Chist la incheietura

02-11-2007
florinflorin1
Nu este medic/terapeut
florinflorin1
Buna ziua!
Cand eram mai mic, am avut mana stanga rupta la incheietura, si ca un copil prost mi-am scos gipsul inainte de termen :)
De atunci mi-a ramas o umflatura la incheietura, care de abia acum cateva luni am aflat de la doctor ca e un chist. Din cauza asta nu pot sa imi misc palma cum puteam inainte si la schimbarea vremii ma doare. Azi am descoperit ca un mai este umflatura, desi ma doare in continuare si parca s-a umflat un pic si mana acolo. Ce s-a intamplat??? S-a spart??? Cand ating se simte moale de tot.
2 comentarii
0
19-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Ai avut un chist sinovial.Acesta apare ca o formatiune de consistenta gelatinoasa si pe parcurs se poate retrage singur insa la un timp poate reaparea.In acest al doilea caz trebuie intervenit chirurgical.
0
19-10-2009, ora 15:50
Hidis Amalia
Nu este medic/terapeut
Hidis Amalia
Buna ziua!
Acum un an mi-a aparut primul chist sinovial la glezna pe piciorul drept. Dupa un timp mi-a iesit la genunchi un alt chist. Dupa 5 luni mi-a iesit la ambele maini tot chist. Recent am fost operata la mana stanga acum 3 sapt., si mi-a aparut din nou. As dori sa-mi spuneti de ce mi se extinde... Si cred ca o sa apara si la piciorul stang. E un semn rau daca se extinde? Ce tratament as putea sa iau daca mi se extinde?
Multumesc... Va rog sa raspundeti...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.