am observat ca in ultimul simt intepaturi in dreptul inimii din cauze pe care nu l-e pot explica

09-03-2009
aldebaran
Nu este medic/terapeut
aldebaran
Am implinit 57 de ani in iunie anul trecut, si nu urmez nici un fel de tratament.Nu fumez si nu abuzez de cafea sau alcool. Nu lucrez in conditii deosebite, dimpotriva, ma scol pe la orele 9 si in cursul zilei mai dorm si cate o ora sau doua.Pot spune ca duc o viata linistita.Insa am observat ca in ultimul simt intepaturi in dreptul inimii din cauze pe care nu l-e pot explica.Mai pot adauga faptul ca imi controlez aproape zilnic tensiunea arteriala, care in general este in jurul valorii de : 133/95 si puls 70-75. Am inaltimea de 165 si cca 69-70 kg.As dori un raspuns pertinent la intrebarea mea.Cu multumiri !
4 comentarii
0
09-03-2009, ora 01:32
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
exact un raspuns pertinent iti ofer !!
Nu este profesionist acel medic care se hazardeaza sa-ti raspunda la ghicitoarea "Ce poate fi ?" fara cea mai sumara investigatie! Asa ca, pentru linistea ta, este bine sa apelezi la un cardiolog. o consultatie in regim privat costa numai 50 lei, pe care presupun ca ti-i permiti !
Am varsta ta, si eu am acele intepaturi care apar la" abuz "de cafea( daca abuz poate insemna 2 cescute / zi !!!) dar, fie din nepasare, fie din comoditate, nu m-am dus la un consult de specialitate.Astept probabil " sa-mi vina mintea la cap " pentru a ma porni la un medic !!!!!
0
09-03-2009, ora 04:11
aldebaran
Nu este medic/terapeut
aldebaran
Multumesc ptr.raspuns alessia 5158.Desigur ca imi permit sa dau 50 de lei pe consultatie.Nu asta este problema.Eu nu locuiesc in Romania ci intr-o tara caruia i se spune supercivilizata, si probabil ca si este in unele cazuri si chiar foarte multe, dar eu personal nu am incredere in medicii de aici, asta nu ptr.ca as fi ultrapatriot, dar mie nimeni nu mi-a demonstrat pana la aceasta varsta cum ca medicina romaneasca nu este de buna calitate, iar cea de aici e buna.Asa ca cu incredere ma adresez celor din tara mea, in speranta ca voi primi un raspuns pertinent. Multumesc !
0
09-03-2009, ora 11:38
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Am inteles ! Pe acest forum este putin probabil sa-ti raspunda vreun specialist cardiolog ( sectiunea consultatii online a fost inchisa !) Iti dau un link de pe alt site medical in care functioneaza consultatia on line( cam in aprox 48-72 ore primesti raspuns !) --------*

Iti mai poate fi util si tie si mamei tale inca un link ----------*

(*modificat de admin)


Aceiasi neancredere in competenta medicilor din tarile dezvoltate o are si sora mea stabilita in Canada.Eu sper ca atat cat voi mai trai sa "prind" generatiile de medici romani bine pregatiti profesional pentru ca, cele care ies acum, ca pe banda, sunt sub orice critica( cu exceptii neglijabile)

Numai bine si multa sanatate,
alessia
0
10-03-2009, ora 04:18
aldebaran
Nu este medic/terapeut
aldebaran
Inca o data, multumesc alessia 5158.Probabil ca ai dreptate, nu voi primi raspunsul pertinent. interpretez corect; 1951, mai 8 ? In rest mai sper sa-mi raspunda cineva !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  •