Ce poate fi? Sifilis sau raceala?

30-09-2013
mboy
Nu este medic/terapeut
mboy
In data de 29.09 a acestui an am avut un cotact sexual protejat cu o domnisoara pe care o stiu demult insa contactele sexuale intre noi se manifesta f rar. Parea a fi curata, neavand urme dubioase sau leziuni ale pielii, iar zona intima parea f curata! La cateva ore dupa contactul sexual cu dansa incepusem sa am o simptoma ca si (tind eu sa cred) a sifilisului: au inceput sa ma doara ochii in interior cumva in spatele lor ca si de la oboseala multa sau mai exact curent si sa imi curga nasul si in cateva ore a inceput sa se infunde umpic! In rest nu am simtit alte afectiuni...gen dureri musculare sau mancarimi! Dansa nu mi-a parut a fi racita ca sa cred ca e vb de o raceala!

Al doilea lucru ce va intreb poate fi acesta un sintom al sifilisului?... sau e datorita faptului ca dupa intalnirea cu dansa am facut baie corporala completa si am plecat de acasa mergand f mult cu aerul conditonat in masina pe cald, uneori mai deschideam geamul datorita caldurii acumulate, ba chiar alteori iesam afara din masina pt diferite treburi profesionale ce necesitau sa ma opresc si sa ies afara din masina, afara fiind deloc cald si plecand cu masina cum am mentionat mai sus si destul de subtire imbracat (pantalon trening+bluza sport)! Astept un rasp consistent cu multumirile de rigoare!
3 comentarii
0
30-09-2013, ora 11:29
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Deci tu crezi ca fata are sifilis ca te-a luat pe tine durerea de ochi si ti s-a infundat nasul?
Mai mult ca sigur e vorba despre o banala raceala, sa nu-ti treaca prin cap sa o intrebi daca are sifilis, HIV ori mai stiu eu ce..
0
30-09-2013, ora 16:29
mboy
Nu este medic/terapeut
mboy
Da eu asa m-am speriat pt ca din cate stiu si m-am documentat in stanga si dreapta acest sifilis se poate manifesta in faza de inceput si ca o gripa si in nicun caz nu as fi atata de naiv sa o intreb sau sa subtilizez acest lucru!

Am intrebat pt ca de multe ori anumite boli se manifesta ca o simpla raceala nu neaparat BTS si dupa 2 sapt te trezesti...intr-o garsoniera de scanduri!

Cred ca va urma si niste analize complete.sa fie acolo nu strica
0
03-10-2013, ora 15:37
utilizator90
Nu este medic/terapeut
utilizator90
Nu trebuie sa te sperii...nu sunt simptome de aceasta boala.iti spun din proprie experienta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: