Clexane in sarcina!!!

23-12-2015
Andreea933
Nu este medic/terapeut
Andreea933
Buna ziua! In vara acestui an am avut o sarcina oprita in evolutie, dupa mai multe controale am dat in sfarsit de o doctorita buna care mi-a explicat tot ce trebuie despre trombofilie si consecintele acesteia, m-a indrumat sa imi fac analize si sa ma prezint la un hematolog pentru interpretare, spre rusinea mea nu am facut asta imediat deoarece costa si foarte mult si mi-a spus ca le pot face pana raman din nou insarcinata si aveam de gand sa incercam din nou din 2016 insa minunea s-a intamplat in luna octombrie, in noimbrie am fost la primul control aveam 6 saptamani, m-am bucurat enorm insa teama de inca o sarcina oprita in evolutie sau a aunui avort spontam ma macina foarte tare, am facut mai intai analizele uzuale pentru sarcina pentru ca doctorita sa imi spuna exact ce analize de trombofilie sa fac sa nu cheltui bani degeaba, le-am facut si pe acestea si au fost gata abia lunea aceasta cand am fost pentru ecografia morfologica de trim 1 la 12 saptamani, urmeaza sa merg la hematolog insa binenteles ca in perioada aceasta se fac f greu programari, pana luni luam aspenter acum doamna doctor mi-a spus sa incep sa iau clexane de 0, 4 si sa renunt la clexane...acum...ieri am facut prima injectie cu clexane pe la ora 12:30 iar pe la ora 19:30 am avut o mica sangerare vaginala, am vorbit cu doctorita si mi-a spus sa iau no-spa de 3 ori pe zi si duphaston de 2 ori pe zi, am luat inca de aseara sangerarea s-a oprit destul de repede insa am ramas k frica poate nu am facut injectia cu clexane cum trebuie poate trebuia sa o fac seara, aaa si pe langa acestea mai iau elevit, arefam, acid folic, magne B6.va rog sa imi spuneti daca sangerarea poate fi de la injectia cu clexane. Va multumesc!!!
2 comentarii
0
29-01-2022, ora 23:47
Claudel91
Nu este medic/terapeut
Claudel91
Bună, poți sa mi spui cum s a rezolvat cu sângerările te rog? Soția mea a făcut clexane și la fel sângerare vaginala. A făcut 5 zile și apoi a oprit, dar încă mai sângerează câte puțin și apoi se oprește. Mulțumesc tare mult.
0
18-02-2022, ora 22:54
Ioana25A
Nu este medic/terapeut
Ioana25A
Buna seara sunt insarcinata in 6 sapt cu tratament cu clexane si am o sangerare si am citit ca si sotia dumneavoastră a avut acum e bine sa oprit sangerarea ia in continuare tratamentul cu clexane? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: