Charazion infectie

24-10-2009
bgelop
Nu este medic/terapeut
bgelop
Buna ziua,
Acum 2 luni mi-a aparut la ochiul drept o infectie sub forma unui ulcior.Am mers la farmacie de acolo mi s-a recomandat un unguent si dupa 5-6 zile de tratament am crezut ca mi s-a vindecat.
Apoi a revenit infectia am crezut ca a este tot vorba de ulcior, am luat din nou unguent kanamicina si timp de o luna si jumatate nu mi s-a mai vindecat.In cele din urma am mers la un oftlmolog si diagnosticul a fost " Charazion pe pleoapa inferioara"
Doctorul ofalmolog mi-e prescris o reteta Netildex, am urmat tratament dar nu se vede o ameliorare.
As dori sa stiu daca exista si alt tratament pentru remedierea bolii.


Va multumesc
5 comentarii
0
24-10-2009, ora 13:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, exista si tratamemte care vindeca. Consulta un medic homeopat sau incearca remediul homeopat Staphysagria CH15, o granula pe zi in prima saptamana, dupa care rarit la 2-3 zile pana la vindecare. Granulele se sug. O lista cu farmacii homeopate am pus aici.
0
26-10-2009, ora 21:56
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Daca chalazionul nu se remite cu tratament medical, solutia o reprezinta cura chirurgicala a chalazionului, interventie rapida( in jur de 15 minute), care se face cu anestezie locala; numai bine
0
13-12-2010, ora 12:49
dragao
Nu este medic/terapeut
dragao
Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema la ochiul stang, mai exact... acum 5 ani am avut un CHALAZION extern, care a fost indepartat pe cale chirurgicala. Problema este ca de vreo cateva zile, dimineata ma trezesc cu o umflatura pe pleoapa, in zona in care am avut chalazionul.Deobicei aparitia umflaturii respective este precedata de o mancarime la nivelul ochiului.
Vreau sa mentionez ca umflatura respectiva dispare dupa ce spal zona cu apa si cu sapun.
As dori cateva indicatii, ce ar trebui sa fac, mi-e teama sa nu imi recidiveze Chalazionul!
multumesc.
0
06-04-2011, ora 00:15
brasoveanca
Nu este medic/terapeut
brasoveanca
Buna ziua! am si eu o intrebare, de cateva saptamani am mici umflaturi rosii cu mici punctulete albe pe ploapele superioare si inferioare ale ochiului care eu disparut pentru cateva zile, dar au revenit in coltul inferior al ochiului, pe pleoapa superioara, si in zona cearcanelor care sunt dureroase la atingere si cu mancarimi destul de intense in special cele din coltul inferior.Ce ar putea fi?!Astept un raspuns.Multumesc pentru ajutorul acordat. Rolanda
0
27-01-2012, ora 15:49
Tecu.Alina
Nu este medic/terapeut
Tecu.Alina
Buna ziua, si fetita mea a fost operata de salazion dar la 2 sapt dupa operatie i-a aparut iar si cu anestezie generala si are 2 ani si 3 luni, nu as putea spune ca e calea de vindecare operatie, vedeti cazul meu.tratament cu tobradex 3 ori pe zi, apoi alt medic nettavisc 5 ori pe zi.si nimic..operata si apoi a aparut altul jos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: