Cei mai specialisti ORL-isti

10-06-2010
Mr Jinxy
Nu este medic/terapeut
Mr Jinxy
Pentru orice boli otorinolaringologice adresati-va unor medici profesionisti. Cel mai bun dintre toti e prof. dr. Ciuchi Vasile care a lucrat ca sef de sectie la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pina in 2004 parca, chiar daca era iesit la pensie. Actualmente profeseaza si astazi si este la fel de iscusit ca in tinerete. Este recunoscut pe plan intern si extern. E de generatie cu prof. dr. Mirtu Dan care a activat la Sp. de Recuperare din Iasi, actualmente retras din spital activand la un cabinet particular din cartierul Nicolina II.
La dumnealui am fost operat de otita colesteatomica stinga, timpan care lipsea cu precadere si cutie timpanica infectata la refuz fapt care putea determina repercusiuni fatale in cel mai scurt timp. Nu auzeam deloc, simteam doar un piuit neincetat, care te scotea din minti, iar aspiratiile locale erau un cosmar, ma curata doar prin anestezie locala. Dumnealui retragandu-se dupa 2004 din Spital, a ramas in locul sau d-na doctor Tatu Mihaela, medic care a activat pe linga dumnealui multi ani si care a deprins toate activitatile operatorii si postoperatorii ale pacientilor inscrisi la d-nul prof Ciuchi Vasile. Actualmente dumneai este printre cei mai buni medici din sectia ORL din cadrul Spitalului Militar din Bucuresti, et. 5, cabinet in capatul holului.
Prof dr Ciuchi Vasile activeaza in prezent, cred numai stiu, din 2008 a trecut ceva vreme la o clinica privata din cadrul Hotelului Felicia din zona Baneasa, la demisolul cladirii, un cabinet foarte tare, cu sala de pansamente, sala operatorie, sala de asteptare cu muzica ambientala, chestia ca toate consultatiile si operatiile se calculeaza in functie de cursul valutar din ziua precedenta. O consultatie era de 100 lei si o operatie de timpanoplastie ce acoperea sau repara timpanul perforat era de 750 euro iar anestezia generala 250 euro, in total 1000 euro. In 2 zile erai externat din clinica. Adevarul ca nu ai ce reprosa, e clinica privata si sunt doar cei mai proefesionisti medici si anestezisti.
In Iasi la Sp de Recuperare printre cei mai buni ORL-isti este d-nul prof dr. Cozma Sebastian si Radulescu Luminita, care de cautati cautat de numerosi pacienti atit din Iasi cat si din Moldova.
2 comentarii
0
27-04-2011, ora 14:59
paul.dutu
Nu este medic/terapeut
paul.dutu
Probabil ca ceea ce spune Mr Jinxy este adevarat, dar vreau sa va povestesc de o alta sectie ORL, si anume de cea de la SPITALUL DE URGENTA PROF. DR. AGRIPPA IONESCU. Spitalul are niste oamenii extraordinari (atat medici, cat si asisteni). Eu am fost operat de dna dr. Caterin Calin de deviatie de sept. In urma unui traumatism sever mai vechi, aveam o fractura de sept, motiv pentru care operatia a fost mai complicata, necesitand si o rinoplastie.
De vreo 5 ani ma tot chinuiam sa imi fac curaj, pentru ca stiam de la mai multe cunostinte cam ce presupune aceasta operatie si cam ce dureri sunt, mai ales in momentul scoaterii meselor. Nu stiu ce mi-a facut dna doctor, dar... nu am simtit nimic, nu am avut niciun fel de durere, totul a decurs foarte bine. Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Acum respir omeneste.
0
19-04-2012, ora 22:56
mateicati
Nu este medic/terapeut
mateicati
Trebuie sa ma operez la urechea stanga, am trei sferturi lipsa si ametesc foarte rau, nu pot sa merg drept pe strada am auzit de dr.Ciuchi la Medlife, am toata increderea si merg fara teama din cate am citit despre el, dar din cauza banilor am o retinere.Daca merg la spitalul Militari la dr Tatu Mihaiela am reducere de la casa de sanatate, dar nu prea am incredere, stiti cumva pe cineva care sa operat la dumneaiei__
Astep sfaturi, va multumesc,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.