ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Semne si simptome » Diagnostic online

Ciclu neobisnuit

Autor: Ralu11 Data: 13-01-2010
Am luat pastile anticonceptionale Yasmin 3 ani cu pauzele indicate de medic , din 21 septembrie 2009 nu mai iau pastile , mi-a venit ciclu pe 23 septembrie 2009 si de atunci nu mi-a mai venit , nu sunt insarcinata, am fost la medic in noiembrie si mi-a zis ca o sa imi vina dar nu a mai venit , o sa merg din nou dar pana atunci poate ma ajuta cineva sa imi sppuna daca e normal.
va multumesc

Comentarii / raspunsuri: 4 |

Autor: IuliaCristianaB Data: 13-01-2010, ora 12:05 |  Raporteaza continut inadecvat
durează puțin pqna organismul își revine după anticoncepționale, dar momentan este cam mult, consultați un medic ginecolog sau endocrinolog, faceți și o ecografie pelvină pentru a vedea ovarele

Autor: Ralu11 Data: 14-01-2010, ora 08:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Am facut ecografie in decembrie si mia zis medicul ca e totul ok

Autor: Ralu11 Data: 27-01-2010, ora 13:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna ziua ,
Am fost la medic si mia dat dufaston si de fact niste analize intre anumite date, mia dat aceste analize ca sar putea sa trebuiasca sa fca dozari hormonale

Autor: Ralu11 Data: 01-02-2010, ora 13:33 |  Raporteaza continut inadecvat
Iau Dufaston de 4 zile si ma simt foarte rau ma dor ovarele si ma balonez ,retin apa , ma doare capu si imi e si rau , imi spune cineva daca e normal
Va multumesc

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 69524
Ultimul utilizator: carlo1
Total mesaje: 144156
Ultimul mesaj: 17-03-2010
4 useri inregistrati;
252 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Suna-ne acum si vei beneficia GRATUIT de o consultatie dermatologica de specialitate, precum si de 50% reducere la urmatoarea consultatie de specialitate recomandata de acesta.
DERMATOLOGIE - BUCURESTI
Inapoi Inainte
021.337.04.75/76/77
Detalii
Cel mai comod si eficient mod de a trata sinuzita si de a inlatura disconfortul produs de aceasta.
630 RON
BENTRIS PLUS
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: