Ciclul neregulat poate cauza imposibilitatea unei sarcini?

13-03-2009
ADA_25
Nu este medic/terapeut
ADA_25
Am 25 de ani si de 6-7 luni incerc sa raman insarcinata, am o menstruatie neregulata, cu intarzieri de 10 pana la 20 de zile chiar si mai mult. In Octombrie am fost la medic si mi-a zis ca am anexita bilaterala si uter retrovers. Am facut tratament pentru anexita (polidin, flamexin, zanicin, ovule) si trimitere la endocrinologie. La endocrinologie mi-am facut analizele si au iesit bine, mai putin progesteron (0.66ng/ml) un pic scazut. Mi-a zis sa iau duphaston, vitamina E, si la recomnadarea ginecologului si acid folic. Timp de trei luni an facut tratament cu aceste medicamente si totul a fost bine, am avut o menstruatie foarte regulata, iara ginecologul a zis ca nu ar mai fi probleme, pot ramane insarcinata. Luna trecuta nu am mai avut tratament si menstruatia mea iar a inceput intarzie. Trebuia sa-mi vina pe 28 februarie si nu a venit nici pana astazi (13.03.). Mi-am facut 2 teste de sarcina, unul pe 7.03. si altul azi pe 13.03. si tot nimic, negative. Am usoare ameteli si usoare dureri in zona abdominala. Ce credeti ca ar mai trebui sa fac? Am sanse sa raman insarcinata? Va multumesc.
1 comentarii
0
13-03-2009, ora 20:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa te intorci la ginecolog pentru control, fa si o ecografie pelvina pentru a vedea starea ovarelor ; se va impune in mod sigur un nou tratament.Fereste-te de frig si umezeala, imbraca-te adecvat vremii de afara si nu te descuraja caci vei putea ramane insarcinata.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul