ColonHelp - l-a incercat cineva care sufera de colita?

20-07-2010
Ada S.
Nu este medic/terapeut
Ada S.
Am citit tot felul de informatii despre ColonHelp si pare promitator. As vrea sa-l incerc, poate ma ajuta sa scap de colita. Intrebarea mea este urmatoarea: in prospect scrie ca te ajuta sa si slabesti; este acesta un factor inevitabil cand iei ColonHelp? Eu una nu imi doresc sub nicio forma sa slabesc, ba chiar daca as putea sa mai pun cateva kg ar fi ideal.

Va multumesc anticipat!
7 comentarii
0
21-07-2010, ora 22:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-ră/d-nă Ada S., produsul Colohelp vă poate ajuta în procesul de reabilitare a funcţiei fiziologice a colonului dvs., pentru că poate fi utilizat ca tratament complementar, eventual adjuvant, pentru colită. Şi totuşi, înainte de a începe administrarea acestuia, ar fi indicat să vă consultaţi cu un medic, pentru a fi înştiinţată cu privire la unele manifestări negative pe care le puteţi avea (există posibilitatea minoră de a vă produce unele indispoziţii enterologice, ca urmare a acţiunii intense a substanţelor biologic active - substanţe conţinute de ingredientele produsului; cea mai frecventă indispoziţie este alterarea minoră a stării generale de sănătate, care devine prezentă pe fondul procesului de purificare a sistemul digestiv, şi nu numai (alterarea constă în prezenţa unor stări minore de greaţă, chiar ameţeală, dureri de cap şi colon, constipaţie temporară etc., toate fiind simptome / semne cheie strict cu durată de manifestare limitată, care evidenţiază iniţierea procesului de detoxifiere!)).
Colonhelp vă poate ajuta şi să slăbiţi, dar numai dacă urmaţi modul de administrare specific slăbirii; un mod de administrare specificat în instrucţiunile de administrare. Dacă urmaţi instrucţiunile generale de utilizare, nu veţi slăbi (citiţi cu atenţie prospectul pentru a face diferenţa între cele două moduri de administrare).
Consultaţi medicul pentru mai multe detalii!


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
21-07-2010, ora 22:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
P.S. - Am făcut o mică greşeală. Indispoziţiile nu se rezumă doar la sistemul enterologic (intestinal), ci şi la celelalte sisteme funcţionale, că doar am precizat că puteţi avea şi ameţeli, greaţă, cefalee etc.
Consultaţi medicul pentru mai multe detalii şi pentru a primi aviz medical de administrare.
Numai bine!
0
30-06-2011, ora 12:15
alemia
Nu este medic/terapeut
alemia
Buna ziua ! Despre colon help, am si eu nevoie de lamuriri suplimantare daca ma poate ajuta cineva. As dori sa stiu daca pot folosi acest produs eu sufarind de diabet insulino dependent, daca da cum se ia in functie de insulina.Sanatate!
0
05-07-2011, ora 13:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Alemia, desigur, puteţi folosi Colon Help. ColonHelp are un indice glicemic scăzut şi este un adjuvant excelent în tratamentul pentru diabet. Fibrele alimentare din ColonHelp împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge.
Se recomandă monitorizarea atentă a glicemiei, deoarece dintr-un "filtru înfundat" vă puteţi transforma într-unul care absoarbe foarte bine şi s-ar putea să aveţi nevoie de o cantitate mai mică de insulină, spre exemplu.
Modul de administrare îl găsiţi în prospectul însoţitor.
----------*
Consultaţi-vă cu medicul dv. curant.
Însănătoşire grabnică!

(*modificat de administrator)
0
16-08-2011, ora 14:56
alemia
Nu este medic/terapeut
alemia
Desi, tarziu doresc sa multumesc d-lui Nik pentru precizari si pentru urarile dvs care au fost pe placul sufletului meu si la randul meu desi nu ma exprim asa de frumos, vreau sa cred ca sunt o persoana de bine cu ganduri poziutive pentru toate lumea. Sanatate 1
0
18-08-2011, ora 19:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Alemia, sunteţi foarte drăguţă. Nu trebuia să vă deranjaţi cu scopul de a-mi mulţumi, dar vă mulţumesc pentru efort.
Sunteţi o persoană de bună credinţă, care are gânduri pozitive pentru toată lumea, să fiţi sigură de acest aspect.
Vă doresc multă sănătate trupească, mentală şi sufletească.
Graţie şi binecuvântări divine,
Nick
0
13-03-2012, ora 16:09
Toderas
Nu este medic/terapeut
Toderas
Alemia:

Am gasit precizarile astea despre Colon HElp si diabet cautand remedii naturiste adjuvante pentru un var de-al meu care are diabet si a facut si o pancreatita acuta. Uita-te aici, sper sa iti fie de folos. Eu am vorbit si la call centerul de la Colon Help si mi-a placut cum mi-a vorbit consultantul, incerca sa vada ce e mai bine pentru sanatatea pacientului in primul rand.

Uite aici:
http://www.colonhelp.ro/colonhelp-pentru-sanatate/reglarea-glicemiei/colonhelp-si-diabetul.html

De acord cu Mister Nick - cu o precizare: "alterarea minora a starii de sanatate" cu mo numeste dansul este un fenomen cu mai multe simptome posiible care insoteste multe cure de detoxifiere si perioade de post. Intr-adevar, trebuie consultat medicul, dar va recomand din proprie experienta sa cititi informatii cat mai multe si corecte despre ingredientele din Colon Help (si din orice alt produs naturist) si sa judecati si singuri, consiliindu-va cu persoane specializate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: