Cervugid

15-06-2013
LAzar Alina
Nu este medic/terapeut
LAzar Alina
Buna ziua! Ginecologul meu mi-a dat un tratament cu 3 cutii cervugid a cate 12 ovule fiecare cutie in timpul caruia mi-a spus ca pot avea contact sexual protejat. Sunt la a treia cutie, iar in seara cand ar fi trebuit sa imi introduc al 8-lea ovul am avut contact sexual in timpul caruia prezervativul s-a rupt. In acea seara si de atunci nu am mai continuat tratamentul cu cervugid. Daca ar fi sa raman insarcinata ar putea fi afectata sarcina? Mentionez ca eram la a 10-a zi de cand mi-a venit menstruatia. Medicul meu ginecolog a spus ca nu, dar as dori sa aflu mai multe pareri. Chiar ne dorim acest copil si nu as vrea, Doamne fereste, sa fie nevoie de o intrerupere de sarcina!! Va multumesc!
3 comentarii
0
16-06-2013, ora 08:34
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Cervugid nu dauneaza in niciun fel sarcinii, asa cum, dealtfel, v-a spus si ginecologul dv. Oricate pareri surprinzatoare am afla pe net, ele nu pot contrabalansa parerea unui doctor in care avem incredere.

2. In schimb, Cervugid dauneaza prezervativului, afectandu-i structura si facandu-l mai dispus sa sa rupa. Pentru a evita aceasta, pe viitor, cand folositi ovule, partenerul dv e bine sa investeasca in doua prezervative rulate unul peste altul.

cele bune,
M.D.
0
16-06-2013, ora 10:31
LAzar Alina
Nu este medic/terapeut
LAzar Alina
Multumesc foarte mult pentru raspuns! M-ati linistit!
0
05-11-2013, ora 23:20
rodica2007
Nu este medic/terapeut
rodica2007
oare chiar se merita o partida de sex cu 2 bucati de prezervative? oare chiar ar fi greu sa va abtineti 2 saptamani? pana la urma e vorba de sanatate.. poti face sex in timpul ovulelor, ca se poate rupe prezervativul si poate ramai insarcinata e alta treaba :)

sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul