Celulita fesa stg cu limfangita pst (?) infectie

17-02-2009
rodicaaa
Nu este medic/terapeut
rodicaaa
Pentru dureri articulare am facut tratament cu Midocalm 150mg, Ibalgin gel si Tratul injectabil. La a 8-a injectie (in timp ce mi se facea) am avut dureri foarte mari, aproape insuportabile, pana mai jos de genunchi si sub abdomen (partea inferioara a abdomenului). Imediat dupa ce mi s-a facut injectia (dupa nici macar 1 minut) mi s-a facut rau: respiratie greoaie, sufocare si slabiciune. Tensiunea a crescut la 148 si pulsul la 136. La scurt timp (aprox. 10 minute) pulsul a scazut la 105.
A doua zi, era invinetita fesa stanga extinzandu-se pana sub abdomen si in spate pana la coloana. Medicul specialist chirurg la care am fost trimisa dupa o saptamana mi-a prescris tratament cu Amoxicilina 500 mg (de 4 ori pe zi) si un unguent anti-inflamator plus compresa cu gheata. Intepaturile au disparut, vineteala si durerea s-a mai diminuat, dar la anumite miscari simt ca in interior curge ceva si apare putina vineteala care se vede ca e mai in interior, nu chiar la suprafata, insotita dupa cateva ore si de dureri. Zona este mai mult amortita.
De pe data de 29 ianuarie stau cu comprese, iar de pe 6 februarie iau si Amoxicilina 500mg la 6 ore, iar acum, fara recomandarea nimanui, 1000mg/12ore. Dureri tot mai am, dar nu cu intepaturi ca inainte de tratament.

Va rog sa-mi spuneti ce tratament as putea face (poate fi si naturist)? Ar fi cazul neaparat de interventie chirurgicala? Credeti ca ar putea aparea complicatii (cu/fara interventie chirurgicala)?

P.S. Medicul chirurg a spus ca ar fi fost sparta o vena cu acul, cand mi s-a facut injectia.

Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
18-02-2009, ora 05:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da, in momentul injectiei a nimerit cu acul un vas de sange; cine ti-a facut injectia trebuia sa stie ca inainte de a introduce medicamentul injectabil se aspira, tocmai pentru a verifica daca nu ai intepat un vas.Cea mai importanta este gheata local.Trebuie sa ai pungi cu apa in congelator, sa stai acasa cateva zile si sa pui mereu gheata.Daca hematomul este mai mare, nu se va resorbi si se va infecta, va fi nevoie de operatie.Prin metode naturiste nu cred ca vei rezolva.Numai bine!
0
18-02-2009, ora 18:40
rodicaaa
Nu este medic/terapeut
rodicaaa
Multumesc pentru promptitudine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul