Chestii ciudate pe penis !

29-01-2010
Burner
Nu este medic/terapeut
Burner
Intai si intai, as dori un raspuns doar de la persoanele care stiu 100 % ce spun.Mna, am 17 ani, si de la varsta de.. 12-13, am pe penis un fel de cosuri, ca niste bilute mici sub piele, exact asa ! Asa se si simt..Atunci demult abia se vedeau, ba nu ma prea interesa, si nici nu prea stiam eu..Acum deja, imi este foarte rusine, si ce va zice si prietena mea cand facem dragoste cu becu aprins ? =)) + cele care vor veni dupa ea..Ele nu sunt mari, sunt mici, daca te uiti atent le vezi..sau daca atingi, persoana le simte, dar si aici trebuie sa pipai bine sa le simti.As vrea sa stiu ce sunt, si ce sa fac sa scap de ele, in afara sa merg la dermatolog, ca sincer imi e rusine, si cred ca oricariui baiat de varsta mea i-ar fi..Multumesc ! :)
3 comentarii
0
29-01-2010, ora 12:36
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
In afara de dermatolog nu ai de la cine sa primesti tratament! Rusine??? Pai oamenii merg la medic pentru ca au probleme, sau sa le preintampine! Lasa rusinea si mergi sa ti se prescrie ce-ti trebuie, ce ai, se poate transmite partenerei si atunci va simiti si ea din plin.si atunci va fi si mai rusinos si mai nedrept ca i-ai transmis ceva.Esti barbat in toata firea, fa ce trebuie. Sanatate!
0
30-01-2010, ora 01:02
Burner
Nu este medic/terapeut
Burner
Crede-ma si eu m-am gandit la asta da ma omoara gandu ca merg acolo si trebuie sa imi scot barbatia in fata doctorului ! :)) De transmis stiu sigur ca nu se transmit, multumesc pentru sfat :) Mi-ai mai dat curaj.Alte sfaturi ?
0
30-01-2010, ora 02:44
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pai sa nu te omoare niciun gand, medicii aia vad macar 20 de cazuri si puttze pe zi, scuze ca-s directa.Si nu fi tu sigur ca nu se transmite ce ai, ba chiar as spune ca poate fi un pui de HPV, condilomatoza sau alte cateva...Da, iti spun sa te sperii si sa te duci la medic, dupa ce iesi de acolo o sa-ti spui ca nici nu fu asa mare chestie si macar stii ce ai de facut. Nu te baza tu pe gandul ca folosesti prezervativ.Nu-i asa ca-s rea? Chiar cred ca scapi de un stres daca faci ce trebuie. Nu rezolvi o problema daca o ignori si cred ca tu deja stii asta, ca doar nu esti un pustan. Atat cu sfaturile :))Hai sa auzim de bine!
PS Daca nu ti-ai inceput viata sexuala tot merita sa vezi ce e...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •