Ciroza biliara primitiva

04-04-2012
Clauditza2504
Nu este medic/terapeut
Clauditza2504
Stiti pe cineva cu boala asta? Am avut o prietena buna care a avut-o. Fata ei este acum, in urma unei mari coincidente (nu cautase informatii despre asta) voluntar al unei fundatii din Scotia (The PBC Foundation) care se ocupa de informarea, consilierea si psirjuinirea pacientilor cu aceasta boala de ficat autoimuna si destul de rara. Nu disperati, nu e o condamnare !!

Stiu ca deja a intrat in legatura cu vreo 8 paciente din tara, urmeaza sa vorbeasca si cu medici gastro de pe la diferite spitale... Am inteles ca are materiale de informare, de autoingrijire, dieta si ce mai trebe stiut in asemenea boli cronice.

-*

Cele bune tuturor!


(*modificat de admin)
2 comentarii
0
18-04-2018, ora 16:50
boteamaria
Nu este medic/terapeut
boteamaria
Buna ziua d-na Clauditza 2504, as dori sa o cunosc pe aceasta doamna in legatura cu mai multe informatii despre aceasta boala. Va multumesc anticipat!
0
21-01-2019, ora 17:35
Cristina Enescu
Nu este medic/terapeut
Cristina Enescu
Buna ziua,

Sunt Cristina Enescu, mama mea a avut diagnosticul de colangita biliara primitiv), si de 8 ani derulez un proiect de consiliere a pacientilor cu acest diagnostic, CBP (fosta ciroza biliara primitiva). Am colaborat cu PBC Foundation din Scotia, German Liver Help Association din Germania, World Hepatitis Organisation si Asociatia Romana a Pacientilor Hepatici legat de aceasta boala, precum si cu mai multi medici care trateaza aceasta afectiune. In ultimii aproximativ 8 ani am discutat cu cateva zeci de pacienti cu aceasta afectiune, am documentat studii si ghiduri pentru pacienti din alte tari. Stau la dispozitie oricui doreste informatii (toate din surse autorizate) despre aceasta boala, CBP, ce inseamna analizele, care sunt simptomele, explicatii legat de tot ceea ce tine de acest diagnostic precum si alimentatia si stilul de viata optime pentru pacienti. De asemenea, celor care doresc acest lucru, le pot pune la dispozitie surse de informare acurate (studii si ghiduri despre CBP de la organizatii pentru pacienti hepatici din toata lumea). Proiectul este unul de voluntariat, gratuit si nu implica niciun fel de costuri sau obligatii din partea pacientilor.

Ma puteti gasi la numarul 0763.218, 157 sau pe emailul aky_f@yahoo.com.

Cristina Enescu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici