Clinica On | Forumul Medical ROmedic

Clinica On

23-02-2009
baxy
Nu este medic/terapeut
baxy
Salutare,
De curand am inceput un tratament la Clinica ON pt ca am probleme cu erectia si ejacularea precoce.
Tratamentul consta in niste pastilute Medixon si o tinctura Panexon, ambele pe baza de plante in principal.
Chestie e ca deocamdata inafara de o revigorare psihica (caci afectiunea mea e de natura psihica) nu simt nimic, adik o imbunatatire organica. Momentan nu am prietena deci nu pot sa-mi dau seama daca are efect sau nu. Medicul mi-a spus ca are 2 tipuri de tratamente: unul in cazul in care nu am partenera si altul in cazul in care o sa am.
Ce as vrea sa va intreb e daca mai e cineva pe aici care s-a tratat la Clinica On cu aceste medicamente si daca au dat rezultate? Eu unul sunt refractar in ce priveste acest tratament...si mai este si f scump pe deasupra.
6 comentarii
0
28-02-2009, ora 14:51
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae NicuÅŸor
Aveti incredere si va veti face bine. Va lipseste impulsul si energia psihica, dar cu vointa si tratament va veti face bine. Incercati si Branca Ursului (tinctura sau capsule, luate conform prospectului).

------------*

Numai Bine si multa sanatate!

(*modificat de admin)
0
26-01-2010, ora 23:27
darthvader
Nu este medic/terapeut
darthvader
Am fost si eu la ON.La mine problema o reprezenta sensibilitatea din zona respectiva. Testul se face ca la audiometrie insa cu un aparat cu vibratii pe care il atinge de capul penisului apoi regleaza vibratiile dintr-un potentiometru (am simtit tot, evident...)
Mi-au recomandat o crema cu care sa ung capul penisului inainte de sex si frecventa mai mare la actele sexuale. Mai erau si niste pastile insa erau f. scumpe, nu mi-am permis decat 5 buc.
Crema a avut ceva efect dar pe prietena mea o deranja oarecum (ii scadea si ei sensibilitatea).
Pe scurt: nu m-am tinut f. strict de recomandari si nici problema nu s-a rezolvat. Bafta iti doresc!
1
13-06-2011, ora 14:07
Tavione
Nu este medic/terapeut
Tavione
Libidou, erectie ferma si sustinuta, ejaculare precoce - cu panaceul ----------*, singurul produs care nu are efecte secundare, nu da dependenta si reface gonadele. Poate fi folosit indiferent de varsta.


(*modificat de admin)
0
31-01-2021, ora 14:03
Elvis e
Nu este medic/terapeut
Elvis e
Buna ziua, am o problema si nustiu cat e de minoră sau majoră, vreau sa mentionez ca as dori sa imi răspundă doar cine este in masura sau a trecut prin asa ceva. Este putin jenant dar mi-am luat inima in dinti sa intreb, este vorba de erecție cred, dimineata am erectie normală (in fiecare dimineata), si pe parcursul zilei doar ca putin mai rar ca inainte...am relatie de 6 ani, si de o lună nu mai am erectie 100% cand vreau sa incep actul sexual, cu alte cuvinte erectia este mai slabă și nu pot începe actul sexual, dar mentionez ca erectie am doar asta e problema ca nu este 100% cand vreau sa incep actul sexual si nustiu de ce...a mai trecut cineva prin asta si are rezultate ? Sa imi zică si mie ce sa fac. Multumesc anticipat si astept un raspuns
0
02-02-2021, ora 21:40
Elvis e
Nu este medic/terapeut
Elvis e
Este cineva care sa facut bine cu branca ursului?
0
14-06-2022, ora 13:04
Nik constanta
Nu este medic/terapeut
Nik constanta
Bună ziua am fost la clinica On Constanța la sexsologie și ma primit un Dom doctor repezit care nici nu te lasă să vorbești și meadat niște picături care nu au niciun efect și un șprei
In concluzie nu rezolvi nimic în afară că au prețurile foarte mari și adică consultația 220 lei picăturile sticluță mică 230 lei
Țeapă mare cu clinica On,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›ii pentru disfuncÈ›ia erectilă
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  • ErecÈ›ia slabă - evaluare, diagnostic, cauze, simptome, tratament È™i remedii eficiente
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •