Chist pilonidal abcedat

29-08-2014
M@rius
Nu este medic/terapeut
M@rius
Buna ziua, in urma cu 2 jum am fost operat de chist pilonidal abcedat in zona osului coccis, domnul doctor a inlaturat firul de par crescut in interior facand o gaura destul de mare. Am stat internat 10 zile deoarece dupa operatie domnul doctor a decis sa nu inchida operatia avand sanse de recidiva mult mai mici dar dupa 7 zile am fost din nou supus operatiei domul doctor inchizand operatia. In decursul a 2 ani si ceva nu am mai avut nicio problema nici nu am stiut ca am mai fost operat. Dar in urma unor abdomene facute a inceput din nou sa ma doara f rau(probabil am tasat zona operata) timp de vreo saptamana dupa care a trecut din nou vreme de vreo 2 luni jumate. Ieri am fost pe munte si am stat intr-o pozitie de aplecat vreo 2 ore deoarece am cules niste fructe de padure. Astazi a inceput din nou sa ma doara. Sper sa nu fi recidivat. Am observat ca ma doare cand depun un anumit efort fizic in acea zona(apasare, intindere). Se poate ca in interior sa nu se fi vindecat operatia?
Va multumesc.
1 comentarii
0
29-08-2014, ora 18:11
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Atata timp cat local nu apare tumefactie, inflamatie sau vreo fistula prin care sa se scurga secretii ( seropurulente ), nu se poate vorbi de recidiva.
Acele dureri ar trebui sa fie trecatoare.
Puteti lua un antiinflamator oral pentru cateva zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul