Ce poate fi aceasta umflatura?

11-10-2009
didita
Nu este medic/terapeut
didita
Am fost la un control ginecologic acum i luna si jumatate si mi sa descoperit un chist pe ovarul drpt de 5, 11 cm. Dupa 2 saptamani a inceput sa ma intepe in partea stanga, culmea, si mi sa umflat partea ovarului stang.De atunci e la fel de umflat mai ales cand ma trezesc dim. sau cand mananc mai mult.Aceste intepaturi ca sa zic asa sunt constante si cobor in jos spre labia stanga uneori si ma ustura uneori cand urinez sau ma fortez prea mult. Poate fi oare un alt chist sau inflamatie pelviana sau hernie? Poate cineva sa imi spuna ceva, poate din experienta, ce poate fi sau sa fie din cauza chistului din partea dreapta? Multumesc.
2 comentarii
0
12-10-2009, ora 01:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat. Simptomele pe care la relatati apartin unui remediu homeopatic care va poate vindeca usor. Cauzele chisturilor sunt mutiple dar acest lucru nu este relevant.
0
25-01-2010, ora 02:03
whatsername
Nu este medic/terapeut
whatsername
Buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.Am o umflatura in zona pelviana in partea dreapta la o distanta cam de 10 cm de burta. umflatura este inauntru iar cand palpez pot sa o apuc avand o dimensiune cat o boaba de strugure. va rog mult sa imi spune-ti ce e! dureri am cateodata mici intepaturi iar cand ma intind este o durere mai profunda
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.