Citologia cervico-vaginala suspecta-leziune intraepitelial

22-04-2011
mary.69
Nu este medic/terapeut
mary.69
va rog sami dati un sfat.sunt in spania de 7 luni. in noiembrie am fost la ginecolog ca nu-mi venise ciclu, primu lucru dupa comnsultatie mi-a facut un papanicolau la care am primit urmatorul raspuns:Citologia cervico-vaginala suspecta-leziune intraepitelial cu risc inalt-mi-a fost recomandata biopsia.aici merg foarte incet toate lucrurile, pana m-am inscris la medic, pana am ajuns la spital timpu a trecut.abia in 31 martie mi-a luat biopsia, la care au zis ca urmeaza sa ma sune.nimic pana acum si urmatoarea programare o am in iunie.imi fac griji, simt ca ceva nu-i in ordine, am scurgeri ce nu am avut niciodata pana acum si parca simt ceva asa ca niste arsuri inauntru.dati-mi un sfat va rog, vin acasa in romania sa vad despre ce-i vorba sau astept sa vad ce-mi fac aici.? astept raspuns va rog din suflet,
1 comentarii
0
22-04-2011, ora 16:25
laurastoenescu
Nu este medic/terapeut
laurastoenescu
Buna Mary, nu sunt medic si nici nu sunt eu in stare sa iti dau sfaturi, dar am trecut prin ce treci tu.
La testul Papanicolau am avut acelasi rezultat : leziune intraepiteliala cu risc inalt, si apoi, am facut biopsia.( a venit dupa mai mult de 2 saptaamani ).
LA MINE, ( asta nu inseamna ca si la tine ), rezultatul biopsiei a fost : "carcinom scuamos nekeratinizat ". A urmat un CT pelvin, sa se afle stadiul, ( T1 N0 M0 ), care nu a fost notat la biopsie. Acum astept sa am acea programare la medicul radiolog, care se va consulta cu un medic fizician, iar impreuna vor decide cate cure de radioterapie si chimio am sa fac, in functie de fiecare organism si de intinderea tumorii.

NU te speria, e posibil sa nu fie acelasi lucru ca si la mine, chiar te rog sa nu te stresezi, dar fi sigura ca tratamente exista, si daca este descoperita intr-un stadiu incipient, te poti vindeca complet.
Stiu ca esti stresata acum, pana vin rezultatele, dar fi optimista, ca indiferent ce ar putea fi, este tratabil, chiar vindecabil cu ceva efort!

Multa bafta si petrece linistita un Pastele, totul o sa fie bine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul