentru o vreme.La intoarcere m-au asteptat o multime de mesaje.Nu am reusit sa identific raspunsul de la dvs.In ultimul dialog spunea-ti ca imi ve-ti raspunde in cateva zile.Acum mi'-e teama sa nu se fi pierdut pe undeva.Imi spune-ti va rog daca mi'-ati mai raspuns sau nu?Multumesc si DOamne ajuta!
0
05-09-2011, ora 14:16
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Buna ziua Mr.Nick. Am verificat astazi daca am vreun raspuns de la dvs., Din pacate nu si nu mai stiu unde sa-mi postez mesajul ca sa il vedeti.
Sanatate
5
12-10-2011, ora 05:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Bestiutza23, nu mi-ai răspuns la întrebările pe care ţi le-am adresat în mesajul anterior. Hmm... Te simţi bine?
Sper că eşti okay. Mânca-te-ar sănătatea să te mănânce.
Te pup şi te aştept să interacţionăm, că altfel te pap cu fulgi cu tot, şi să ştii că te pot digera fără probleme, pentru că pancreasul meu secretă enzima "bestiutzazină", o rudă a celebrei tripsine :) Glumesc!
Toate cele bune,
Mr. Nick
5
12-10-2011, ora 05:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă stelutademare, să ştiţi că eu v-am răspuns, îmi aduc aminte, dar nu mai ştiu exact data calendaristică. Sigur nu aţi găsit un răspuns de la mine!? O să caut în arhiva de e-mail-uri primite, o să încerc să identific cele două e-mail-uri ale dv., după conţinutul cărora mi-am formulat abordarea terapeutică în ceea ce vă priveşte, şi o să vă reofer un răspuns, în cazul în care îmi veţi reconfirma că nu aţi primit răspunsul meu. Din păcate contul e-mail-ului meu este setat să nu memoreze e-mail-urile expediate, pentru a nu ocupa din memoria care, oricum, este mult prea solicitată, că altfel v-aş fi reexpediat e-mail-ul în maxim 10 secunde, chiar şi fără reconfirmarea neprimirii e-mail-ului de către dv.
Câteodată am probleme cu e-mail-ul. În toată istoria mea de scris şi expediat mii de e-mail-uri, trebuie să recunosc că mi s-a întâmplat ca de 7 ori răspunsurile mele via mail să nu ajungă la destinatarii de drept, din cauza unor probleme de server, pe care echipa tehnică a portalului Yahoo o pune pe seama suprasolicitării traficului internaut. Problema cu mail-ul dv. ar ridica cifra la 8.
Vă rog mult de tot să-mi răspundeţi. Aş fi tare fericit să-mi spuneţi că aţi primit e-mail-ul, că l-aţi citit şi că informaţiile din cadrul lui v-au ajutat cu ceva. Doamne ajută!
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Mr. Nick
0
12-10-2011, ora 09:20
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Draga Nick
Am asteptat zi de zi email-ul tau si m-am uitat in fiecare zi pe sit sa vad daca mi-ai raspuns..Nu stiu de ce nu l-am primit..Am fost foarte atenta atat in spam cat si in mailul meu dar nu am gasit nimic venit de pe adresa ta..
Imi pare tare rau acum...
5
05-11-2011, ora 04:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă stelutademare, eu nici atât nu ştiu de ce nu aţi primit răspunsul meu, atunci când v-a fost expediat, mai demult. Să NU vă pară rău. Nimic nu este întâmplător. Poate aşa a decis Dumnezeu, să nu vă parvină răspunsul de la mine, pe fondul unui motiv numai de El cunoscut. Necunoscute sunt căile Domnului, dar întotdeauna drepte şi folosite numai spre binele omului.
V-am expediat un link. Ştiu că aţi accesat link-ul respectiv şi că aţi citit în întregime informaţiile scrise în cadrul unui topic anume, existent pe acest forum. Faceţi tot posibilul să puneţi în practică sfaturile spirituale postate în primul posting al acelui topic!
Acum, aţi aflat că suferinţa dv. este, într-un fel sau altul, o binecuvântare. O parte din răspunsul meu vi l-am oferit indirect în primul posting al acelui topic, în care am vorbit adresându-mă...omului, generalmente vorbind.
Următoarea parte a răspunsului meu v-o voi oferi, sper, când voi găsi cele 2 e-mail-uri primite de la dv., în teancul de e-mail-uri arhivate, pe care le am în contul poştei mele electronice. Vă rog să mai aveţi puţintică răbdare!
Mulţumesc tare mult pentru înţelegere!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
20-02-2012, ora 16:03
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Buna Mr. Nick
Multumesc mult de ajutor. De anul trecut nu te-am mai vazut pe aici...Am asteptat raspunsul tau, ti-am mai trimis si eu altele dar nu mai stiu nimic de tine..
Esti ok?..Sper ca esti bine..si sper sa-mi trimiti vesti curand..
Numai bine
5
08-03-2012, ora 02:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă stelutademare, cu dv. am vorbit pe y.messenger. Sper că v-a fost de folos interacţiunea cu mine.
Am avut unele probleme de sănătate! Era să mor într-o noapte, în jurul orei 4 :( Am făcut o criză biliară cu stări de greaţă, senzaţii de vomă, frisoane, hipotensiune şi ameţeală. Niciun medicament/supliment nu m-a ajutat. Pot să vă spun cu mâna pe inimă că doar rugăciunea mi-a fost de folos. Doamne, ce rău mi-a fost atunci! Slavă şi mulţumiri atotminunatului Dumnezeu, pentru faptul că încă mai trăiesc, pentru faptul că mi-a ascultat rugăciunea.
În prezent, simptomatologia diskineziei mele biliare s-a estompat, aşa că staţi liniştită.
Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
08-03-2012, ora 19:28
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Imi pare rau sa aud treaba asta Nick :( Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si sa nu mai ai parte de asemenea intamplari nefericite.Pot sa spun ca si eu cand am ceva problema cu stomacul si daca ma rog, parca se mai alina! Te imbratisez
0
09-03-2012, ora 14:28
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Stelutademare.Cum te mai simti? :D
5
11-03-2012, ora 20:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Oh, Bestiutza23, scumpo, mulţumesc pentru cuvintele tale frumoase, pentru urările sincere.
Într-adevăr, ai dreptate, generalmente vorbind, problemele de stomac se ameliorează prin intermediul rugăciunii, slavă Domnului ;)
Şi eu te îmbrăţişez. Pup inima ta!
Numai bine,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nucile ar putea îmbunătăți sănătatea colonului
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  • Sindromul intestinului iritabil a fost asociat cu o diversitate bacteriană mai scăzută în intestine
  • Tratament colon iritabil
  •