s-a ingustat vederea uitandu-ma la laptop... Ce poate fi?

28-05-2014
Liviu Nelus
Nu este medic/terapeut
Liviu Nelus
Buna ziua!
Acum o saptamana stand la laptop am avut o tulburare de vedere(s-a ingustat vederea)care a tinut doar o secunda.M-am speriat foarte tare.Dupa aceasta intamplare am inceput sa simt pe partea dreapta a capului, deasupra urechii, o senzatie de amorteala si o usoara apasare la tampla dar nu ma doare capul.Am si vertij si seara adorm greu si transpir in timpul somnului.Daca incerc sa ma culc dupa masa, adorm si ma trezesc in aproximativ 20 de minute cu greata si batai rapide de inima.Cateodata mai simt intepaturi in partea de sus a capului dar dispar.Ma simt foarte pierdut si ma gandesc numai la asta..imi este foarte frica.Daca ma poate ajuta cineva cu pareri va rog astept.
4 comentarii
0
29-05-2014, ora 12:47
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Buna-ziua! Cati ani aveti? Ce numiti dvs vertij? Nu intrati in panica, daca simptomele sunt de scurta durata nu indica ceva grav. Totusi mergeti sa faceti un computertomograf cerebral si mergeti la un consult neurologic. Sanatate!
0
29-05-2014, ora 18:21
Liviu Nelus
Nu este medic/terapeut
Liviu Nelus
Multumesc pentru interes.Am varsta de 17 ani si prin vertij ma refer la o ameteala mai usoara adica o ameteala fara efectul acela "se invarte pamantul cu mine".
0
03-06-2014, ora 09:53
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Am inteles. Daca e o ameteala usoara aceasta nu este vertij. (vertij e senzatia de rotire, a camerei sau a ta in camera). Deci cum spuneam nu pare a fi ceva grav dar trebuie totusi sa faci niste analize uzuale, inclusiv calciu, calciu ionic si magneziu, si apoi sa mergi la un consult la neurolog sa vezi daca e cazul si de computer tomograf sau nu, in functie de ce iti gaseste el la examinarea clinica.
0
04-06-2014, ora 18:58
Liviu Nelus
Nu este medic/terapeut
Liviu Nelus
Am inteles, multumesc frumos pentru sfaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: